![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Styczeń u NelehFly - Bershka, Stradivarius, SheInside, monitor, bielizna, buty i inne
nieaktualne
Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2016-01-09 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń u NelehFly - Bershka, Stradivarius, SheInside, monitor, bielizna, buty
Sukienki
1. Kremowa, koronkowa sukienka Stradivarius. Rozmiar S. Stan bardzo dobry, nie posiada żadnych wad. Układa się jak na zdjęciu pierwszym, jednak różni się wzorem na koronce - jak na zdjęciu numer 2 (był dostępne 3 różne swego czasu). W biuście gumka, silikonowa wstawka, dzięki czemu się nie zsuwa. Świetnie podkreśla talię i wyszczupla. 2. Czerwona sukienka SheInside z wycięciem na plecach. Z tyłu zapinana na zamek i guziczek. Góra luźniejsza, w talii mocno dopasowana, dół rozkloszowany, z zakładkami. Rozmiar M. Nowa, lecz bez metek (taką już dostałam, jak to na SheInside bywa...) - nie ma - vinted 3. Asymetryczna sukienka Lipsy. Kobaltowa podszewka, zewnętrzna warstwa z czarnej siateczki z kwiatami. Krój podkreśla figurę. Mocno odsłonięte plecy (przepraszam za stanik, zdjęcie robione na szybko). Stan bardzo dobry. Z metki S/M, ale najlepiej wygląda na XS lub S z małym biustem. 4. Bershka, gorsetowa sukienka w gwiazdki. Asymetryczna. Rozmiar z metki M, ale ten model wypada na mniejsze - idealna na S. Nowa, bez metek (mam luzem, pośpiesznie oderwałam) 5. Kobaltowa sukienka. Góra usztywniana, dół rozkloszowany. Idealna na mniejsze M, S z większym biustem. Stan bardzo dobry. Z tyłu zapinana na zamek. Ładnie podkreśla talię. - nie ma Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2015-05-29 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń u NelehFly - Bershka, Stradivarius, SheInside, monitor, bielizna, buty
6. Połyskująca sukienka BeSmart, lekko rozkloszowana.Z tyłu posiada wiązanie a'la gorsetowe. Czarna, pokryta warstwą materiału z wytłaczanymi niebieskimi kropeczkami, dzięki czemu pięknie się mieni. Stan bardzo dobry. Idealna na S/M
7. Krystyna Wiśniewska, gorsetowa suknia. Założona raz (kosztowała 200 zł!), stan idealny. Z metki 36, ale na 34 i 38 można spokojnie dopasować. Gratis ramiączka oraz pasujący szal. - nie ma 8. Calliope, dopasowana fioletowa sukienka. W talii wstawki z siateczki, odkryte plecy, ramiona wykańczane ćwiekami, głębszy dekolt. Rozmiar M. Nowa, z metką. 9. Bordowa sukienka Calliope, na plecach serce z siateczki. Dopasowana. Rozmiar M, nowa z metkami. 10. Letnia seledynowa sukienka w kwiaty. Zielona podszewka oraz siateczkowa, kwiatowa warstwa. Stan dobry, rozmiar S/M. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2015-05-29 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Spódniczki
11. Pull and Bear, jeansowa bombka. Stan idealny. Rozmiar z metki 38, pasuje też na 36 - wymienione 12. Tally Weijl, mini w stylu glam rock. Wykańczana ćwiekami, na dole fabrycznie postrzępiona. Króciutka. Jest jak nowa, rozmiar z metki 34 13. Fransa, spódniczka w stylu retro. Zapinana na zamek. Rozmiar 36. Mega podkreśla talię. Na mnie już trochę za mała, dlatego nie prezentuje się tak, jakby mogła na kimś szczuplejszym ![]() 14. Falbankowa mini na gumce. Z metki S/M, ale to zdecydowanie M/L. Stan bardzo dobry. 15. Skórzana, rozkloszowana mini na gumce. Pas wykańczany ćwiekami. Stan idealny. Calliope, rozmiar S, pasuje też na XS i M 16. New Yorker, falbankowa mini. Rozmiar XS, ale ma gumkę w pasie, więc na S też ok. Mega wyszczupla. Ma szlufeczki, można więc nosić z paskiem. 17. Cheeroke (czy jak to się tam piszę ![]() 18. Spódniczka midi, rozkloszowana, na gumce w pasie. Rozmiar uniwersalny. Jest jak nowa. 19. Czarna, klasyczna mini. Elegancka, lekko kloszowana, z zakładkami. Stan dobry. Zapinana na zamek. Z metki 28, ale to raczej małe S Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2015-05-29 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
