![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Styczniowa wymiana u Szmyglo. M.in Meteoryty, Bioderma, Effaclar LRP i inne...
Zapraszam
![]() Witam wszystkich w moim wątku wymiankowym. Oferuję głównie kosmetyki nowe, nieotwierane bądź użyte maksymalnie 2-3 razy, jeśli jest inaczej wyraźnie to zaznaczam. Wszystkie były trzymane poza łazienką, z dala od wilgoci i światła. W związku z tym prosiłabym o kosmetyki na wymianę w podobnym stanie. Nie przywiązuję ogromnej wagi do cen rynkowych, mogę wziąć coś tańszego za moje droższe, ale oczywiście wszystko w granicach rozsądku Jestem bardzo chętna na wymianki z Wizażankami z Lublina, wtedy odpadną nam koszty wysyłki Czego aktualnie szukam? -balsamów do ciała bez parafiny, kremów do rąk i stóp (te już mogą być z parafiną ![]() -kosmetyków firmy Sampar, mogą być próbki, miniatury albo np. zużyte w jakiejś części, byle w terminie przydatności. -łyżeczki Unny (przyrząd do oczyszczania cery) -Perfum lub kosmetyków o zapachu zielonej herbaty, frezji, fiołka oraz La vie est belle Lancome-mogą być próbki, miniaturki, napoczęte flakony. -na ciuszki też chętnie zerknę, mój wątek ubraniowy też nadal aktualny ![]() Na wymianę oferuję: [B]1.[/B]Niekosmetycznie- piękny komplet bielizny firmy Fantasie model Susanna biustonosz 65D, figi XS ale na S też będą dobre. Niestety był dość drogi i będę wybrzydzać ![]() 2.Konturówka do ust Essence kolor 05 Soft Berry raz użyta, przed wysyłką oczywiście zastrugam do świeżej warstwy (zdj. 4) wygląda mniej więcej jak na tym zdjęciu (pod nr 05)klik 3.Mogę zrobić odlewkę bazy rozświetlającej Smashbox Photo finish luminizing (zdj. 5) do małego słoiczka (takiego jak rozdają na próbki w Sephorze, douglasie itp) Daje piękny efekt złocistego rozświetlenia, niestety nie zdążę sama zużyć całej. Trochę dziwnie wygląda na zdjęciu, bo trzymam ją na boku a jest gęsta. Zapewniam, że wszystko z nią ok. tutaj swatch klik 4. Puder rozświetlający smakowy do ciała o smaku wiśniowej lemoniady Urban Decay, użyty max. 5 razy. Najchętniej do wymiany osobistej, boję się, że nie przetrwa wysyłki pocztą i się rozsypie. (zdj 6 i 7) 5. Krem matujący i eliminujący niedoskonałości Bioderma Sebium Global użyty max 5 razy. (zdj 8) 6.Krem CC Eveline łagodząco-nawilżający na zaczerwienienia. Nowy, jeszcze w folii. (zdj 9) 7. La Roche Posay- żel do mycia twarzy Effaclar nowy 200ml oraz Krem Effaclar Duo + również nowy (za krem mogę trochę wybrzydzać, bo to po prostu mój zapas ![]() Edytowane przez szmyglo Czas edycji: 2015-01-10 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowa wymiana u Szmyglo. M.in Meteoryty, Bioderma, Effaclar LRP i inne...
8. Naturalne, oliwkowe mydło przywiezione z Krety. Spora kostka (250g) noweWYMIENIONE
9. Skarpetki złuszczające. Kupione na Ebay, zapakowane w srebrną saszetkę. W razie potrzeby napiszę instrukcję. Swoją parę już zużyłam, są skuteczne i pięknie złuszczają już od 2 dnia po użyciu. nowe WYMIENIONE 10. Nowe cienie do powiek Rimmel odcień State of Grace (fioletowo-niebiesko-srebrne-jak na zdjęciu) 11.eyeliner Bourjois Effacable Erasable z gumką, użyty 3 razy. Czarny. 12. Pędzel "Jajeczko" dobry do konturowania, rozcierania korektora pod oczami. Wzorowany na pędzlach Real Techniques (ale nie jest to pędzel tej firmy!) Bardzo dobrej jakości syntetyczne włosie. Na zdjęciu lekko wilgotny, bo umyłam go przed wymianką po jednorazowym użyciu. WYMIENIONY 13. Mgiełka zapachowa do ciała Benetton (United Colors of Benetton) zapach relaxing violet poj. 250ml. Raz psiknięta do testu. Uwaga! Ma naklejkę TESTER. 14. Puder rozświetlający w kulkach Guerlain Meteorites (starsza wersja) odcień 03 Beige chic. Ilość widoczna na zdjęciu. Najchętniej wymienię jako odsypkę, bez oryginalnego opakowania. WYMIENIONE 15. Dorzucam nową, przezroczystą gumkę invisibobble. Wymienię do 2 sztuk, bo kupiłam 3pak, ale jedna którą nosze dobrze się trzyma ![]() Edytowane przez szmyglo Czas edycji: 2015-02-01 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowa wymiana u Szmyglo. M.in Meteoryty, Bioderma, Effaclar LRP i inne...
