![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
*MAJ* MAC Sigma Lauder Panache Sports Mel Masaki miniatury męskie perfumy i inne
.
NIEAKTUALNE Witam w maju ![]() Jak zwykle proszę o rozsądne propozycje... Szanujmy swój czas, nie pytaj, proszę, o górną półkę, jeśli masz w wątku same kosmetyki typu zużyte do połowy dezodoranty Avon, albo inne cudaki, bo NIE, nie dobiorę sobie 10 sztuk Essence za Estee Lauder i już mi ręce opadają na takie propozycje. Dziękuję ![]() Wysyłka poleconym ekonomicznym. Jeżeli komuś wiszę Przekupkę za poprzednią wymianę, to proszę się przypomnieć! Nie bardzo nad tym panuję. Chętnie przygarnę: podkłady: Dior Air 010, Givenchy Eclat Mattissime 01, Laura Mercier najjaśniejsze, MAC Studio Fix NC15 i Face&Body C1, Bourjois HM Serum 51 bazy pod podkład, Smashbox i MAC korektory w pędzelku pod oczy, nowe i jasne, chętnie MAC Prep&Prime, Shiseido Eye Zone konturówki do ust Make Up For Ever i Urban Decay pędzle Zoeva nowe legginsy sportowe S odżywki białkowe, przedtreningówki i inne suplementy sportowe małe hantle 5-6kg krem pod oczy Kiehl's Avocado krem Skinoren srebrną szczotkę Tangle Teezer wszelkie herbaty sypane zielone i czerwone grę Taboo i inne gry towarzyskie i planszowe mocne peelingi do ciała peeling w proszku Dermalogica, moga być odsypki nowy tusz Helena Rubinstein Lash Queen świece Yankee Candle pielęgnację Phenome, Sylveco, Organique, Pat&Rub i inne naturalne kremy do cery naczynkowej, chętnie SVR Rubialine Riche płyny do soczewek, soczewki -0,75 i -3,5 nowe męskie bokserki L, XL i inne męskie ciuchy w tych rozmiarach do włosów: TIGI Eco Awesome i Color Combat Brunette, Living Proof, John Masters Organics, Alterna bajery do kuchni, typu dobra wyciskarka do czosnku, blender/shaker, przyrząd do krojenia jabłek krem ślimakowy, chętnie Mizon kocią karmę dla alergików (najchętniej Hill's) i inne kosmetyki z linii Laura Mercier - pistacja i ambra/wanilia nową pościel biustonosze w okolicach 60FF, 65F, Panache Sports 65E książki, albumy o modzie bony do sklepów perfumy damskie i męskie, cięższe (chętnie różne Loewe, Dsquared; Kors EDP i Sexy Amber; nisza: Durbano, Piguet, Montale, Profumum Roma)
Edytowane przez MissScareAll Czas edycji: 2015-07-26 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *MAJ* MAC Sigma Lauder Panache Sports Mel Masaki miniatury męskie perfumy i inn
KOLORÓWKA
Twarz MAC Prep+Prime CC Colour correcting SPF30 Adjust, około 25/30ml MAC wkład różu Well Dressed, małe zużycie MAC korektor Mineralize NC15, małe zużycie, za coś potrzebnego Clinique Even Better mini podkład 05, 2 x 5ml Sephora złoty rozświetlacz, jw Maybelline WhiteStay W01 - oddam za przydatny drobiazg Maybelline WhiteStay C00 - jw Usta Estee Lauder Pure Color Envy w kolorze Desirable, piękny nude, jasny różo-beż, małe zużycie, bo zdublowałam kolor Givenchy Le Rouge 205 Fuchsia Irresistible, matowa pomadka, zużycie na zdjęciu MAC szminka Shy girl, kod A34, testowana MAC szminka Fleur d'Coral, zastanawiam się nad oddaniem, kilka razy użyta YSL błyszczyk Golden Gloss, 8, burgund, oddam za drobiazg Korres pomadka 27 Plum, oddam za drobiazg Korres Lip Butter Glaze Wild rose, kilka razy użyty Korres Lip Butter Glaze Mango, tylko testowany Oczy Korres cień złotawy brąz Shiseido Shimmering Cream Eye Color brązowy cień w kremie BR306, tylko testowany MAC Paint Pot Quite Natural, oddam połówkę w zastępczym opakowaniu MAC wkład cienia Matte2 Tete-a-tint, kilka razy użyty MAC wkład cienia Black Tied, po dacie, dorzucę do większej wymiany jeśli ktoś by chciał Estee Lauder czarna kredka Double Wear, delikatnie testowana na dłoni Pędzle - wszystkie w stanie bdb/idealnym, użyte do 5 razy EDM skośny do cieni SIGMA F80 Flat top synthetic kabuki Paznkokcie ANNY â testowane: burgund z perłą i biały PERFUMY Davidoff Cool Water męskie 40ml + balsam do ciała 75ml, nowe Lacoste Red Style in Playmęskie około 2/3 z 50ml Lalique Satine - zrobię odlewkę do 20ml Salvatore Ferragamo Emozione, testowana miniatura 5ml CK Downtown 15ml, nowa miniatura Lalique Tendre Kiss 50ml bez kilku psików Juicy Couture Couture Couture! odlewka około 10ml w szklanym atomku Masaski Matsushima Chocolat mat EDP około 75/80ml WŁOSY Matrix olejek Tamanu Oil, małe zużycie BioWax z olejkiem arganowym, odżywka do psikania Joico odżywka dodająca objętości, niewielki ubytek z 300ml GlissKur 19 maseczka, raz użyta L'occitane dwie nowe miniatury po 30ml - szampon i odżywka PIELĘGNACJA Clarins pianka do mycia twarzy, użyta ze trzy razy Academie dwufazowy płyn do demakijażu wrażliwych oczu, testowany Plante Systems liftingujący krem pod oczy użyty kilka razy Dr Irena Eris Tokyo Lift antyrodnikowy dotleniający krem przeciwzmarszczkowy na dzień SPF15 30ml x 2, nowe UBRANIA SPORTOWE Proszę pytać o zdjęcia, jeśli ktoś