20. Klasyczna, jeansowa mini. Rozmiar S. Stan bardzo dobry.
21. Czarna, rockowa spódniczka Reserved. Stan bardzo dobry - zamek trochę ciężko chodzi. Rozmiar M (wygląda najlepiej na osobie z węższymi biodrami lub na większym S). Dwie warstwy - siateczkowo - tiulowa z prążkami, oraz gładka podszewka. Pas w całości ozdabiany nitami. DOKŁADKA 19.01.2015 A) Falbankowa, rozkloszowana pudrowa spódniczka tiulowa Atmosphere. Na czarnej gumie, z metki rozmiar 36, ale pasuje też na 34 i 38. Stan idealny. Posiada podszewkę, pięknie się układa. - nie ma Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2015-04-01 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Spodnie, spodenki, leginsy
22. Cygaretki Bershka. Czarne z beżowym paskiem. Z metki 34, ale na 36 też ok. Stan bardzo dobry. Najchętniej wymieniłabym na te same, w rozmiarze 36 lub nawet 38. Świetnie podkreślają tyłek i wyszczuplają nogi. 23. Krótkie spodenki L.E.I. Zwężane, będą pasować na 34 i małe 36. Stan dobry, posiadają ślady użytkowania. Jednak nie mają żadnych dziur, plam itp. 24. Grubsze szorty Crazy Word z Takko Fashion. Stan bardzo dobry. Rozmiar 34 25. Nowe leginsy typu wet look, z zipami przy kostkach. Rozmiar z metki XL, miały wypadać na M, jednak są za duże - najlepsze na L. W foliowym opakowaniu, tylko przymierzone i wyciągnięte do zdjęć. 26. Jasne jeansy LEE. Stan bardzo dobry, jedyna wada to zadeptane końcówki nogawek. Świetnej jakości materiał oraz wykonanie - jeansy są miękkie, bardzo wygodne, wyszczuplają oraz podkreślają kobiece kształty. Rozmiar z metki 26/31 - ale spodnie są elastyczne, także na 27 też ok. Klasyczny krój z lekko zwężanymi nogawkami. Są luźniejsze w kostce, nie mega dopasowane jak skinny. 27. Czekoladowe, eleganckie spodnie. Stan bardzo dobry. Rozmiar 34. Wyszczuplają nogi 28. Czarne rockowe rybaczki Crest. Zwężane na 34, małe 36. Stan bardzo dobry. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2015-01-13 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
29. Granatowe jeansy Calliope. Rozmiar S. Świetnie wyszczuplają nogi. Mega dopasowane. Stan bardzo dobry
30. Jasne jeansy rurki z lekko wyższym stanem. Mam z wymiany, miał być rozmiar M, jest S. Stan bardzo dobry, mają niewielką wadę pokazaną na ich 4 foto - rozpruło się jedno z podwójnych szyć. Nie ma dziury, drugi szew trzyma - jeśli komuś chcę sie bawić, jest to łatwe do naprawy. Ja nosiłam tak ![]() 31. Granatowe jeansy rurki Calliope. Rozmiar S. Posiadają widoczne ślady użytkowania oraz małą dziurkę widoczną na foto. Oddam za drobiazg, może komuś się jeszcze przydadzą. 32. Rurki Fishbone. Nie są to mega skinny, bardziej proste. Bardzo fajnie wyszczuplają nogi i podkreślają tyłek, niestety nie wbije się w nie już ![]() Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2015-01-13 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
33. Rurki z zipami przy nogawkach Calliope. Baaardzo niskie biodrówki. Świetnie podkreślają tyłek. Rozmiar M. Stan bardzo dobry, nie wiele noszone. nie ma - vinted
34. Legginsy w pepitkę Terranova. Rozmiar S, dobre też na XS. Mają wadę pokazaną na drugim zdjęciu, jest ona jednak praktycznie nie widoczna przy użytkowaniu, szczególnie na szczuplejszych osobach. Grubsze i ciepłe 35. House, jeansy typu grunge. Klasyczne nogawki. Rozmiar 26/32. Stan bardzo dobry. 36. Proste rurki z wyszczuplającymi przetarciami. Idealne na większe xs, małe s. Stan bardzo dobry Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2015-04-01 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
37. Rybaczki G-Unit. Zwężane na 34/36. Trochę kosztowały, jednak posiadają drobne wady wynikające z użytkowania - z tyłu został wymieniony guzik, oraz jeden ściągacz-gumka w nogawce jest postrzępiony.
