|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
MAJ - wymienię różności za Comme des Garcons
Dzień dobry,
mam na wymianę, chętnie hurtem ![]() BIELENDA PROFESSIONAL, ODMŁADZAJĄCO REGENERUJĄCA MASKA PO EKSFOLIACJI, raz użyta, ważna do: luty 2016 DERMIKA profesjonalna SALON I SPA, GOMMAGE, zużyłam pół opakowania, ważna do: końca lipca br. - oddana BIELENDA PROFESSIONAL LIGHT CREAM WITH TRIPLE ACTION OF ACIDS AHA AND PHA wypróbowany ze 3 razy, jest dla mnie jednak za tłusty, ważny do 04.2017 SKIN TALK VOLUME FILLER krem z volufiline 13% naturalny wypełniacz, używany przeze mnie przez 2 tygodnie, ma zdziałać cuda, jednak do przetłuszczającej się cery jest zdecydowanie za ciężki Comme des Garcons, Stephen Jones PRÓBKA z perfumerii Lulua, nieużywana Robert Piguet, Blossom PRÓBKA z perfumerii Lulua, nieużywana Okulary Bijou Brigitte kolor ombre /cytrynowo-pistacjowe/ model wayfarer, raz założone LONGHAIR EXPRESS Doczepiany Kucyk włosy naturalne, w kolorze baleyage, jasny blond do ciemnego blondu i jasnego brązu. za /w dowolnej ilości/: Comme des Garcons, Kyoto i/lub Comme des Garcons, Black i/lub Tom Daxon, Sicilian Wood lub inne propozycje Przedmioty starałam się jak najdokładniej sfotografować. Zapraszam do wymieniania się ![]()
Jeśli spróbujesz iść przez życie własną, niezależną drogą, wtedy będziesz nazywany idiotą. Tłum nie będzie cię szanował, gdyż tłum nie szanuje autentycznych ludzi. Chcesz być mądry, bądź idiotą / OSHO Edytowane przez iglamour Czas edycji: 2015-06-02 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: MAJ - wymienię różności za Comme des Garcons
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;51262848]Coś za okulary?[/QUOTE]
Hej, dziękuję za wiadomość, chętnie okulary za: Etude House, Super Collagen Ampoule Essence, serum z 90% kolagenu - 20/25 ml i Lovely, Nude Nail Polish, lakier do paznokci w odcieniu 2. Do okularów dołożę bransoletkę pasującą. Hmm?
Jeśli spróbujesz iść przez życie własną, niezależną drogą, wtedy będziesz nazywany idiotą. Tłum nie będzie cię szanował, gdyż tłum nie szanuje autentycznych ludzi. Chcesz być mądry, bądź idiotą / OSHO |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Podobaja mi sie bielendy kosmetyki, glownie maska.Czego szukasz w zamian poza tym co wymienilas w watku??
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Interesują mnie produkty eko, np probiotyki Joy Day; rownież ekokosmetyki. Miałabyś może coś z tego? Pozdrawiam
Jeśli spróbujesz iść przez życie własną, niezależną drogą, wtedy będziesz nazywany idiotą. Tłum nie będzie cię szanował, gdyż tłum nie szanuje autentycznych ludzi. Chcesz być mądry, bądź idiotą / OSHO |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.