![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Moc koreańczyków, próbek i nie tylko, cienie do powiek i oczywiście perfumy- luty
Witam serdecznie,
chętnie wymienię próbki dalekowschodnich kosmetyków... 1. Kremy BB 1X Skin79 Super BB (pomarańczowy) 1X Skin79 Super BB Plus (różowy) 2XSkin79 TheOriental Shining Pearl BB 2XElishaCoy Premium Gold Mineral BB 1XBRTC Gold Caviar BB 2XMissha Signature Real Complete BB #21 3XSkin79 Vip Collection Super Plus BB 2.Zmywacze do kremów BB 4XElishaCoy BB All in one CLEANSER 2XSkin79 BB Cleanser 1XNature Republic Soft Milk Foam Cleanser 3. Dalekowschodnia pielęgnacja Dwa kremy TheFaceShop- nie jestem w stanie ich zidentyfikować, podpisane są krzaczkami TheFaceShop Idealia Acitve Orginal Cream Missha Near Skin Visible Deep Wrinkle Filler 4.Inne Nuxe Moisturizing Tined Cream #2 Vichy Idealia Smoothing and Luminating Cream DLA Dar Piękna krem na noc DLA Kuracja regenerująca krem na noc Chętnie dołożę powyższe próbki do większych wymian lub też wymienię je osobno. ...oraz pełnowymiarowe produkty Nowy, nieużywany, nieotwierany krem BB dla cery tłustej, problemowej BRTC Blemish Recover Balm spf 28 pojemność 40ml, w pudełku żel -peeling Egg pore Blackhead Out Oil Gel, TonyMoly, 30ml w gustownym i bajeranckim jajku, takoż nowy i nieotwierany (negocjacje) maluch ElishaCoy Always Nuddy BB Cream dla odmiany używany -dokładniej użyty dwa razy, ubytek maksymalnie 5%, bez pudełka pyłkowe cienie do powiek Yvies Rocher: krystaliczny, brąz (negocjacje), złoto. Wszystkie otwierane, używane kilka razy. Ubytek- maksymalnie 2% Cztery Pory roku Zimowy Peeling do rąk na bazie soli morskiej 50ml, nowy, nieotwierany ...oraz jak zawsze,[B] perfumy Gap: White Amber; 20/50ml L'Artisan: Cote d'Amour; 10/50ml Etro: Vetiver; 10 ml z ubytkiem testowym Etro: Raving; 10 ml z ubytkiem testowym Mona di Orio: Les Nombres d’Or Ambre; 8,5/10ml Hermes: Eau Claire des Merveilles; 10,5/12ml YSL: Opium, EDP; 10ml Maitre Parfumeur et Gantier: Eau de Camelia Chinois; 6/10ml Balmain: Jolie Madame; 10ml Fendi: Theorema Leggero; 10ml Lancome: Cuir de Lancome; 8/10ml Eau d’Italie: Sienne d’Hiver; 6/10ml Rochas: Femme EDP; 11/12ml Caron: Parfum Sacre; 8/10ml Dior: Miss Dior; 10ml z ubytkiem testowym L’Erbolario: Assenzio ; 10ml z ubytkiem testowym I Hate Parfume: Burning Leaves; 5ml z ubytkiem testowym L.T.Piver: Cuir; 5ml z ubytkiem testowym Etro: Paisley; 5ml z ubytkiem testowym Armani Prive: Oud Royal; 5ml Laboratorio Olfattivo: Alkemi; 5ml z ubytkiem testowym Jovoy Paris: La Liturgie des Heures; 5ml z ubytkiem testowym Parfum d’Empire: Cuir Ottoman; 5ml z ubytkiem testowym L’Erbolario: Meharees; 5/10ml Norma Kamali: Ceremony; 7,5/10ml L’Artisan: L’Eau d’Ambre; 5ml z ubytkiem testowym Serge Lutens: Five o;clock au Gingembre; 9/10ml Parah: Parah Noir; 10ml z ubytkiem testowym Próbki na zbyciu: Firmowe: biehl.parfumkundstwerke- al01 biehl.parfumkundstwerke- pc01 biehl.parfumkundstwerke- pc02 biehl.parfumkundstwerke-mb01 Xerjoff- Kobe Xerjoff- Fiero Baldessarini- Del Mar Etat Libre d'Orange- Encens& Bubblegum Kenneth Cole- New York Woman Dunhill- Dunhill Serge Lutens- Bas de Soie Come des Garcons- 2Man Cogniscenti -no1 Cogniscenti- no16 Cogniscenti- no19 Perris Monte Carlo- Essence de Patchouli Lorenzo Villresi Firenze- Theseus Próbki inne Atelier Colgne- Trefle Pur Molinard- Teck Montale- Black Musk Revlon- Ajee Grossmith- Shem el Nessim Ajmal- Shadow for Him Jose Eisenberg- Rousse&Noir Comme des Garcons- Rose MDCI- Chypre Palatin Ungaro- Diva Thierry Mugler- Angel Sunessence Serge Lutens- Santal Majuscule Olfactive Studio- Autoportret Jesus del Pozo- In Black Serge Lutens- Un bois Vanille Serge Lutens Forreau Noir Ramon Molvizar- 5elements Basile- Basile edt Santa Maria Novellana- Eva Ramon Molvizar- 4elements Montale- Attar Gale Hayman-Delicious Chocolate Serge Lutens- Cuir Mauresque Swiss Arabian- Kashkha Poszukuję wyłącznie kosmetyków pielęgnacyjnych oraz odlewek i próbek niszowych, nieznanych mi perfum. Szukam także nowych, nieużywanych, nieotwieranych: StriVectin -SD, Ducray, Melascreen Sun Lotion SPF 50+, kosmetyków dalekowschodniej pielęgnacji ze ślimaczym śluzem, żelu peelingującego Ginvery, niektórych olejów ze ZSK lub Mazideł i nie tylko. Za ubrania, biżuterie, kosmetyki Avon i podobnych dziękuję.
