|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Miss Dior Le Parfum wymienię
Witam.Jak w temacie. Mam do wymiany Miss Dior Le Parfum o pojemności 75ml. Ja zużyłam max. 5 ml. Zapach okazał się nietrafionym prezentem. Chętnie wymienię na Acqua di gioia ( poj.100ml) , ale czekam także na inne propozycje, które rozważę.Lubię jeszcze La vie est belle, DKNY, YSL Black opium, Gucci Guilty Intense, Elie Saab Le Parfum. Interesuje mnie wymiana wyłącznie na inny zapach o podobnej wartości i pojemności
![]() Edytowane przez antonina9009 Czas edycji: 2015-11-08 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Miss Dior Le Parfum wymienię
Proszę wypisz co jeszcze by Cię interesowało, bo podoba mi się Miss Dior Le Parfum, ale Aqua di Gioia nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Podobają mi się różne zapachy , zarówno świeże jak i słodkie
![]() ![]() ![]() Edytowane przez antonina9009 Czas edycji: 2015-11-08 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
Zajrzyj do mojego wątku w podpisie. Może chciałabyś Addicta edt Diora 45/50 ml i coś do tego?
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
byłabym za
![]() gdzie kupiona była miss wiesz może? moje zapachy w duglas wrzucę zdjęcia - czy też możesz? Edytowane przez peonies Czas edycji: 2015-11-08 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Moja była prezentem przywiezionym z zagranicy więc niestety nie jestem w stanie powiedzieć, w jakim sklepie. Ale oczywiście załączam zdjęcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja bym była chętna. Mam LVEB około 15 ml + Coco około 4 ml. Może coś jeszcze znajdziesz u mnie w wątku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
wstępnie jestem chętna
![]() powiedz mi jeszcze czy kod jest na flaszce bo nie widzę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
a możesz wrzucić fotę tylniej ścianki trochę pod światło?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Załączam zdjęcie z kodem, ciężko było uchwycić ,bo ledwo widoczny jest , ale udało się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
jeżeli jesteś zdecydowana to zapraszam na priv
![]() z uwagi na mniejszą ilość przekupek ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- ubytki określiłam w wątku - i w przypadku guilty i dot to kilka psików czyli załóżmy na wyrost max 2ml w każdej flaszce. dot nie ma sporego ubytku ponieważ nie jest nalewany pod korek. do guilty mam karton do dot nie. kod guilty 2361 kod dot 0830200615 mój aparat w ogóle kodów nie widzi, są na fotach zupełnie rozmyte. zaświadczam nogami i rękami, że moje zapachy są absolutnie oryginalne! dla przykładu perfumeryjne zdjęcie dot Edytowane przez peonies Czas edycji: 2015-11-08 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() zastanowiłaś się? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.