![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Szybkowątek u Metice: EL, CK, Natura Siberica, Sleek, holika i inne... wrzesień
Witajcie na moim wątku wymiankowym
![]() Zasady jak u wszystkich, zależy mi na szybkiej wymiance. Wymieniam się głównie na WISH, ale można kusić. Proszę nie proponować mi drogeryjnych kosmetyków w zamian za kosmetyki wysokopółkowe. Nie wymieniam się na ciuchy, chyba że coś wyjątkowo mnie zachwyci, styl retro, boho. Nie potrzebuję póki co kolorówki: cieni, róży, bronzerów. Czytajcie opisy, nie wszystko jest na zdjęciach! Moja wish: Najpilniej szukam: Alien, EDP - oddam bardzo dużo Olejki i balsamy do mycia twarzy (na przykład olejki z BU) Kremy nawilżające z pielęgnacji aptecznej: Avene, La Roche Posay Woda termalna Uriage Bioderma Sensibio płyn micelarny Zawsze i w każdej ilości: Kremy nawilżające Clinique John Frieda - odżywki do blond włosow Dermika biogeniq krem maska pod oczy Pomadki MAC DOKŁADKA Revlon Photoready spf20, 001 Ivory, użyty 3-4 razy Pierre Rene SKin Balance Cover, champagne, użyty 1-2 razy ESTEE LAUDER, Advanced Night Repair 7ml NOWY ESTEE LAUDER, Double Wear Concealer w odcieniu 02 light medium, 1,9ml NOWY ESTEE mogę oddać jako zestaw za coś super. WYMIENIĘ: 1. Nowy, kupiony w Douglasie róż Estee Lauder Pure Color Blush Wild Sunset Shimmer 17 Zużycie: widoczne na zdjęciach, raz maźnięty na poliki. 2. Paletka cieni Sleek Storm Zużycie: widoczne na zdjęciach, kilka cieni użytych dwa razy, szpatułka nietknięta, nadal folia na lusterku. 3.Nowy wypiekany róż Vivid Baked Blush Loved Me The Best 5. Holika Holika Bouncing BB SPF 30+, nowy jeszcze zafoliowany 6. Sleek Makeup Brow Kit Light, zużycie minimalne 7. , Iconic 1, zużycie minimalne 8. Natura Siberica, Rokitnikowa Profesjonalna pianka do układania włosów, maksymalna objętość, zostało 3/4 ze 150ml 9. Natura Siberica Professional, Oil Complex for hair ends, zostało 2/3 z 50ml, ułamała się szklana pipetka dozująca produkt, ale można spokojnie wylewać olejek bezpośrednio na dłoń. 10. John Frieda Frizz Ease, lakier do włosów, zużycie minimalne z 250ml 11. CK, Contradiction, została około 1/4 ze 100ml 12. lokówka Babyliss Pro tytanowa, 25 mm, kupiona kilka lat temu, użycie mogę policzyć na palcach jednej ręki, wygląda jak nowa, z pudełkiem. 13. MAC, Heroine, zużycie minimalne Niekosmetyczne: 1. Buty Nine West brązowe, skórzane (wewnątrz materiał), rozmiar 9M (czyli europejska 40stka) na platformie, bardzo wygodne, kupione kilka lat temu, stan praktycznie idealny, założone góra 3 razy 2. Buty Nine West czarne, skórzane (wewnątrz materiał), rozmiar 9M (czyli europejska 40stka) na platformie, mięciutkie, wygodne, kupione kilka lat temu, założone raz albo dwa razy,
Wymianka Edytowane przez metice Czas edycji: 2015-09-23 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybkowątek u Metice: EL, CK, Natura Siberica, Sleek, holika i inne... wrzesie
Dzięki, nic
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybkowątek u Metice: EL, CK, Natura Siberica, Sleek, holika i inne... wrzesie
Niestety
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za 7. Makeup Revolution, Iconic 1, zużycie minimalne ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Hej hej, coś za lokówkę?
![]() Nowy wątek kosmetyczny: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=829920 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Przyznam szczerze, ze chętnie oddałabym krem, bo niepotrzebnie stoi, ale jedyne co mi się podoba to pomadka z Mac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Najjaśniejsze kolory to to czego szukam, ale faktycznie L'oreal mnie nie urządza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
wykończenie pomadki takie jak widać na zdjęciu ze swatcha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
ciepłe kluchy
|
Coś za Iconic 1?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Wybacz, ale muszę zrezygnować z lokówki, dopiero uświadomiłam sobie że 25mm to całkiem mało, a ja poszukuję bardzo grubej lokówki. Przepraszam za zamieszanie
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Jasne, przeglądaj chętnie coś dołożę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, nic nie znaazłam, M>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Ampułki bioxsine mam w negocjacjach ale krem nuxe chętnie oddam
---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Mam też gdzieś nową małą wodę Uriage |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi o wypadanie włosów to mam super wcierkę recepturową robioną. Osobiście nie znam nic lepszego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Pilocarpina, nalewki kory drzewa chinowego i pieprzowcowa, witaminy, biostymina, etanol i woda w odpowiednich optymalnych proporcjach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Dla mnie taki wariant nie wchodzi w grę, nie nabyłam tych kosmetyków w necie tylko stacjonarnie więc byłabym stratna dość mocno na tej wymianie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
ESTEE LAUDER, Advanced Night Repair 7ml NOWY
ESTEE LAUDER, Double Wear Concealer w odcieniu 02 light medium, 1,9ml NOWY czy to ten promocyjny zestaw z Dougiego? Oddałabym Hugo za: ESTEE LAUDER, Advanced Night Repair 7ml NOWY ESTEE LAUDER, Double Wear Concealer w odcieniu 02 light medium, 1,9ml NOWY Revlon Photoready spf20, 001 Ivory, użyty 3-4 razy 5. Holika Holika Bouncing BB SPF 30+, nowy jeszcze zafoliowany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Sprawdź w takim razie oba zapachy, jeśli pasuje Ci taka wymiana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
ciepłe kluchy
|
Wybacz za spóźnioną odp. A mogłabym prosić o fotkę paletki?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.