![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wymienię: Grudzień 2014 - perfumy i inne
DOKŁADKA
Perfumy: L'artisan Parfumeur, Fleur de liane (zostało jakieś 85-90 ml)unikat Dior Pure Poison (przed reformulacja!!!) około 35 ze 100ml (tylko za cos ekstra) Eclat d'arpege edp 40/50ml YSL Cinema okolo 30ml zostalo L'artisan Parfumeur Saffran Troublant (została mniej więcej połowa z setki) Guerlain, Shalimar PI 60ml (zostało jakieś 58 ml, użyłam ich może dwa razy) Lalique Amethyst, 100ml (też użyłam tylko dwa razy ![]() L'artisan Verte Violette edt (zostalo około 30ml ) L'artisan Drole de Rose, tak samo jak verte violette CLEAN CLEAN SKIN zostało około 25ml z 50ml, tester Torrente L'or edp 30ml (ubytek testowy. nowe) Miniatury: Cacharel Eau de Eden 5ml (unikacik ![]() Kosmetyki: dr Brandt Resurfacing Overnight Serum 15ml, nowe Sampar Cleansing Milk (użyłam może dwa,trzy razy) Dabur Amla (ubytek około 15%) YR Monoi de Tahiti Olejek rozświetlając z drobinkami (ubytek około 10%) YR Monoi de Tahiti Mgielka nawilżająca (ubytek około 10%) maska złuszczająca stóp z kwasami - 7dayfeet NOWA Sephora rich hand cream (80% zostało) Sampar baza korygujaca pod makijaz (minimalne zużycie) WISH: -BALMAIN EXTATIC EDP / EXTATIC INTENSE GOL -ROYAL MUSKA ![]() -YSL SAHARIENNE -TF SAHARA NOIR -DOLCE VITA -MISS DIOR CHERIE ![]() Zapraszam ![]() Edytowane przez szakszuka Czas edycji: 2015-08-25 o 16:28 Powód: dodałam nowe kosmetyki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Wymienię: Grudzień 2014 - perfumy i inne
Hej moze cos u mnie za
Guerlain, Shalimar PI 60ml (zostało jakieś 58 ml, użyłam ich może dwa razy)
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię: Listopad 2014
Niesety nic nie znalazłam dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Coś za:
dr Brandt Resurfacing Overnight Serum 15ml, nowe Sampar Cleansing Milk (użyłam może dwa,trzy razy) Dabur Amla (ubytek około 15%) YR Monoi de Tahiti Olejek rozświetlając z drobinkami (ubytek około 10%) YR Monoi de Tahiti Mgielka nawilżająca (ubytek około 10%)
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
Guerlain, Shalimar PI 60ml (zostało jakieś 58 ml, użyłam ich może dwa razy)?
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Niestety nic..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej, chętnie przygarnęłabym Safran Troublant, ale Angel Eau Sucree już niestety nieaktualny
![]() Z innych perfum mogę zaproponować Angela La Rose, Parisienne L'Essentiel, Marcela Oriflame, La Petite Robe Noire Couture... No i to co w wątku. Może coś dla siebie wybierzesz?
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
dr Brandt Resurfacing Overnight Serum 15ml, nowe Narcisso Rodrigues For Her edp 4ml (wszystkie probki pochodzą i iperfumy.pl, szklo z atomizerem) i ew. Lalique Amethyst, 100ml (też użyłam tylko dwa razy) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
interesuje mnie Szafran - zapraszam ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! To bym chciala:
![]() L'artisan Parfumeur Saffran Troublant (została mniej więcej połowa z setki) Guerlain, Shalimar PI 60ml (zostało jakieś 58 ml, Poza watkiem mam Pure Poison sprzed reform. ok.30/100 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Szkoda
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Oj..u Ciebie widzę dużo skarbów!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Pure Poison kusi bo to unikat, ale nie pamiętam już tego zapachu..Czy faktycznie jest bardzo jaśminowy?? chętnie bym cos za niego oddała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Owszem jest jasmin ,ale taki ....inny niz np. w Alienie.Subtelniejszy,bar dziej tajemniczy.Są piekne,dlatego nie wystawialam ich na wymianę.