38. House, dwustronne szorty w stanie bardzo dobrym. Rozmiar ze spodenek to L, jednak w kieszeni jest wszyta metka z rozmiarem XS, który jest ich prawdziwym. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2015-01-13 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Marynarki, żakiety, kurtki
39. Dresowa marynarka Bershka. Podszewka w paski, możliwość wywijania rękawów. Rozmiar S. Stan - jak nowa nie ma (vinted) 40. Karmelowa marynarka. Stan idealny. Rozmiar 42/44 41. Fioletowy żakiet. Stan bardzo dobry. Rozmiar 42/44 42. Marynarka w kratkę/pepitkę. Rozmiar 42. Stan bardzo dobry. 43. Kurtka Nikka. Podszewka na polarze. Cieplutka, lekka, z wierzchu przeciwdeszczowy materiał. Stan bardzo dobry 44. Katana jeansowa z zipami (również przy rękawach). Stan bardzo dobry. Rozmiar S 45. Żakiet w pepitkę. Rozmiar S/M. Stan bardzo dobry. 45. Żakiet w kratkę, grubszy materiał. Stan bardzo dobry. Rozmiar S/M 46. Cieńsza biała marynarka. Stan bardzo dobry. Rozmiar S - nie ma - wymienione Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2015-02-08 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Swetry, bluzy, narzutki
47. Kardigan na zamek. Mięciutki materiał. Stan idealny - jak nowy. Rozmiar uniwersalny, myślę że najlepiej pasuje od xs do m. - nie ma 48. Bluza Diverse. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. 49. Bluza House. Ciepła, kaptur z gruuubym misiem, na dole i na rękawach ściągacz. Rozmiar xs. Stan bardzo dobry, jedynie kolor trochę zblakł od suszenia na słońcu. 50. Różowy sweterek. Miękki, ciepły, zapinany na guziczki. Rękawy ze ściągaczami. Z metki xl, ale ja nosiłam na xs/s jako oversize, i wydaje mi się, że w ten sposób wygląda najlepiej. 51. Bluza z rękawem 3/4. Cieńsza, na dole koszulowa wstawka. Dwa odcienie jasnego różu, miejscami delikatna złota nitka. Aplikacja z krzyżem. Nowy, bez metki. Rozmiar S, Calliope. 52. Miętowy sweterek oversize, delikatnie przeszywany złotą nitką. Stan idealny. 53.Narzutka koronkowa Wallis. W talii wiązana oraz zapinana na guziczek. Z metki 40, ale ja nosiłam na xs/s jako oversize. Wydaje mi się, że na L będzie bardzo opięta. Stan bardzo dobry. Jest piękna! - nie ma Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2015-05-29 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
54. Cieńszy golfik z Angel Eye. Rozmiar xs/s. Stan dobry.
55. Beżowy, ciepły sweter na guziczki. W ramionach poduszki. Kupiony w Niemczech, jest naprawdę dobrej jakości. Rozmiar L, ok też jako oversize. 56. Seledynowa narzutka, rozmiar S/M. Stan bardzo dobry 57. Bluza z aplikacją w miętowo - szare pasy. Duży kaptur, cieplutka. Rozmiar M/L. Stan bardzo dobry. 58. Dłuższy golfik/tunika F&F. Nowy, bez metki. Rozmiar 34/36 59. Elastyczny, biały sweterek. Rozmiar xs/s. Stan bardzo dobry. 60. Bluza Sabra. Rozmiar xs/s, cieńsza. Stan dobry, trochę sprana aplikacja. 61. Sweter - nietoperz New Look. Dół dopasowany, zapinany na guziczki, góra luźniejsza. Z metki rozmiar dziecięcy, ale wypada na S'kę. Stan bardzo dobry. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2015-01-13 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Bluzki, koszule, koszulki
62. Autograph by Marks & Spencer. Biały t-shirt w grochy z ozdobnymi rękawkami. Z metki rozmiar dziecięcy, ideał na xs/s. Stan idealny. 63. Atmosphere, nowa bluzka w stylu Babydoll. Regulowane ramiączka. Delikatnie prążkowany materiał. W biuście gumka. Z metki 34, ale pasuje od 32 do małego 38. - nie ma 64. C&A, pasiak oversize, z metki na 158. Stan idealny. Na dole ściągacz. 65. Atmosphere, etno bluzeczka z wiązaniem i wycięciem na dekolcie. Mocno dopasowana w talii. Z metki rozmiar 40, ale wypada góra na małe 38. Najlepiej wygląda na 34/36. Stan idealny 66. Czerwona bluzka z baskinką. Długi rękaw, głębszy dekolt. Rozmiar S/M, Szachownica. Stan idealny. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2015-05-29 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
67. Clockhouse, rozmiar S. Koszula w kratę, na dole ściągana sznureczkiem, który można wyjąć. Stan idealny. Dłuższa, świetna do leginsów.
