|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Szukam Dobrego Kremu Na Celulit I Podobnych Kosmetyków!~~~~wejdź I Zobacz!!;):):)
CZEść - POSZUKUJE *KREMóW ,BALSAMóW I INNYCH RZECZY POMAGAJąCYCH ZMNIEJSZYC OBDWóD CELULITU I TłUSZCZYKU,MOGA BYć TAKżE JAKIEś FARMACEUTYKI
![]() ![]() ![]() ![]() Wymiana na ciuszki lub kosmetyki ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Szukam Dobrego Kremu Na Celulit I Podobnych Kosmetyków!~~~~wejdź I Zobacz!!;):)
ja polecam Vichy Lipocure... -zielona seria. ładnie pachnie, szybko się wchłania, nie zostawia żadnych ohydnych filmów na skórze, super nawilża skórkę i przede wszystkim poprawę w wyglądzie skóry idzie zauważyć praktycznie od razu. Polecam stosowanie 2 tyg.-dla mnie to w zupełności starcza by wyglądać jak bóstwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam Dobrego Kremu Na Celulit I Podobnych Kosmetyków!~~~~wejdź I Zobacz!!;):)
Ja szczerze i prosto z serca polecam domowy peeling kawowo-cukrowy.. no lepszych efektów nie widziałam ! I to już po 2 razach .. Ja stosuje regularnie i powiem Ci, że nigdy nie bede uzywac niczego innego ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.