|
|
#1 |
|
Kici kici miau miau
|
Kwiecień - perfumowo,kolorowo :-)
NIEAKTUALNE
Wymienię: Perfumy: -Miss Dior La Parfum ok 30/40 ml - za Idylle , Insolence chetnieJPG 2 - woda perfumowana ok100/120 ml Kolorowo: - MAC paletka Keep Sakes - Beige Eyes - chetnie na paletke 4-kę z brązami. - Bourjois Healthy Mix - odcienie 51 i 53 raz wyprobowane z rossmann Inne: -torba Bags by Lenka - XXL, czarna, delikatne przejasnienia na rogach. -top JustPaul - w paski, one size, doslownie zalozony 2 razy. - 2 zawieszki charmsy do branso yes - kot i kredka Szukam: -cos co wpadnie mi w oko ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2015-05-03 o 19:06 |
|
|
|
|
#2 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: Kwiecień - perfumowo,kolorowo :-)
zdjęcia
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kici kici miau miau
|
Hop
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
-Elie Saab - Le Parfum, stan wyjsciowy 50 ml -Guerlain Insolence edt - stan wyjściowy 50 ml, raczej juz na testy -Chloe Love intense - wyjsciowo 30 ml, z wymiany znajdziesz coś u mnie?
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś za Elie Saab - Le Parfum ?
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś u mnie za Dior J'adore L'or essence de parfum - z wymiany, wyjsciowo 40 ml?
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Kici kici miau miau
|
Hop
|
|
|
|
#13 |
|
Kici kici miau miau
|
Ho
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
zainteresował mnie Guerlain Parure de lumiere 31. Czy miałaś na myśli, że wg kodu on jest przeterminowany, czy wyprodukowany w 2013? zajrzyj do mnie czy coś wybierzesz w zamian ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Z twojej odpowiedzi nadal nie wynika czy on jest przeterminowany czy wyprodukowany w 2013 ![]() Czy możesz podać kod? Kolor BB Guerlain Clair/light jest dla cer w jaśniejszych odcieniach, kolor neutralny/lekko żółte podtony, na pewno nie różowe. Na tym zdjęciu widać go dobrze, to jest ten jaśniejszy po lewej zdjęcie Ten podkład bardzo wtapia się w skórę, daje efekt "dewy skin" ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- ok nie ma problemu, nie spieszy się Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2015-04-03 o 14:46 |
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Ranko,ten podkład Guerlain Parure de lumiere 31to na pewno numer 31
? Bo nie mogę znależć tego koloru na necie
|
|
|
|
|
#16 |
|
Kici kici miau miau
|
31 ambre pale to odcien na rynek azjatycki jasny i zolty
tylko niestety swiece sie po nim szybko![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha,dziekuję za odpowiedz
Edytowane przez Ender Czas edycji: 2015-04-03 o 20:26 |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
A czy mogłabyś zamieścić zdjęcie swojego podkładu? i czy jego odcień to na pewno 31 ambre pale?
wstępnie jestem chętna na wymianę
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za zdjęcia
co się stało z tym podkładem na spodniej etykiecie, czy ona jest taka porysowana ?jakie jest zużycie podkładu i kiedy został otwarty? |
|
|
|
|
#23 |
|
Kici kici miau miau
|
hop
|
|
|
|
|
#24 |
|
Kici kici miau miau
|
Hop
|
|
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie Chloe love intense
Moje zapachy "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
aha to nie myslalam,ze jest ok 30ml,a odlewek nie chce
Moje zapachy "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 Edytowane przez karinkaa Czas edycji: 2015-04-10 o 22:43 |
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Hej, interesuje mnie pomadka i 5-in-1.
Byłabyś zainteresowana na wymianę za paletę NARS And God created the woman (3 ciemniejsze cienie zużycie śladowe, jaśniejsze brzegowe widać, że używane, w tym bardziej brąz, ale i do połowy mu daleko, środkowy trochę używany). Mogę dorzucić jutro zdjęcie. Wymienię Marzec. MAC, Smashbox, Bobbi Brown, Collistar - Forum Wizaz.pl
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.

chetnie