![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
|
koniec LISTOPADA u Zaćpanej
DO KOŃCA LISTOPADA NIE BĘDĘ MIAŁA DOSTĘPU DO INTERNETU, ODPISZE PO POWROCIE DO WIRTUALNEJ RZECZYWISTOŚCI.
- wysyłam zawsze poleconym - do dogadania czy ekonomicznym czy priorytetem, - staram się odpisywać regularnie - jednak ze względu na malucha różnie mi to wychodzi; - osoby z mniejszą liczbą przekupek lub negatywem poproszę o wysyłkę jako pierwsze ![]() - co jakiś czas będę robić dokładki ![]() - rzeczy wymienione usuwam, bądź wyszarzam - nie odmieniam się ![]() - wolę większe wymianki - odpisuję ZAWSZE, jak coś przeoczę - dopominajcie się ![]() SZUKAM: - ZESTAWU DO KONTUROWANIA - PĘDZLI DO KONTUROWANIA, PUDRU, KOREKTORA I PODKŁADU - ZAWSZE CHĘTNIE SERUM EVELINE NA CELLULIT I ROZSTĘPY I BALSAMY BRĄZUJĄCE - TOREBEK ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- KOSMETYKI - szminka L'oreal Paris Matte Color Riche 640 (erotique) maźnięta dwa razy pędzelkiem, dla sprawdzenia koloru - ultratrwałe pomadki w płynie La Luxe Super Long Lasting Lipstick - kolor 117 deep purple, 120 pink, otwarte tylko, żeby sprawdzić kolory - nie maziane - Vilcacora krem do cery suchej NOWY - suplement diety Magne B6 Sen 30 tabletek NOWE - mleczko do opalania Flax Mythos z naturalnych składników (siemienia lnianego, aloesu, oliwy z oliwek) SPF 25, NOWE - Avon, Scentini Nights Purple Pulse EDT, ubytek jakieś 10% z 30ml - Flax żel chłodzący po opalaniu Aloes NOWY - kulka Neutral - raz użyta, zdezynfekowana - suchy szampon Batiste Tropical NOWY Edytowane przez ZacpanaRapem Czas edycji: 2015-11-30 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: koniec LISTOPADA u Zaćpanej
- Nivea, Volume Sensation, Lakier zwiększający objętość włosów NOWY
- NIVEA, Care, Lekki krem odżywczy do każdego typu cery, NOWY - Rimmel, podkład Stay Matte, nr 200, NOWY - Aussie, lakier do włosów, utrwalający i nadający objętości, NOWY -Klapp Cosmetics Immun Sun filtr przeciwsłoneczny, Face Protection Cream SPF30 NOWY - Rimmel, maskara Super Curler, NOWOŚĆ - woda toaletowa męska La Rive, ubytek na zdjęciu - peeling morelowy Soraya - hit KWC <3, NOWY - podkład Rimmel, Lasting Finish Nude 25HR Foundation, nr 100, NOWY - 2 nawilżające podkłady korygujące 3 w 1 La Luxe, w kolorze naturalnym i ciepły beż, NOWE, TUTAJ RECENZJA Edytowane przez ZacpanaRapem Czas edycji: 2015-11-26 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
CIUCHOWO -sukienka Lipsy London rozmiar 36, piękna <3, ubrana raz -sukienka H&M, w pięknym pudrowym kolorze, bardzo delikatny, miły w dotyku materiał, w talii ozdobna kokarda z marszczeniami, układa się przepięknie, rozmiar 32, oddaję z ciężkim sercem, ale po ciąży się już nie wcisnę - asymetryczne, zamszowe szpilki kupione na Deezee, hit - pięknie prezentują się na nodze, rozmiar 38, raz ubrane, stan idealny - czarne szpilki na niewielkim obcasie, rozmiar 37, raz ubrane, stan idealny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
-granatowe botki, możliwość noszenia na dwa sposoby - wyższa cholewka i zawinięta tak jak widać, rozmiar 37
- karmelowe a'la mokasyny, rozmiar 37, kupione w Mexxie, nie wiem czy to naturalna skóra, ale są mega wygodne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
- śliczny sweterek KappAhl, z metki 38/40, stan idealny
- cudowna sukienka Lipsy London, kupiłam ją z myślą o Andrzejkach, ale "niestety" schudłam i jest mi za duża ![]() ![]() ![]() - piękny woskowany płaszcz firmy Eddy's Jackets. Kosztowałam majątek jest nieprzemakalny, robi wrażenie ![]() - biała tunika w kwiaty i wzory, świetnie prezentuje się do legginsów. Ja nosiłam ją w ciąży bo jest mega rozciągliwa i świetnie podkreśla brzuszek, rozmiar L - trójkolorowa tunika, świetna do legginsów, mega ciepła z solidnego materiału, rozciąga się, też nosiłam ją w ciąży, rozmiar z metki M/L - mega milutki sweterek z kapturem firmy Only, ubrany dwa razy, bardzo ciepły, na zamek, stan bardzo dobry z metki S, ale będzie dobry na XXS, XS i mniejsze S - sweter z fajnym kołnierzem, z metki XL, ale będzie dobry na większe S i M, malutkie L - męski sweter, z metki XL, ubrany raz ![]() Edytowane przez ZacpanaRapem Czas edycji: 2015-11-21 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
