![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
w październiku dla każdego po kosmetyku :) za wish
NIEAKTUALNE
1: NOWE Eveline odzywka argan oil 8 w 1 timotei odzywka jericho roses la luxe argan oil 8 w 1 odzywka la luxe arganowy olejek 8 w 1 elixir gold do kazdego rodzaju włosów Bingo spa maska do włosów proteiny kaszmiru i kolagen mam 2 sztuki, jedna ma lekko połamaną zakretke widać na zdjećiu foto 2 : wszystko nowe szampony balea szapon loreal foto 3: odzywka herbal essences nowy cameleo kreatynowy szampon delia nowy 2 razy uzyty- widac ubytek - szampon pilomax do wlosów ciemnych pilomax odzywka do włosów ciemnych nowa eveline argan nowa guma do włosów foto 4: wszystko nowe Radical med szampon przeciw wypadaniu włosów Delia Cameleo kreatin hair mask 50ml do włosów zniszczonych
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-11-02 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w październiku dla każdego po kosmetyku :) za wish
foto 1:
wszystko nowe -żel solar orfilame -zel balea purple kisses inez84_13 -żel balea vanille cocos inez84_13 -żel dussch das mandarin -żel dusch das limette -żel anatomicals foto 2: wszystko nowe -żel oriflame solar -żel palmolive feel good -żel palmolive so dynamic -żel yves rocher bawełna -żel palmolive so relaved -żel bath body works wild citrus sunflower -żel yves rocher malina foto 3: wszystko nowe różne mydełka w kostce-widać na zdjęciu mydła w piance bath body works - za coś fajnego z wish foto 4: [URL=" wypróbowany na dłoni Loreal body expertise perfectslim pro[/URL] kremowy peeling balea jabłko z cynamonem nowy [COLOR="Silver"]Mydło cedrowe babuszki agafii inez84_13[/COLOR] Scrub jałowcowy agafii ok 250 z 300ml nowa sol relaksacyjna różana do kąpieli ekoa nowy peeling do ciała Tołpa borowinowy odnawiający 50ml żel tołpa czarna róża peeling do ciała yves rocher Dokładka: Nowe mleczko kokosowe do ciała yves rocher nowy żel peelingujący brzoskwiniowy yves rocher
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-10-24 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
foto 1:
Cyclax krem do masażu lawendowy tylko sprawdzony zapachh floslek nowe poziomkowo truskawkowe masło do ciała yves rocher nowe kokosowe mleczko do ciała bettina barty nowy lawendowy lotion do ciała tołpa odpreżający krem -serum do masazu nowe nowy balsam do ciała dear body yves rocher nowy krem rumiankowy do ciała i twarzy foto 2: wszystko nowe nowy krem -zel oriflame z masazerem antycellulit soraya body diet 24 wyszczuplanie i ujedrnianie soraya body diet 24 krem do biustu soraya body diet serum do ciała eveline 4d eveline 3d foto 3: wszsytko nowe dezodoranty i świeczka glade brise
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-11-02 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
WSZYSTKO NOWE!
