![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Wrzesień pielęgnacja, kolorówka i zapachy za wish
foto 1:
wszystko nowe yves rocher hydra vegetal 24h krem żel nawilżający Soraya so pretty morelowy krem matujący Oriflame royal velvet smooth balm Kolastyna matująco-nawilżający 24h krem na dzien i noc foto 2: nowe wszystko Skinetic 1/2/3 +30 nawilżający krem na pierwsze zmarszczki cera normalna i sucha Tołpa dermo face futuris +30 krem przeciw pierwszym zmarszczkom na noc Corine de Farme 50ml Yves Rocher Riche Creme Balsam do twarzy delia vitaminy a+e+f 100% serum do twarzy szyi i dekoltu foto 3: wszystko nowe Skin Chemists Coldtox Serum 25ml Anti Age Pose Organics Rejuvenating Face Cream Skin Chemists Bee Venom Facial Serum foto 4: Tołpa Green naczynka regenerujący krem Iwostin Capillin wzmacniający krem na naczynka na noc Le'maadr krem do cery naczynkowej z komórkami macierzystmi
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-09-20 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
foto 1 nowe
Le'Maadr 100ml nowy intensywnie działający krem na rozstępy i blizny eveline slim extreme 4d argan oil eveline slim 3d termoaktywne serum wyszczuplajace oriflame optimals body anti cellulite gel soraya serum do ciala antycellulit i wyszczuplanie foto 2: dove balsam nowy olejek alverde nowy bez zatyczki floslek nowe poziomkowe masło do ciała raz testowany olejek do ciała garnier tołpa krem do masazu nowy foto 3: nowe yves rocher balsam do ciała do skóry suchej krem do ciała dear body krem do ciała bath body works - ubytek jeden test - midnight pomegranate krem do ciała bath body works dark kiss nowy
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-09-21 o 06:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
foto 1:
nowe krem do stóp z olejem z konopii yves rocher krem do rak lefrosch pilarix mini krem mocznikowy leci do Xandrine_Marie shefoot krem na popękane pięty extra plus olej arganowy oleofarm foto 2: Cyclax lawendowy krem do masażu, uzyty raz w małej ilości Bielenda arbuzowa maska algowa, około połowy opakowania Bingo spa zmiekczajaca kapiel do paznokci i skórek raz uyta foto 3: nowe miniaturki la roche posay nowy peeling lawendowy do stóp yves rocher nowy peeling do ciała wyszczuplający yves rocher delia nowe masełko do ust kusząca jagoda glade brise nowa świeca relaxing zen balea nowe mydło w płynie nowy żel do mycia twarzy loreal perfect clean foto 4: Skin79 (przepraszam za ubrudzone opakowanie,już zdążyłam wyczyścić) super BB Gold, użyty raz Paese nowy argan płyn micelarny Yves rocher pure calmille żel do twarzy ziaja nowy oliwkowy płyn micelarny snails garden krem odżywczo-regenerujący ze śluzem ślimaka wzbogacony o kwas hialuronowy foto 5: nowe mydełka nowa sol relaksacyjna różana do kąpieli ekoa nowy peeling do ciała Tołpa borowinowy odnawiający Mydło cedrowe babuszki agafii Scrub jałowcowy agafii ok 250 z 300ml
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-10-08 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
foto 1:
nowy żel bath body works shea witamin e Xandrine_Marie Dear Body nowy żel pod prysznic cherry blossom i peach rezerwacja Dear Body nowy żel pod prysznic Blackberry lilac rezerwacja nowy żel bath body works wild citrus sunflower nowy zel bath body works exotic coconut rezerwacja foto 2: nowy żel pod prysznic niveA LEMONGRASS &OIL nowy żel balea totes meer salz dushe pfirich mango Carola16 nowy zel balea after sun dusche fa cream oil kakaobutter i cocosol foto 3 : wszystko nowe brak winter dus dash Xandrine_Marie zele dusch das winter love oriflame solar yves rocher 400ml -malina -jeżyna -kokos rezerwacja foto 4: nowe mydła w piance bath body works wymienie na coś super z wish listy, bo to mój zapas Iced ginger bread vanilla bean noel winter candy apple pumpkin frost
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-10-08 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
foto 1
schwarzkopf essence ultime serum nowe eveline argan guma ekstramocna nowa szampon pilomax ubytek ok 10-15% nowy szampon yves rocher przeciw wypadaniu Carola16 eveliner odzywka arganowa 8w1 nowa la luxe nowy olejek arganowy 8 w 1 pilomax nowa odzywka foto 2 wszystko nowe szampon moc i blask timotei odzywka moc i blask timotei szampon lśniący blask timotei radical med szampon przeciw wypadaniu włosów foto 3 Wszysko nowe BINGO SPA MASKA DO WŁOSÓW PROTEINY KASZMIRU I KOLAGEN, MAM 3 SZTUKI W SUMIE HERBAL ESSENCE szampon leci do Carola16 FOTO 4 LOREAL ELSEVE TOTAL REPAIR EXTREME NOWY szampon rekonstruujący nowy 400ml kallos peach 1l szampon brzoskwiniowy nowy kallos ok 700ml szamponu cherry zuzycie zaznaczone kallos vanilla szampon ok 800ml zużycie zaznaczone