- dłuższy sweterko - pulowerek, z bardzo miłego materiału, z metki XL/XXL
- czarno - zielona tuniko - bluzeczka, M/L - szara bluzeczka, wiązana na szyi, przyjemny, rozciągliwy materiał, idealna na M/L - futerko Colloseum, stan idealny, z matki XS, ale będzie też dobre na małe S, jest genialne ![]() - świąteczne legginsy w renifery, ocieplane w środku misiem, stan idealny, założone dwa razy, z metki XXL, ale ja mam M i są mi dobre ![]() - świetna parka firmy Denim Co, kaptur z misiem, z metki 40, ale będzie też dobra na 38, zapinana na zamek i guziki ![]() Edytowane przez ZacpanaRapem Czas edycji: 2015-11-21 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
DLA MALUCHA
- kalosze dla juniora, rozmiar 21, ubrane parę razy, stan bardzo dobry; przed wysyłką oczywiście wyczyszczę, - buciki dla malucha rozmiar 22, kupione w Deichmannie, używane tylko przez mojego malucha przez pół sezonu na zmianę z innymi; stan bardzo dobry – oczywiście wyczyszczę. - komplet czapka + szalik dla malucha, z miękkiego polarkowego materiału, z metki na obwód głowy 48-50cm, NOWE - rondo kąpielowe Canpol - tylko wypróbowane, małemu się nie spodobało ![]() Edytowane przez ZacpanaRapem Czas edycji: 2015-11-21 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
INNE
- kawa rozpuszczalna Nescafe Classic, 200gr, NOWA - herbata piramidki Lipton, owoce leśne, NOWA - Loyd, Zielona & biała z płatkami bławatka, kupiona w poniedziałek, trzy razy użyta, mi jednak nie przypadła do gustu, więc chętnie oddam - Żyj zdrowo i aktywnie z Anną Lewandowską, NOWA, nawet nie przeglądana ![]() - "Dopóki nie zgasną gwiazdy"Piotra Patykiewicza - dostałam, ale to całkowicie nie moje klimaty. Nawet nie przekartkowana - NOWA Edytowane przez ZacpanaRapem Czas edycji: 2015-11-26 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() może coś u mnie za: Żyj zdrowo i aktywnie z Anną Lewandowską pozdrawiam ![]()
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hej, kiedys nam sie urwała rozmowa
ja znow z pytaniem czy znajdziesz cos za : suchy szampon morelowy peeling magne B6 moze jeszcze cos
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
z kosmetyków coś bym wygrzebała a za co ?
![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- mnie podoba się szminka L'oreal Paris Matte Color Riche 640 (erotique) maźnięta dwa razy pędzelkiem, dla sprawdzenia koloru - mleczko do opalania Flax Mythos z naturalnych składników (siemienia lnianego, aloesu, oliwy z oliwek) SPF 25, NOWE - Avon, Scentini Nights Purple Pulse EDT, ubytek jakieś 10% z 30ml - Flax żel chłodzący po opalaniu Aloes NOWY - kulka Neutral - raz użyta, zdezynfekowana - suchy szampon Batiste Tropical NOWY Nivea, Volume Sensation, Lakier zwiększający objętość włosów NOWY - NIVEA, Care, Lekki krem odżywczy do każdego typu cery, NOWY - Aussie, lakier do włosów, utrwalający i nadający objętości, NOWY -Klapp Cosmetics Immun Sun filtr przeciwsłoneczny, Face Protection Cream SPF30 NOWY - woda toaletowa męska La Rive, ubytek na zdjęciu co byś za to chciała ? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Czarna kupiona w Lindex, bdb nie mieści a4 49,99 zł
4. Czarna nie mieści a4 bdb tę - nie pamiętam 5. Mała okrągła, pudrowa bdb, nie mieści a4- brak tylko zawieszki za , którą się ciągnie żeby zamknąć zamek - zgubiła mi się tę kupiłam za 35,00 zł -avon 6.Duża z kosmetyczką wyjmowaną, wada na foto (jedno okoluszko wyszło z dziurki) doczepiłam z innej torebki ten frędzelek , bo jest w takim samym kolorze, ale to co powinno być srebrne u góry jest lekko miedziane można to zdjąć , bo jak napisałam jest z innej torby tę za ok. 100,00 zł + ewentualnie tonik z ziaji 9,00 zł , szal z c&a 40,00 zl, sweter z łatami nie pamiętam ale to terranova i 2.Czarna mieści a4 - ok. 50 zł , ma otarcia gdzieniegdzie, rączki troszkę popękane i zaszyta dziurka w jednej z małych zewnętrznych kieszonek - ogólny stan wizualny jak najbardziej dobry prezentuje się super - na pogrubionych mi zależy najbardziej tak to wyceniam
Nowy wątek ![]() Edytowane przez lilkana Czas edycji: 2015-11-21 o 23:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej moze cos u mnie za
