|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
KUFER KOSMETYCZNY i inne w listopadzieZapraszam do wymiany!
Proszę zajrzeć do obu wątków! ubrania i dodatki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post53105070 KOSMETYKI: https://drive.google.com/folderview?...k0&usp=sharing 1. Mgiełki do ciała: a. Pachnąca Magnolia, Avon b. Pur Blanca, Avon brak c. Miami Party, Avon brak 2. Nowe nożyczki fryzjerskie, Avon (1 sztuka) 3. naklejki na paznokcie 4. lakiery 5a. Fryzjerski spray prostujący włosy, chroni przed wysokimi temperaturami. Wykorzystane 3/4. brak b. Spray prostujący włosy, Avon brak c. Serum ujędrniające, Avon 6. Lakiery do paznokci: a. perłowy ze złotymi drobinkami, Avon brak b. nude, WIBO c. french manicure, Oriflame d. mosaic effects, Avon e. pękający, INS 7. Kosmetyczka błękitna mała, Nivea brak 8. Kuferek na lakiery i drobiazgi, Avon 9. Paletka cieni i szminek. Brak pędzelka. brak 10a. maseczka z miodem Naruals, Avon b. maseczka regenerująca, rewitalizująca planet spa, Avon. 3/4 zostało. c. maseczka odświeżająca planet spa, Avon. Zostało więcej niż pół. d. maseczka rewitalizująca planet spa Avon. Raz użyta. e. dezodorant w kulce męski, Avon f. masujące serduszka do kąpieli. Tylko otworzone. brak 11a. pianki do malowania paznokci. b. dwuczęściowy obcinacz do paznokci, Avon BIŻUTERIA: https://drive.google.com/drive/folde...XlpanFQNmRvbWs RÓŻNOŚCI: https://drive.google.com/folderview?...GM&usp=sharing m.in Rio Laser Hair Remover. Niedostępny już na oficjalnej stronie. Wart 900zł, słuchawki białe, klawiatra do smartfona/tableta
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=879871 kosmetyki, biżuteria, książki, różności https://wizaz.pl/forum/showthread.php...6#post58 637076 Zapraszam do mnie Bardzo proszę o odpisywanie u mnie! Edytowane przez kokipa Czas edycji: 2016-01-20 o 16:12 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: KUFER KOSMETYCZNY i inne
Coś u mnie ?
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
|
b. Pur Blanca, Avon
c. Miami Party, Avon 5a. Fryzjerski spray prostujący włosy, chroni przed wysokimi temperaturami. Wykorzystane 3/4 i któraś z maseczek, ale musiałabym poczytać opinie. Jakie jest ich zużycie? a powiedz mi, byłabyś w stanie wymienić ciuchy na kosmetyki? bo w Twoim drugim wątku parę rzeczy mi w oko wpadło |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Wypiszę wszystko co mi się podoba z ciuchowego:
- bordowe zakolanówki - jaki to rozmiar? Nie zsuwają się? W jakim są stanie? - stanik szary i czarny 70a - szara koszulka z Minnie, jaki to rozmiar? - koszulka z pull&Bear z perfumami - rudy sweter z kieszonkami i kokardkami XS, S; Reserved - sukienka z 5 zdjęcia - jaki to rozmiar? - różowa mgiełka z New looka - biała koszula ze złotymi guzikami - rozmiar? |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
To czy pasowałaby ci wymianka tego co cię u mnie zainteresowało za:
a. Pachnąca Magnolia, Avon c. Miami Party, Avon b. Spray prostujący włosy, Avon a. perłowy ze złotymi drobinkami, Avon ?
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Okej to z tamtych rzeczy zrezygnuje
To na chwilę obecną podoba mi się to:- bordowe zakolanówki - stanik szary i czarny 70a - szara koszulka z Minnie - koszulka z pull&Bear z perfumami - rudy sweter z kieszonkami i kokardkami XS, S; Reserved - Miami Party, Avon - Fryzjerski spray prostujący włosy, chroni przed wysokimi temperaturami. Wykorzystane 3/4 - maseczka odświeżająca planet spa, Avon. Zostało więcej niż pół. - bluzeczka z misiem co byłabyś w stanie oddać za te trzy rzeczy u mnie? Bo nie wiem jak wyceniasz swoje rzeczy Czego szukasz - to zajrzę pod ladę
Edytowane przez ZacpanaRapem Czas edycji: 2015-11-06 o 23:42 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, nie ma sprawy, to wybrałabym spray prostujący Avon i mgiełkę Miami Party.
Mam jeszcze poza wątkiem paletkę cieni z Catrice, może byś chciała do wymianki za jeszcze jedną mgiełkę lub paletkę Avon ?
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2015-11-06 o 15:46 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
to co byś mi odstąpiła za te trzy rzeczy ode mnie ?
z Twojej wish nic nie mam chyba, jedynie cieplejsze legginsy w norweskie wzory, mogę poszukać jakbyś była zainteresowana
Edytowane przez ZacpanaRapem Czas edycji: 2015-11-08 o 12:12 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Poniżej wklejam zdjęcie paletki, była użyta kilkakrotnie i brak pędzelka w niej, za nią bym sobie wybrała paletkę z Avon. A reszta rzeczy to tak, jak wcześniej ustaliłyśmy.
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Pasowało by Ci podkład la luxe za zakolanowki i tusz za koszulkę z perfumami i resztkę tego spreju do prostowania?
Edytowane przez ZacpanaRapem Czas edycji: 2015-11-12 o 15:01 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: KUFER KOSMETYCZNY i inne w listopadzie
Podobają mi się dwie rzeczy:
Serum ujędrniające, Avon b. maseczka regenerująca, rewitalizująca planet spa, Avon. 3/4 zostało. Ale to chyba jednak trochę za mało na wymianę
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: KUFER KOSMETYCZNY i inne w listopadzie
Tylko czy taka wymiana będzie opłacalna ze względu na koszty przesyłki .. To serum avon to to w sprayu? Ile go zostało?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

To na chwilę obecną podoba mi się to: