|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wymienię kosmetyki
Hej, w końcu odważyłam się dodać kilka kosmetyków na wymianę :
1. SORAYA KOLAGEN I ELASTYNA Oczyszczające mleczko do demakijażu - zostało tyle ile widać na zdjęciu 2. Editt perfect mat kolor : naturalny jasny - tylko dotknięte palcem na próbę 3. Szamponetka Palette - Czekoladowy brąz - nowa z instukcją i rękawiczkami 4. Extra lasting AVON preparat do demakijażu dwufazowy 50 ml - raz użyty 5. Krem do rąk niewidzialne rękawiczki EVELINE 125 ml - prawie cały 6. Maseczka oliwkowa Planet spa Heavenly Hydration AVON - raz użyta 7. SENSES GARDEN OF EDEN nawilżająca mgiełka do ciała z masłem shea 100ml AVON - prawie cała 8. Masło do ciała AVON Cocoa Butter - pół opakowania 200 ml 9. Poczwórne cienie do powiek - vibrant spice AVON - nowe Odbiór osobisty we Wrocławiu/Jaworznie lub wysyłka. Zamienię chętnie na kosmetyki do włosów. Edytowane przez aeris_roses Czas edycji: 2015-08-13 o 09:40 Powód: zapomniałam dodać zdjęcia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię kosmetyki
hej,
coś u mnie za 5. Krem do rąk niewidzialne rękawiczki EVELINE 125 ml - prawie cały 6. Maseczka oliwkowa Planet spa Heavenly Hydration AVON - raz użyta 7. SENSES GARDEN OF EDEN nawilżająca mgiełka do ciała z masłem shea 100ml AVON - prawie cała 8. Masło do ciała AVON Cocoa Butter - pół opakowania 200 ml zapraszam do obu wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię kosmetyki
Coś u mnie za:
4. Extra lasting AVON preparat do demakijażu dwufazowy 50 ml - raz użyty 5. Krem do rąk niewidzialne rękawiczki EVELINE 125 ml - prawie cały 6. Maseczka oliwkowa Planet spa Heavenly Hydration AVON - raz użyta ![]() 7. SENSES GARDEN OF EDEN nawilżająca mgiełka do ciała z masłem shea 100ml AVON - prawie cała 8. Masło do ciała AVON Cocoa Butter - pół opakowania 200 ml
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:45.