kawa rozpuszczalna Nescafe Classic, 200gr, NOWA - Loyd, Zielona & biała z płatkami bławatka, kupiona w poniedziałek, trzy razy użyta, mi jednak nie przypadła do gustu, więc chętnie oddam - Nivea, Volume Sensation, Lakier zwiększający objętość włosów NOWY - Aussie, lakier do włosów, utrwalający i nadający objętości, NOWY - szminka L'oreal Paris Matte Color Riche 640 (erotique) maźnięta dwa razy pędzelkiem, dla sprawdzenia koloru - ultratrwałe pomadki w płynie La Luxe Super Long Lasting Lipstick - kolor 117 deep purple, 120 pink, otwarte tylko, żeby sprawdzić kolory - nie maziane
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hej,
czy coś może u mnie za obie herbaty i kawę? Sukienka z H&M - tak pudrowa, tulipanowa - rozm. 32 to XS? Czyli raczej malutka ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Musze to przemyslec ale nie oddam 5 torebek za kosmetyki ...nie wiwdzialanm ze te krem kosztuje 160 zl zrezygnowalabym z niego bo az tak mi nie zalezy dam ci znac
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
- suchy szampon Batiste Tropical NOWY
- woda toaletowa męska La Rive, ubytek na zdjęciu - herbata piramidki Lipton, owoce leśne, NOWA - Żyj zdrowo i aktywnie z Anną Lewandowską, cos u mnie?
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ODPOWIADAM
![]() -legginsy Calzedonia xs (to takie typowe xs?) TAK TYPOWE XS -legginsy xs H&M POSIADAJĄ WADY! (jakie wady?) posiadaja drobne wady- nigdzie nie sa rozprute ale szwy gdzieniegdzie od wewnatrz sa jakby "poluzowane" i przebija tam ciemniejszy kolor materialu wiec moim zdaniem trzeba to przeszyc raz maszyna oraz malutka plamka pod kolanem. Wklejam zdjecie acha jeszcze herbata Lipton mnie interesuje
CIUCHY, BUTY, KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post86727593 KOSMETYKI, SUPLEMENTY, HERBATY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post88990878 fragrantica Edytowane przez guniagusia Czas edycji: 2015-11-22 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
- asymetryczne, zamszowe szpilki kupione na Deezee, hit - pięknie prezentują się na nodze, rozmiar 38, raz ubrane, stan idealny
coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
- suchy szampon Batiste Tropical NOWY - Rimmel, maskara Super Curler, NOWOŚĆ - peeling morelowy Soraya - hit KWC <3, NOWY - asymetryczne, zamszowe szpilki kupione na Deezee, hit - pięknie prezentują się na nodze, rozmiar 38, raz ubrane, stan idealny - herbata piramidki Lipton, owoce leśne, NOWA - Loyd, Zielona & biała z płatkami bławatka, kupiona w poniedziałek, trzy razy użyta, mi jednak nie przypadła do gustu, więc chętnie oddam - Żyj zdrowo i aktywnie z Anną Lewandowską, NOWA, nawet nie przeglądana ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za pomadkę loreal i szampon batiste?
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
kawa rozpuszczalna Nescafe Classic, 200gr, NOWA - herbata piramidki Lipton, owoce leśne, NOWA - Loyd, Zielona & biała z płatkami bławatka, kupiona w poniedziałek, trzy razy użyta, mi jednak nie przypadła do gustu, więc chętnie oddam - Żyj zdrowo i aktywnie z Anną Lewandowską, NOWA, nawet nie przeglądana Jutro startuję z nowymi watkami, więc pojawi się więcej rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Tak , jasne przepraszam
proponuje Eveline slim extreme 4d argan oil eveline slim extreme 3d soraya body diet24 serum do ciala peelingujący żel pod prysznic jabłko z cynamonem balea za - szminka L'oreal Paris Matte Color Riche 640 (erotique) maźnięta dwa razy pędzelkiem, dla sprawdzenia koloru - ultratrwałe pomadki w płynie La Luxe Super Long Lasting Lipstick - kolor 117 deep purple, 120 pink, otwarte tylko, żeby sprawdzić kolory - nie maziane - Nivea, Volume Sensation, Lakier zwiększający objętość włosów NOWY - suchy szampon Batiste Tropical NOWY - Aussie, lakier do włosów, utrwalający i nadający objętości, NOWY - kawa rozpuszczalna Nescafe Classic, 200gr, NOWA - Loyd, Zielona & biała z płatkami bławatka, kupiona w poniedziałek, trzy razy użyta, mi jednak nie przypadła do gustu, więc chętnie oddam jeśli Ci pasuje zapraszam pw ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
cos za suchy szampon, Nivea - Vilcacora krem do cery suchej NOWY
- suplement diety Magne B6 Sen 30 tabletek NOWE oraz kawe i herbaty?
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.