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-10-07 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
minerały lucy minerals oraz earthnicity jak na zdjęciu
testowane tylko Era Minerals matte blush odcien flirt 107 Bare Minerals bisque Earthnicity minerals nowy brązwe Sunkissed shimmer Earthnicity minerals nowy Velvet hd
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1,2,3,4
Blink Lash stylish care Masquerade 4 pary sztucznych rzęs Duży Kufer kosmetyczny - kiedyś intensywnie uzywany, trzymałam w nim całą kolorówkę itp jak jeździłam do klientek, jakiś czas temu porzucony w kąt i tak sobie leży czekając na nowy domek. Wymaga odświeżenia, wyczyszczenia Szczoteczka Braun elektryczna sprawna,uzywana nowe urzadzenie do pedicuru aeg uszkodzone lekko pudełko peeling do stóp paletka magnetyczna uzywana DOKŁADKA wymienię na inne świece lub coś mega z wish 1.Yankee Candle duża świeca o zapachu Champaca blossom, stłukł mi się słoik więc przęłożyłam do nowego i przekleiłam etykietkę ale widać , że troszkę się zniszczyła .Nie ma to wszystko oczywiście wpływu na zapach. Palona kilka razy prawidłowo oczywiście, równo wosk wypalony. 2.Yankee Candle nowa świeca o zapachu Piwa ![]() 3.Yankee Candle nowa świeca o zapachu White Chocolate Apple nie dostępna w polsce
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-10-07 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Makeup Revolution
paletki,używane ale nie wiele -Death by Chocolate -Hot Spice -Iconic 1 -Essential Mattes Nowe podkłady: Loreal Mat Cashmere 12h odcien 20 sable Dore Revlon Colorstay 180 Max factor facefinity 80 bronze BRAK Dermacol 24h control c3 BRAK DERMACOL C4 nowy fluid eveline matujacy 41 medium beige nowt antybakteryjny podklad bell 03 natural nowa baza pod podkład kobo Kilka razy uzyty podkład early naked revlon kolo 130 Róże/brązery Nowy tylko cudny rozswietlacz lady code od bell reszta używana ale nie wiele, widać na zdjęciach: -W7 AFRICA -W7 HONEY QUEEN -W7 HONOLULU -THE BALM Cabana boy -Phito cinecitta makeup odcien 3 -KOBO MINERAL MAKE-UP PEARLS ODCIEN 1 BRIGHT PEARL 15g La luxe aktywna odżywka do rzęs nowa Delia żelowy korektor do brwi z kreatyną brązowy nowy eveline nowy korektor kryjąco-rozświetlający kolor light 8 2 1 nowa baza pod cienie ingrid nowa baza pod cienie miyo nowa baza pod cienie bell Cienie Maybelline Color 24h tatto używane ale nie wiele, widać na zdjęciu kolory: -56 Immortal Charcoal -45 Infinite White -20 Turquoise Forever -15 Endless Purple -50 Eternal Silver -25 Everlasting Navy -40 Permanent Taupe
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
foto 1,2,3
cienie różne kobo,bell,my secret i catrice tylko testowane loreal uzywane trochę granatowy loreal pokruszony foto 4 cienie w kremie/zelu oriflame uzyte kilka razy foto 5: wszystko testowane raz gruba kredka brązowa rimmel scandaleyes artdeco granatowy eyeliner my secret czarny eyeliner oba w pisaku oliwkowa metaliczna kredka pupa czarna kredka foto 6: wsystko nowe
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ecurlo
masaki,2szt soraya body diet za rbk,zel do golenia Xandrine_Marie - żel YR Neroli - 3 żele YR 400ml - malina, 2x jeżyna - 1 żel B&BW - 2 żele Dear Body - żel Winter Love - mini Pilarix Carola16 radical med szampon przeciw wypadaniu włosów nowy szampon yves rocher przeciw wypadaniu nowy żel balea totes meer salz dushe pfirich mango niebieski szampon herbal essence Sapphirerose żel Exotic Coconut żel YR Coco Szampo Timotei 2szt YR Naturelle edt. Naturelle Osmantus So elixir So elixir bois sensuel Neroli
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-10-07 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj, u mnie w wątku sporo torebek, może coś Ci wpadnie w oko? Daj znać czy coś widzisz u mnie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
![]() Podoba mi się u ciebie sporo, m.in. kremy do skóry naczynkowej, na rozstępy i wiele innych rzeczy. Zapraszam do siebie. Poza wątkiem mam Martina "Taniec ze smokami" t 1 i 2.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
muciu, znajdziesz coś u mnie za: paletkę MUR matową, żel YR blackberry, cień Kobo caffe latte i ewentualnie jeszcze paletkę MUR z różami?
