![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
![]() w maju nieprzydatne rzeczy za cokolwiek przydatnego :)
NIEAKTUALNE!!!
CZERWCOWY WĄTEK: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=817828 UWAGA!!! Lolitę oddam tylko za: -jakiś fajny zapach najlepiej nowy, -odpowiednią ilość w zależności od wartości mojej rzeczy KSIĄŻEK Z CYKLU "PIEŚNI LODU I OGNIA" GEORGE'A R. R. MARTINA: Nawałnica mieczy. Krew i złoto (2002) Uczta dla wron. Cienie śmierci (2006) Uczta dla wron. Sieć spisków (2006) Taniec ze smokami. Część I (2011) Taniec ze smokami. Część II (2012) -nową grę na PC "Wiedźmin Dziki Gon" albo "Diablo III" Niektóre rzeczy oddam za cokolwiek przydatnego, ale oczywiście w pierwszej kolejności i najchętniej wymienię się za te rzeczy, co wyżej lub inne z obszerniejszej wish listy- link: ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=815666 Niektóre oddam tylko za coś z wish listy podanej w linku powyżej ![]() Na zielono oznaczam dokładkę ![]() Wymienię: CZĘŚĆ ZDJĘĆ DODAŁAM TUTAJ W POŚCIE A CZĘŚĆ ZAŁĄCZYŁAM (JAKO ZAŁĄCZNIKI DO POSTU) Miniatury Yves Rocher- kremy Serum Vegetal- 3 tubki x 10 ml każda NOWE ![]() ![]() Delikatny żel do ciała Sylveco (z olejkiem z mięty pieprzowej), wyjściowo 300 ml- otworzony niedawno, użyty kilka razy- ubytek nieduży, zaznaczony na zdjęciu- chyba zostawię go sobie ![]() Kremowy żel Sylveco ze zdjęcia wymieniony! ![]() ![]() Wakame wodorosty firmy House of Asia, wyjściowo 30 g- kupione i otworzone parę dni temu, świeżutkie. Opakowanie posiada higieniczne, szczelne zamykanie. Zostało ich spokojnie z 2/3- są mega wydajne, bo zwiększają swoją objętość dziesięciokrotnie w kontakcie z ciepła wodą ![]() ![]() ![]() ![]() Sos sojowy firmy TaoTao 150 ml- malutki ubytek- otworzony i użyty raz, dzisiaj (19.05.15). Data ważności: 08/2016. Kupiłam na próbę, ale jestem przyzwyczajona do innej firmy i ten mi jakoś nie smakuje ![]() ![]() ![]() ![]() Chętnie wykorzystam te spożywcze rzeczy do wyrównania kosztów wymianki albo oddam w większej wymianie za np. kawę sypaną/ rozpuszczalną/ herbatę sypaną/ jakieś woski itd. ![]() YR malina, wyjściowo 100 ml- zużycie na zdjeciu ![]() Olej kokosowy Cosmoveda Premium Eko- mogę się podzielić ![]() ![]() ![]() ![]() Hesh Ubtan Powder- zużycie na zdjęciu ![]() ![]() Effaclar żel 125 ml NOWY, ZAFOLIOWANY ![]() Vichy Purete Thermale 3 w 1 200 ml NOWY, kod: 54L000, data ważności: 09/17 (foto) Lolita Lempicka L'Eau en Blanc EDP 30 ml, NOWA, ZAFOLIOWANA, kod: 2E108 (foto) YR woda kolońska werbena, wyjściowo 125 ml + kartonik (trochę brudny podkładem ![]() Dermaglin maseczka przeciwtrądzikowa dla mężczyzn- saszetka 20g Loom Bands, w zestawie gumki 200 sztuk, szydełko, zapinki S NOWE- dorzucę do wymiany Evree Instant Help- balsam opatrunek dla ciała 400 ml- użyty raz (foto) Pomadka Yves Rocher- stan, odcień (33 Rouge Pavot) i zużycie widoczne na zdjęciach, przy czym na fotce kolor trochę przekłamany wyszedł! Pomadka nie była jakoś wiele używana, opakowanie posiada ryski od przechowywania ![]() ![]() ![]() Red Hot Chili Peppers Live in Japan International Stadium Yokohama, 2004 DVD- płyta była oglądana kilka razy- stan płyty i opakowania świetny Angielski bez cenzury- słuchaj i mów- płyta CD + mini książeczka z zapisem wszystkich nagranych tekstów- zakupiłam wieki temu w empiku za 24,90 zł- cena z opakowania- stan świetny Zarezerwowane/ wysłane/ wymienione: Podkład La Roche Posay Toleriane Teint 10 Ivory wersja nawilżająca "normalna" nie w musie ![]() ![]() ![]() Odlewka maski łopianowej Agaffi wymienione z solll Szczotka z jonizacją niemieckiej firmy AEG- mam ją z wymiany, posiadam oryginalne pudełeczko, szczotka jest zasilana za pomocą dwóch baterii trochę mniejszych od paluszków, dołożę je do wymiany, szczotkę dostałam bardzo mało używaną, przeze mnie była użytkowana przez jakieś 2 czy 3 miesiące, stan oceniam na dobry-, wymieniam, gdyż kupiłam Tangle Teezer. Szczotka posiada przełącznik, którym włącza się jonizację. Wymaga wyczyszczenia- czesałam nią włosy naolejowane, czy wyczesywałam lakier, w niektórych miejscach posiada drobne ryski czy odbarwienia (ząbki i okolice), ale działa bez zarzutu. Spodnie jeansowe Big Star Extra Low Dark, S: 28, L: 32 , były mało noszone, mają wadę, postrzępienie brzegów nogawek, pokazałam na zdjęciu. Są to biodrówki (niski stan) Czarne mydło Agaffi- zostało ok. połowy wymienione zphideaux Perfumy męskie "motorek"- odesłane do Eva888 Tonik Hibiskusowy Sylveco NOWY wymienione z Iwona75 Kremowy żel do ciała Sylveco (super cytrusowo-ziołowy zapach!- zawiera m.in. olejek z werbeny egzotycznej), wyjściowo 300 ml- dopiero co otworzony i użyty raz- ubytek znikomy, zaznaczony na zdjęciu Pharmaceris A peeling enzymatyczny do twarzy- dwa razy użyty, malutki ubytek ![]() wymienione z pseudofeministka