Jedynie skóra rozlicza zapach... Edytowane przez Trzy_Ryby Czas edycji: 2013-04-17 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moc koreańczyków, próbek i nie tylko, cienie do powiek i oczywiście perfumy- lu
Coś u mnie za:
Cztery Pory roku Zimowy Peeling do rąk na bazie soli morskiej 50ml, nowy, nieotwierany żel -peeling Egg pore Blackhead Out Oil Gel, TonyMoly, 30ml w gustownym i bajeranckim jajku, takoż nowy i nieotwierany pyłkowe cienie do powiek Yvies Rocher: złoto. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Moc koreańczyków, próbek i nie tylko, cienie do powiek i oczywiście perfumy- lu
może wypatrzysz coś u mnie za żel -peeling Egg pore Blackhead Out Oil Gel, TonyMoly?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej cos za
żel -peeling Egg pore Blackhead Out Oil Gel, TonyMoly, 30ml w gustownym i bajeranckim jajku, takoż nowy i nieotwierany 2XSkin79 TheOriental Shining Pearl BB 2XElishaCoy Premium Gold Mineral BB 1XBRTC Gold Caviar BB 2XMissha Signature Real Complete BB #21 3XSkin79 Vip Collection Super Plus BB Missha Near Skin Visible Deep Wrinkle Filler 4XElishaCoy BB All in one CLEANSER 2XSkin79 BB Cleanser 1XNature Republic Soft Milk Foam Cleanser ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
pyłkowe cienie do powiek Yvies Rocher: krystaliczny, brąz, złoto. Wszystkie otwierane, używane kilka razy. Ubytek- maksymalnie 2%
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos u mnie za 2XSkin79 TheOriental Shining Pearl BB,, skin79 (pomaranczowy), missha signature i zel egg pore??
odpisz prosze u mnie... link w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Albo Oryginalne Sensi Giorgio Armani edp?Zapraszam, odpisz. Mnie interesują : ElishaCoy Always Nuddy BB Cream ,BRTC Blemish, maluch ElishaCoy Always Nuddy BB Cream kilka próbek bb i zapachów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za
Nowy, nieużywany, nieotwierany krem BB dla cery tłustej, problemowej BRTC Blemish Recover Balm spf 28 pojemność 40ml, w pudełku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za Nowy, nieużywany, nieotwierany krem BB dla cery tłustej, problemowej BRTC Blemish Recover Balm spf 28
pojemność 40ml, w pudełku ?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej, coś za
Calvin Klein: Euphoria EDT, 2ml Thierry Mugler: Angel Sunessence EDT, 2ml Lolita Lempicka: Lolita Lempicka EDP 1,2ml nowa poza wątkiem: mogę zrobić odlewki produktów Dr Nona ( kosmetyki z bio minerałów z Morza Martwego) Dr Nona Face Milk -ja używam jako kremu, bardzo fajnie nawilża ok 10-15ml odsypka soli dr Nona eucalyptus, rosemary & thyme 10-15gr - z łyżeczki tej soli i przegotowanej wody można zrobić super tonik do twarzy, rewelka ![]() + mam jeszcze dr Nona hand and nail cream -pół malego słoiczka fabrycznego myślę że ok 2,5g +maseczka iłowa Dr Nona https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-for-face.html - ok 5g -do słoiczka po ozdobach na paznokcie - nakłada się bardzo cieniutką warstwę na mokra skórę bardzo wydajna jak coś Cię zainteresuje to pisz ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za pylkowe yves rocher>
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
cos u mnie Cię interesuje? mnie zaciekawily probki kremow BB i probki perfum
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie? podoba mi się sporo rzeczy