Zanim dostalam tę butelkę wąchałam tylko aktualną wersje,ktora jest jednak dużo słabsza-moim zdaniem ![]() Ale za SZafran,ktorego nie znam a bardzo chcaialbym poznac-oddam.Jutro wkleje Ci fotke,jesli chcesz. Mam jeszcze Eau de Dolce Vita Diora ok.23/50 .Niestety zapach jest nieco zmieniomy.Nie jest brzydki,ale zmienil sie ![]() Nie ma paprochow,płyn jest klarowny,ładny-ale ,jak pisalam cos z nim nie tak.Niewiele,ale jednak...Butelka bez korka. Oddalabym za Brandt Resurfacing Overnight Serum 15ml, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Chętnie wymienię serum na eau de dolce vita ale martwi mnie, ze sie zmienił? ![]() Edytowane przez szakszuka Czas edycji: 2014-12-04 o 22:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem.
![]() Nie wąchałam tej wersji DV 5-6 lat.Niedawno z sentymentu kupilam tę butelkę,o ktorej rozmawiamy i mam wrazenie,ze wczesniej odbieralam ten zapach innaczej,tamten sprzed lat pachnial jakby delikatniej,subtelniej.Mo ze ja po latach mam takie wrazenie.Moje DV mają wg. mnie pierwszą,ostrawą nutę,a potem jak juz umoszczą sie na skórze-uspokajają sie i pachna ładnie.Nawet teraz sobie wącham wczorajszy psik DV na rękaw swetra i nic złego o tym zapachu nie powiem-jest bardzo ładny,jak na DV przystalo ![]() Ale nie wykluczam, a nawet jestem pewna-że są leciwe... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
jak bardzo leciwe? z moich doświadczeń wynika że jak trzymam butelkę i ze trzy-cztery lsta w ciemnym pudelku to zmienia się co najwyżej kolor ale nie zapach...:
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Lalique?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem,kiedy przestali produkowac tę DV.Na allegro wystepuje jako unikat
Barwa żołta od lampy blysk. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...416420231=foto PP Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2014-12-05 o 07:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
No niestety, tylko Szafran
![]() Mam jeszcze Midnight Poison we flakonie, ale trochę ponad 10 ml. Do tego mogłabym oddać odlewkę MP i miniaturkę DV, ale to ciągle trochę mało... Interesują Cię inne odlewki? Mogłabym zaproponować Ambre des Merveilles, Alien Extraordinaire, Amour Indian Holi, Very Irresistible L'Intense... Z flakonów jeszcze Ricci Ricci.
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Chyba przeoczyłaś moje pytanie
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ja chętnie oddam L"Or, Sampar i jeśli chcesz to jakąś pomadkę też
![]() A jeszcze przeczytałam Twoje propozycje w moim wątku - Sensuous lub Hot Couture tez wchodzę w grę - jedynie Lutens chyba zostanie ze mną jako ekwiwalent wymienionej już FdB ![]() Wybieraj - jaka kombinacja Cię interesuje ![]() Ewentualnie mogłabym jeszcze być zainteresowana Shalimarem PI ( na zapas ![]()
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2014-12-05 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Może u mnie coś za Shalimara znajdziesz?
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Hej, z perfum niestety nic dla siebie nie wybralam, moglabym ewentualnie wymienic gardenie i molekuły za odlewkę sensi (to jest oryginalne stare sensi czy white notes)?
![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Ok, Ragutko chętnie się tak wymienię, chociaż L'Or nie znam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię: Grudzień 2014 - perfumy i inne
witaj
![]() ![]()
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
dr brandt juz jest wymieniony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.