|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Lutens Un Bois Vanille szuka domu ;)
Chyba powinnam zaczac: tylko w dobre rece i do dobrego domu
![]() W zamian najchetniej przyjme inne perfumy, na 100% mozna mnie skusic Prada Candy, Flowerbomb, Chanel Coco Mademoiselle EDT i Chance EDT, Hermesem Srodziemnomorskim, ewentualnie Nilowym, ale generalnie jestem otwarta na propozyje. Z kosmetykow chyba tylko Meteorty i jakis interesujacy puder sypki w kolorze odpowiednim dla sredniej karnacji. Wazna uwaga: paczka bedzie wyslana z Londynu przesylka rejestrowana, priorytetowa i tego samego oczekuje od paczki wysylanej do mnie, do Londynu. Edytowane przez 201605051021 Czas edycji: 2015-05-12 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutens Un Bois Vanille szuka domu ;)
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, dodalam zdjecie, zeby kazdy bez watpliwosci byl w stanie ocenic sobie ubytek, nie mam tylko pojecia, dlaczego zdjecie zalacza sie poziomo, sorki
![]() DiTu77 czy Twoje Chance to Edt czy Edp i czy bylabys skolnna je oddac za Lutensa? Contax, dziekuje, ale jestem niekompatybilna z niszowcami ![]() Lawmore u Ciebie moglabym byc wstepnie zainteresowana Si etd, znowu pytanie, czy chcialabys je oddac za Lutensa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
To edp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.