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Coś u mnie za: kremy BB Armani Prive: Oud Royal 5ml w plastikowym samplu☠ Parfum d"Empire: Cuir Ottoman 5ml☠ Serge Lutens: Five o'Clock au Gingembre 9,5/10ml☠ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Nowy, nieużywany, nieotwierany krem BB dla cery tłustej, problemowej BRTC Blemish Recover Balm spf 28
pojemność 40ml, w pudełku moze cos u mnie
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za żel tony moly w jajku i krem BB dla cery tłustej, problemowej BRTC Blemish Recover Balm?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() ![]() ![]() Jeśli odpowiadałyby Tobie wymiarki, to ja jestem chętna na zamiankę. **ZARA czarna sukienka na ramiączkach, stan bdb, tylko przymierzona, metka zerwana w pośpiechu ![]() ![]() rozm. M, z przodu na dole rozcięcie: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1357386149 wymiarki: Dł. całkowita z ramiaczkami 104 cm dł. ramiaczek 9 cm szerokość na wysokości pasa ok 38-39 cm skład (porządny materiał, lekko się rozciaga, ładnie podkreśla sylwetkę): 97% cotton 3% spandex daj znaka, odpisz u siebie. ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2013-02-16 o 12:57 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Sukienka bardzo mi się podoba tylko napisz proszę ile ma w biuście i biodrach- to strategiczne miejsca gdy chodzi o mnie.
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się jeszcze
Cztery Pory roku Zimowy Peeling do rąk Armani Prive: Oud Roya Chopard: Casmir Caron: Parfum Sacre Serge Lutens: Five o'Clock au Gingembre Rochas: Femme Serge Lutens : Un Bois Vanille + jeszcze inne zapaszki (musze w tym momencie wyjść z domu więc nie mam już czasu pisać które ![]() ![]()
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem ![]() ![]() Jeśli Jesteś szczupła bardzo w biodrach i biuście, to tak jak ja- nie będziesz wyglądać korzystnie, bo sukienka dodatkowo wyszczupla ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2013-02-16 o 16:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Mam po 94 cm w biodrach i biuście, w talii około 73. Jestem też bardzo wysoka (183cm)-- myślę że sukienka będzie pasowała.
Wypisz proszę co konkretnie chcesz ode mnie- wiem że oba BB kremy. BRTC i ElishaCoy ale nie wiem które zapachy szykować i które próbki.
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ok 20 zł, 25 taki dwustronny, z jednej bezbarwny z drugiej beżyk
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie?
1X Skin79 Super BB (pomarańczowy) 1X Skin79 Super BB Plus (różowy) 1XBRTC Gold Caviar BB 2XMissha Signature Real Complete BB #21 2XSkin79 BB Cleanser 1XNature Republic Soft Milk Foam Cleanser TheFaceShop Idealia Acitve Orginal Cream Missha Near Skin Visible Deep Wrinkle Filler żel -peeling Egg pore Blackhead Out Oil Gel, TonyMoly, 30ml w gustownym i bajeranckim jajku, takoż nowy i nieotwierany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
3 na tym zdjęciu
http://www.mojalbum.com.pl/Foto-LKIAOP7M.jpg
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() ![]() ![]() Tak, chciałabym bb BRTC i ElishaCoy. Natomast jesli chodzi o próbaski, to z chęcią te wszystkie bb, które masz, bo ciagle szukam ideału dla siebie, chyba,że jakieś wymieniasz, to się dostosuję. I tu Cię jeszcze zaskoczę, bo kilka próbek zapachów tez przyjmę, najchetniej w atomizerkach, ale nie muszą takie być, wybierz sama jakie(oprócz cięzkich, mocnych zapachów) ![]() ps. a ten żel -peeling Eeg, to byłoby z Twojej strony za dużo gdybyś dołozyła? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2013-02-17 o 09:31 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
żel -peeling Egg pore Blackhead Out Oil Gel, TonyMoly, 30ml w gustownym i bajeranckim jajku, takoż nowy i nieotwierany Cztery Pory roku Zimowy Peeling do rąk na bazie soli morskiej 50ml, nowy, nieotwierany ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.