Z Twojej wish mam: słodzik stewię w płynie, na włosy Chlorellę i Belissę, peeling do ciała, mydła w kostce, trochę zdrowej żywności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się dużo rzeczy, żele, szapony, mydła do rąk, znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, z Twego wisha mam chyba tylko czarną torebkę, ale może Ci się spodoba
![]() tołpa green naczynka wszystko z tego zdjęcia oprócz mydeł w kostce: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1442595552 któreś z tych mydełek: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1442595583 mogę też oddać herbaty z big-active: herbata białą płatki róży i artistic green flower tea
Pozdrawiam ![]() WYMIANKA KOSMETYCZNO-ZAPACHOWA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=27185999 UBRANIA, KSIĄŻKI, INNE: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33020185 Edytowane przez AgnesAnn Czas edycji: 2015-09-19 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
ciepłe kluchy
|
W Twoim starym wątku pytałam o:
Iconic 1 oba Essie kobo Pale Peach A że jestem ślepa i nie widziałam wrześniowego, więc piszę teraz tu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Przypominam sobie Jescze ze Potrzebuje okrągłej Szczotki do modelowania włosów
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
póki co nic.. ale jeszcze przejrzę na spokojnie..
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() coś u mnie za kuferek? mam poza wątkiem szczotkę okrągłą the Body Shop nieużywaną pozdrawiam edit.: zdjęcie torebki zrobię dziś i podeślę, ale ją wymieniam za jakiś konkret, a nie za kilka mniejszych rzeczy, może masz coś z wisha mojego za nią perfumy Versus zostało 40-50%, ciągle ich używam na przemian z drugimi, więc ilość ciągle maleje, zrobię fotkę, żeby było widać ile jest czy kuferek to ten? http://prettynail.pl/index.php?p83,k...etyczny-czarny
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy Edytowane przez atenaz Czas edycji: 2015-09-22 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Muciu sporo ciekawych rzeczy u Ciebie, ale najbardziej mnie interesuje:
- nowy żel do mycia twarzy loreal perfect clean -Death by Chocolate ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
zdjęcia torebki zrobię w weekend, bo za późno wracam i słabo wychodzą fotki, pokazałabym ją na zdjęciu z neta, ale nie widzę starych kolekcji
siostrze podoba się jeszcze zegar: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1437934641
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy Edytowane przez atenaz Czas edycji: 2015-09-22 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Witaj, mi jak zwykle podobają się perfumy i żele YR oraz szampony np. Timotei, ale nie wiem co wybierać. Czekam na Twoje chciejstwa.
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Tym razem wybrałam:
żel Exotic Coconut żel YR Coco Szampo Timotei lśniący blask + ewentualnie ten drugi, YR Naturelle edt. Chanelka i DHG light blue są w negocjacjach, Lacoste mogę oddać za Fahrenheita dla męża. Reszta do ustalenia. Który Boss Cię interesuje?
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
widzisz cos u mnie?
mi podoba sie duzo rzeczy u Ciebie
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() zaktualizowałam wątek + zrobiłam dokładki, m.in. torebkę, zerkniesz? pozdrawiam ![]()
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.