|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
PERFUMY: Yves Rocher Naturelle Osmanthus
Dzień dobry.
![]() Wymienię nowość od Yves Rocher - Naturelle Osmanthus. Ubytek widoczny na zdjęciu, psiknięte kilka razy, posiadam oryginalny kartonik. Niestety, nie pokochaliśmy się. Tylko i wyłącznie na inne perfumy. Preferuję zapachy kwiatowe. Nie mam wish listy, będę po prostu patrzeć czy coś mi się spodoba, jestem otwarta na propozycje. Wysyłam oczywiście pierwsza, z uwagi na to, że jest to mój debiut tutaj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: PERFUMY: Yves Rocher Naturelle Osmanthus
Może Oriflame Possess Cię skuszę?
odpowiedz u siebie,bo nie mogę wstawić linka do mojego wątku Edytowane przez Iryska75 Czas edycji: 2015-05-28 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Mam naturelle zwykle nowe w folii
![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Mam też z wymianki 15 - 20ml lady gaga femme ten czarny elixir we flakonie mam little pink dress avon niewielki ubytek jeśli będziesz czymś zainteresowana dam Ci foto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Irysko - Bardzo lubię zapachy Oriflame, naczytałam się teraz o tym Possess i bierę go! Akurat przyda mi się coś cięższego. Odezwę się do Ciebie na PW.
![]() Evo - bardzo dziękuję za zainteresowanie. ![]() Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2015-05-27 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
wiśni z YR byś nie chciała?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.