68. Atlantic, rozmiar M (ale lepsza na S), bawełniana bluzeczka asymetryczna. Idealna na lato, lekka i przewiewna. Stan idealny. Jest naprawdę śliczna ![]() 69. Logowana bluzeczka xs, stan bardzo dobry. Na dole z boku ozdobnie wiązana 70. Letnia w kwiatki, zwiewna i delikatna. xs, stan bdb 71. Zielona na ramiaczkach, xs/s. Stan bdb 72. Elastyczna z długim rękawem. xs/s, stan idealny 73. Koszula, rękawy 3/4. Kolor lekko liliowy/fioletowy. Rozmiar S. Stan bardzo dobry 74. Czarna bluzka Silkland Petite. Świetna jakość materiału, wyszywana w kwiaty, rękawy typu mgiełka, głębszy dekolt. Stan idealny. Rozmiar M, mniejsze L. Trochę kosztowała. 75. Bluzeczka z dekoltem - łódką, lekko odsłaniająca ramiona. Rozmiar XS/S. Stan dobry, lekko wyblakła czerń. Napis jest dwukolorowy - część biała, część różowa. 76. Koszula Antalia Femme. Nowa, bez metek. Materiał elastyczny, z domieszka stretchu. Z boku ozdobne wiązania. Rozmiar S Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2015-01-13 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
77. Basebalówka z krótkim rękawkiem. Stan dobry - zamek trochę ciężko chodzi. xs
78. Crop top EckoRed. Dopasowany, świetnie podkreśla biust. xs/s, stan bardzo dobry 79. Koszula w paski, stan bardzo dobry. Rozmiar xs 80. Asymetryczna zielona bluzeczka, xs, stan bardzo dobry 81. Żółta, dopasowana bluzeczka z bolerkiem i wycięciem na plecach. Rozmiar xs, stan idealny. 82. Bokserka w paski, rozmiar xs, stan idealny. 82. Bluzka na ramiączkach Bershka. Świetnie podkreśla biust. Rozmiar S, stan bardzo dobry 83. Pasiak z falbankową baskinką oraz głębszym dekoltem. Najlepiej wygląda na niższych dziewczynach. Stan bardzo dobry, paski są kremowo - brązowe. Z metki rozmiar l/xl (?) ale to zupełna pomyłka, wypada na xs/s 84. Vero Moda, sweterkowa bluzeczka z długim rękawem. Stan bardzo dobry. Rozmiar 34/36 Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2015-01-13 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
85. Czarna bluzeczka e-vie, głębszy dekolt, bardzo fajnie się układa. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry.