16. Woda perfumowana Today tomorrow always heart edp AVON 30ml-ubytek testowy, praktycznie nówka sztuka. Oddam z zawieszką i pudełkiem. Moim zdaniem nie jest to zapach typowy dla AVONu (czyt-o wiele ładniejszy od "podstawowych"
![]() 17.Krem do rąk Farmona i daktyle, raz użyty. Liczyłam, że będzie intensywniej pachniał ![]() 18. Woda toaletowa Yves Rocher Karmelizowana gruszka/gruszka w karmelu. Zużycie zaznaczyłam na zdjęciu. (ze 100ml) WYMIENIONA Edytowane przez szmyglo Czas edycji: 2015-02-19 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Cos może u mnie za Effaclar Duo + (krem), ew. Meteoryty (ale z pudeleczkiem) - to raczej moja zachciewajka ;-) i moze ten komplet bielizny.. .
Zajrzysz ? ![]()
![]() |
#6 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Z tego wątku nie widzę już nic dla siebie, masz coś jeszcze aktualnego? ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
7. NOWY Yves Rocher, Sexy Pulp, Pogrubiający tusz do rzęs, czarny 9. Paese Puder Ryżowy Nowa, Ulepszona Formuła 30 ml / 15 g NOWY, bez kartonika |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie ?
14. Puder rozświetlający w kulkach Guerlain Meteorites (starsza wersja) odcień 03 Beige chic. Ilość widoczna na zdjęciu. Najchętniej wymienię jako odsypkę, bez oryginalnego opakowania.
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za Biodermę i mydło oliwkowe?
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie? podoba mi sie kilka rzeczy szczególnie podoba mi sie żel LRP?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za meteorki? Bez pudelka bo mam swoje
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za oba effaclary oraz pędzel?
![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Mogę zmierzyć długość na płasko, oraz mniej więcej przy rozciągnięciu. ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Obwód bez rozciągania - 51cm po rozciągnięciu - około 71cm Tak, biustonosze były używane, ale niestety szybko z nich wyrosłam. Łososiowy i beżowy są w stanie bardzo dobrym, jedynie czarny nosi lekkie ślady użytkowania (troszkę się zmechacił na fiszbinach ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
8. Naturalne, oliwkowe mydło przywiezione z Krety. Spora kostka (250g) nowe
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za La Roche Posay- żel do mycia twarzy Effaclar nowy 200ml i/lub Krem Effaclar Duo + również nowy?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za meteorki?
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
dodałam przed chwilą świetny szampon naturalny le petit olivier i olejek do ciała, widziałaś może? poza wątkiem mam też do oddania nowy pędzel Sephory do cieni, byłabyś zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
w pierwszej kolejności chce sie wymienic za La Roche Posay- żel do mycia twarzy Effaclar nowy 200ml. Chętnie też przygarnę Naturalne, oliwkowe mydło przywiezione z Krety. Spora kostka jesli chcesz zrobić większą wymianę
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Bielizna piękna
![]() ![]() z pozostałych komsetyków tylko na zapas ew.Effaclar duo ale na to masz pełno chetnych ![]() ew. może masz coś z mojej wish ![]() Pozdrawiam ciepło ![]() Ania
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2015-01-02 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
kod: 4011 08NM/M346
na ile wyceniasz mydło? jaki jest data żelu?
SUKIENKI kosmetyki książki nowa bielizna i odzież Pędzel [/B][/U][/COLOR]flat top! Edytowane przez ruby000 Czas edycji: 2015-01-02 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
No właśnie , masz kolejkę jak za "komuny " do tego zestawu
![]() mgiełka do dla cór ewwntualnie więc wiesz , niech się młodzież nie rozpuszacza za bardzo ![]() Będę zaglądać i śledzić akcje ![]() Pozdrawiam ciepło ![]() Ania
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, znajdziesz coś za:
Krem Effaclar Duo + również nowy (za krem mogę trochę wybrzydzać, bo to po prostu mój zapas Mydło oliwkowe i ewentualnie nowe cienie Rimmel
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
A dorzuciłabyś te skarpety złuszczające? Czy meteorki byłyby w jakimś plastikowym pudełeczku wysłane? Ja mam to oryginalne opakowanie to chętnie przygarnę samą odsypkę
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się mgiełka, żel Effaclar i krem z Biodermy.
---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Tak, jak najbardziej, jutro zrobię zdjęcia.
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Witaj,
znajdziesz coś u mnie w obu watkach za: piękny komplet bielizny firmy Fantasie model Susanna biustonosz 65D, figi XS ale na S też będą dobre. Niestety był dość drogi i będę wybrzydzać (zdjęcia 1-3) ? Poza watkiem mam nową miniaturkę 2,5 ml serum de beaute SAMPAR. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
hej cos za probke bazy, Eveline, skarpetki?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Poniżej wklejam zdjęcia przetarć, jest jedno na górze i cztery na dole w rogach. I zdjęcie w dziennym świetle całej torebki.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.