będzie zainteresowany ![]() Mam też na zbyciu odżywki przedtreningowe w saszetkach FIRESTARTER ActivLab Sport ![]() Puma DryCell, czarny t-shirt, raz założona, rozmiar 38, będzie dobra na S i M KappAhl Sport, czarny t-shirt, jw PANACHE Sports vest Geo print â koszulka z wbudowanym biustonoszem, rozmiar 30E, moim zdaniem miski większe, niż w normalnych brytyjczykach, za to obwód mocno ścisły JEANSY Bordowe rurki Asos z wyższą talią, rozmiar 36, tylko mierzone Pepe Jeans Cher 30/28, też tylko mierzone, chętnie wymienię też na takie same, tylko dwa albo trzy rozmiary mniejsze BUTY MEL BY MELISSA Ice II, rozmiar 38 â założone 3 razy; pięknie prezentują się na nodze, niestety za małe na mnie, chętnie wymienię na inne melisski w rozmiarze 39 Zapraszam ![]()
Edytowane przez MissScareAll Czas edycji: 2015-05-15 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *MAJ* MAC Sigma Lauder Panache Sports Mel Masaki miniatury męskie perfumy i inn
Hej, cos u mnie za:
Joico odżywka dodająca objętości, niewielki ubytek z 300ml GlissKur 19 maseczka, raz użyta ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Coś za:
L'occitane dwie nowe miniatury po 30ml - szampon i odżywka ck downtown miniaturka 2 próbki podkładu even better ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mam dwie flaszki, których nie używam i mogłabym oddać, ale nie ta półka, także nie wiem czy Cię zainteresują
![]()
![]() |
#8 |
Felicita
|
Hej,
Znajdziesz coś za : MAC wkład różu Well Dressed, małe zużycie MAC korektor Mineralize NC15, małe zużycie, za coś potrzebnegoEstee Lauder Pure Color Envy kolor Desirable, piękny nude, jasny różo-beż, małe zużycie, bo zdublowałam kolor Shiseido Shimmering Cream Eye Color brązowy cień w kremie BR306, tylko testowanySIGMA F80 Flat top synthetic kabukANNY – testowane: burgund z perłą Plante Systems liftingujący krem pod oczy użyty kilka razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za :
Korres Lip Butter Glaze Mango, tylko testowany? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Coś u mnie za Clinique Even Better mini podkład 05, 2 x 5ml i czarna kredkę EL ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za MAC korektor Mineralize NC15, małe zużycie, za coś potrzebnego
Clinique Even Better mini podkład 05, 2 x 5ml
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, postaram się odpisać wszystkim dziś późnym wieczorem
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Czy oddalabys Odzywke Joico i maske gliss kur za te 3 rzeczy?
Jaki jest ubytek Joico? I jaka pojemnosc maseczki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Lacoste Red Style in Playmęskie około 2/3 z 50ml
Lalique Satine - zrobię odlewkę do 20ml CK Downtown 15ml, nowa miniatura Lalique Tendre Kiss 50ml bez kilku psików Juicy Couture Couture Couture! odlewka około 10ml w szklanym atomku Joico odżywka dodająca objętości, niewielki ubytek z 300ml Clarins pianka do mycia twarzy, użyta ze trzy razy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Niestety, tym razem nic. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
jasne, napisz tylko, co konkretnie by Ci za nią odpowiadało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się jeszcze :
MAC korektor Mineralize NC15, małe zużycie, za coś potrzebnego Givenchy Le Rouge 205 Fuchsia Irresistible, matowa pomadka, zużycie na zdjęciu MACszminka Shy girl, kod A34, testowana |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za melliski i emozione?
![]()
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
mogłabym poprosić o zdjęcie szminki z Givenchy?
![]() ![]() a te spodnie są rozciągliwe? bo w sukienki 10 wchodzę, ale w spodnie to nie wiem ![]()
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2015-05-11 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
napisałabyś mi jeszcze ile masz mniej więcej cm w biodrach, żebym wiedziała czy w razie czego te spodnie by na mnie pasowały?
![]() a i mogłabym też prosić o zdjęcie rozświetlacza z Sephory? ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
MAC wkład różu Well Dressed, małe zużycie
MAC korektor Mineralize NC15, małe zużycie, coś u mnie? mam sporo męskich ciuchów l/xl/xxl poza wątkiem, gdybyś była zainteresowana taką opcją wymiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Jasne, mogę zrobić zdjęcia, tylko co Cię interesuje? Sweterki, koszule, bluzki? Tylko rozm. XL tak? Bardziej eleganckie czy luzackie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wieczne Kutango
|
A nie wiem pomyślę
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
z tych spodni zrezygnuję, raczej bym w nie weszła bez problemu, ale to nie jest jednak mój kolor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
ok, może być
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.