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2015-06-05 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: w maju nieprzydatne rzeczy za cokolwiek przydatnego :)
Coś za szczotkę i dżinsy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hej,
coś u mnie za Podkład La Roche Posay Toleriane Teint 10 Ivory wersja nawilżająca "normalna" nie w musie Zostało ok. 1/3-1/2 ciężko ocenić Moim zdaniem z połowa jest. Ważny do 2017, świeży, przerzuciłam się na Vichy Dermablend Pharmaceris A peeling enzymatyczny do twarzy- dwa razy użyty, malutki ubytek Olej z dzikiej róży- zostało ok. 2/3 z 50 ml (foto) i szczotkę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za którąś z tych rzeczy (albo obie?) :
Podkład La Roche Posay Toleriane Teint 10 Ivory wersja nawilżająca "normalna" nie w musie Zostało ok. 1/3-1/2 ciężko ocenić Moim zdaniem z połowa jest. Ważny do 2017, świeży, przerzuciłam się na Vichy Dermablend Pharmaceris A peeling enzymatyczny do twarzy- dwa razy użyty, malutki ubytek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś za:
Podkład La Roche Posay Toleriane Teint 10 Ivory wersja nawilżająca "normalna" nie w musie ![]() ![]() ![]() Pharmaceris A peeling enzymatyczny do twarzy- dwa razy użyty, malutki ubytek Olej z dzikiej róży- zostało ok. 2/3 z 50 ml (foto) Evree Instant Help- balsam opatrunek dla ciała 400 ml- użyty raz (foto)
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za podkład la roche posay?
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- mogę oddać, bo ja cieni nie używam, więc u mnie tylko leżą i się marnują ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- a pokażesz mi jeszcze zdjęcie Twojego podkładu? to jest ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...a-wersja.html? I kiedy go otworzyłaś? ![]() Jeśli masz coś poza wątkiem, to chętnie coś jeszcze przygarnę, ale z wątku chyba nic więcej misię nie przyda ![]()
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2015-05-01 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
dziekuję nie szukam juz podkładów, wolałabym jakis balsam albo olejek do ciała
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Hej, chętnie oddałabym krem - jest cały czas zafoliowany, nieotwierany. Tylko muszę uczciwie poinformować, że datę ważności ma do końca czerwca - jest jeszcze trochę czasu, ostatnio stwierdziłam, że jak go nie wymienię do końca maja, to otwieram
![]() Czarne mydło bym baaardzo chętnie przyjęła, na mojej wish od dawna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Zatem z chęcią przygarnę trochę tego czarnego mydła Agafii
![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- oj, to szkoda, bo z chęcią bym wyprobowała ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- wiesz co,nie mam jakichś sprecyzowanych oczekiwań ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Spoko, dodam trochę mydełka kwiatowego, muszę tylko wykombinować jakiś pojemniczek
![]() Czyli tak podsumowując - dla mnie szczotka, dżinsy, mydło Agafii, dla Ciebie - krem Eris i odlewka mydła kwiatowego (pewnie znajdę jakiś pojemniczek po kremie do twarzy). Ogólnie rozumiem, że ze szczotką jest wszystko ok, mimo że oczywiście używana? Ale funkcja jonizacji działa? ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- To jak wszystko pasuje, możemy przejść na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a czego szukasz?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
a co byś chciała za te rzeczy, które wymieniłam bo 2 toreb nie oddam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
No niestety poszło szybko, ale dziś albo jutro zrobię dokładkę, także może znajdziesz coś dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
znajdziesz cos u mnie za czarne mydło, olej z róży i oba kremy na naczynka?
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- eh, ja to mam pecha ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Coś za lolkę? Czego za nią szukasz?
---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- To klops, z innych zapachów to mam tylko męskie(jedne są tylko testowane) i końcówkę mexx nice z 10 ml, do tego mogłabym odlać 10 ml YSL Parisienne edp albo hugo boss woman. A z pielęgnacji do włosów nic nie potrzebujesz? ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Mam jeszcze mgiełkę Victoria's Secret |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Bioderma Tolerance Plus też dziś wysłany w jednej wymianie poszedł z balsamem Avene, nie odznaczyłam go jeszcze bo z tel nie umiem a do domu wrócę dopiero późnym wieczorem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Kochana, woda Lieraca to koszt ok 90 zł
---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Oki, pasuje mi Twoja propozycja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za
Vichy Purete Thermale 3 w 1 200 ml NOWY, kod: 54L000, data ważności: 09/17 (foto) ?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.