86. Warstwowa bluzeczka jula, stan bdb, rozmiar s. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2015-01-13 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Buty
87. CCC, brązowe obcasy w stylu retro. Stan bez większych wad. Rozmiar 37 88. Gino Rossi, czarne eleganckie buty. Rozmiar 37. Są w stanie idealnym. 89. Enzo Angiolini (polecam sprawdzić markę, mają naprawdę dobre jakościowo i wygodne buty), klapeczki z kwiatkiem i koturną. Rozmiar większe 36/37. Stan bardzo dobry. 90. Halówki Diverse, stan dobry, rozmiar 37. 91. Obcasy - kaczuszki, eleganckie, zapinane w około kostki. Rozmiar 35. Stan bardzo dobry - jedynie paseczki miejscami poprzecierane od zapinania Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2015-01-13 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Pozostałe
92. Max Factor Giant Lip Pencil. Szminka w kredce, tylko raz maźnięta ale to jednak nie mój kolor. Odcień 03 - Passionate Red (głęboka, ciemna czerwień ze złotymi drobinkami). Warta około 8 funtów 93. Vollare, podkład Cashmere, odcień 03. Zużycie niewielkie, dodam gratis do jakiejś wymiany lub oddam za drobiazg. 94. Paletka zapiekanych cieni Max. Tylko wypróbowane. Idealne do makijażu za równo na mokro jak i sucho. 95. L'oreal studio spray do loków. Zużycie około 1/3 96. Revlon Colorstay, odcień 150 Buff. Została niewielka ilość, na kilka użyć. Dodam gratis do wymiany lub oddam za drobiazg, szkoda, żeby się zmarnował 97. Catrice, ultimate Colour. Szminki, zużycie widoczne na zdjęciu. Odcienie - mocny, neonowy pomarańcz, neonowa fuksja, beż/nude. 98. Bielenda samoopalająca mgiełka arganowa. Użyta raz. 99. No secret (primark) komplet bielizny. Stanik w pełni usztywniany, regulowane ramiączka z ozdobnymi serduszkami. Na środku stringów i stanika ozdobna kamea. Góra załozona kilka razy, dół nowy. Beżowy, z delikatną złotą nitką gdzie nie gdzie. Góra 70B, dół XS nie ma Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2015-01-18 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
100. Bolerko cekinowe z wiązaniem. Rozmiar uniwersalny. Stan bardzo dobry.
101. Nausznica Opia, nigdy nie noszona 102. Zawieszka do łańcuszka 103. Pieszczocha 104. Bransoletka, nowa 105. Bransoletka z czaszką, nowa - nie ma 106. Nowe majtki wyszczuplające/formujące Jollinesse, rozmiar S 107. Torebka Avon. Stan bdb 108. Książeczka z płytą do nauki tańca New Style Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2015-05-29 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
109. Selena Gomez A year without rain. Mam z wymiany, przesłuchałam, ale to nie dla mnie
![]() 110. Mini z zipami New Look. Umknęła mi przy dodawaniu poprzednich postów. Rozmiar M. Stan bardzo dobry 111. Góra stroju do tańca, może komuś się przyda. Uni, biust najlepiej B/C 112. Torebka Avon, nowa, bez metek. Odpinany kwiatek 113. Torebka kuferek. Utwardzane dno. Stan bardzo dobry 114. Monitor LCD. W pełni sprawny. Zainteresowanym podam szczegóły, które wypiszę tutaj na dniach, aktualnie nie mam zbytnio czasu wygrzebywać pudełka ![]() 115. Torba Nexus. Rozmiar XL, ma dużo kieszonek, usztywniane dno. Użyta raz, jest jak nowa. 116. Rajstopy w Spray'u Sally Hansen, odcień 02 - medium glow. Zużycie około 1/3 Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2015-04-01 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 01.04.2015
117) Róż w płynie Makeup Revolution - tylko testowany, polecam dla bladziochów, bardzo naturalny i delikatny odcień. 118) Makeup Revolution farbka do stylizacji brwi Medium - tylko testowana, jednak nie mój kolor. Chętnie wymienię na jaśniejszą - nie ma DOKŁADKA 29.05.2015 119) Bikini, rozmiar S, stanik miseczka A/B, lekko usztywniany małe C. Stan idealny, mam z wymiany ale jednak nie schudnę na tyle do lata, hehe 120) Stanik Intimissimi, miseczka B, założony raz i raz wyprany, na mnie jednak za mały, 5 stopniowa regulacja obwodu (65-70) DOKŁADKA 06.06.2015 121) Naszyjnik - kolia Opia Primark. Nigdy nie noszona Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2015-06-06 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
coś u mnie za:https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1421173634 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
O,może coś u mnie za spódnicę midi na gumce? Czy ona ma taki trochę bardziej sztywniejszy materiał,czy mgiełkowaty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1421171874 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1421177295 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1421178938 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1421179832
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Hej, coś u mnie za revlon i dresową marynarkę bershka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cos u mnie za 115. Torba Nexus. Rozmiar XL, ma dużo kieszonek, usztywniane dno. Użyta raz, jest jak nowa.
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Hej coś mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1421170990 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1421174174
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.