foto 1: pose krem do twarzy nowy,fabrycznie zapakowany ale data waznosci do 07.2015 , za drobiazg Tołpa dermo face futuris 30+ krem przeciw pierwszym zmarszczkom na noc yves rocher balsam do twarzy riche creme yves rocher anit0age global krem na dzien SkinChemists vitamin serum Skin Chemists bee venom facial serum Corine de farme Delia witaminy a e f serm do twarzy , szyi i dekolatu foto 2: Snails Garden Spa krem odżywczo-regenerujący z naturalnym śluzem ślimaka Skinetic nawilżający krem na pierwsze zmarszczki Iwostin wzmacniający krem na noc na naczynka Le'maadr krem do cery naczynkowej z komórkami macierzystymi Skin Chemists Apple stem cell 50ml Skin Chemists Coldtox serum 25ml Tołpa green krem na naczynka regenerujący Yves Rocher Hydra vegetal krem/zel Kolastyna +20 krem nawilżająco matujący foto 3: MINIATURY foto 4: Murier Lash Serum Formula odżywka/serum do rzęs bielenda masełko do ust soczysta malina foto 5: Loreal perfect clean Yves Rocher żel do twarzy pure camille Paese płyn micelarny bioderma sensibio h2o płyn micelarny ziaja oliwkowy płyn micelarny Oleofarm olej arganowy
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-10-12 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
foto 1
Odżywka do rzęs MurierLash serum formula nowa! masełko malinowe do ust foto 2 nowe sztuczne rzęsy
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-10-11 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
foto 1:
nowe naturelle lily of the valley zielona herbata różą verbena foto 2: nowe neroli edp 50ml comme une evidence edp 50ml so elixir edp 50ml nowe so elixir purple 50ml nowe foto 3: Nature cyprys ubytek tetsowy psik Hoggar nowy Ambre noir nowe ambre noir bez testowego psiku dokładka Yves Rocher So Elixir Bois Sensuel edp 50ml nowe dokładka: Yves rocher: Comme une Evidence Intense Naturelle Osmantus DOKŁADKA 25.10 męskie perfumy z wymiany ale te połówce nie spasowały Burberry The Beat edt 65/75 ml, jeden minus to pęknieta nakrętka i tak trochę klekocze ![]() Shiseido ZEN Limited Edition ok 25 z 50ml
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-10-28 o 06:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
foto 1:
Unforgivable Woman By For Women Parfum pierw.125ml happy summer pierw 100ml ubytek nie wielki Yardley iris lawender edt Eisenberg Rouge edt jakies 30 z 50ml,lekko ubity na dole flakomik puma aqua 50ml tester laime 7ml z testowym ubytkiem foto 2: The Secret Soap Story Violet Essence 99ml nowa mgiełka yves rocher 100ml brzoskwinia ubytek testowy yves rocher gruszka w karmelu 100ml ubytek testowy foto 3: mgiełki 236ml dear body tylko testowane zapachy cherry blossom secret wonderland country chic DOKŁADKA 24.10: za coś mega z wish 1.Viktor & Rolf, Flowerbomb PIERWOTNIE 50ML 2.Giorgio Armani, Armani Code for Women EDP pierwotnie 75ml zużycie widać 3.Amor Amor Forbidden kiss - i tu tak albo ok 45ml ze 100ml albo cała nowa setka, w kartoniku i z folią -mój zapas,ale tylko za klasyka amor amor 100ml lub jakieś inne nowe ale nie wiem jakie ![]() 4.Nina Ricci Nina L´Elixir woda perfumowana z 80ml zostało ok 70ml, lekko otarty gdzie niegdzie,tester,z wymiany flakonik zapachy z dokładki wymienię na: orbitreka skórzaną, fajną dużą torbę perfumy frezarke
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-10-24 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
nowe
świeca yankee candle, nie dostępna już nigdzie o zapachu piwa,chmielu nowy dyfuzor yankee candle o zapachu midsummer night DOKŁADKA: Nowe ,duże świece yankee candle - wymienię TYLKO na inne świece Yankee , Kringle Candle, Goose Creek,Village Candle lub np.na dużą skórzaną torbę -Coconut bay -Oceanside -Sicilian Lemon Kominek do wosków Yankee Candle - używany był przeze mnie dwa razy , później przerzuciłam się na świece a następnie dostałam ten wymarzony ![]() nawet mam do niego jeszcze metkę, stan bdb
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-10-28 o 06:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
foto 1,2,3
od lewej: 1.Super bb skin79 gold pełnowymiarowy oczywiście, ubytek jednej pompki okazał się dla mnie za jasny rezerwacja sensualistka 2.Revlon colorstay 180 sand beige nowy 3.Dermacol 24h contron odcien 3 nowy 4.Oriflame royal velvet sniith balm nowy 6.MAX FACTOR FACEFINITY odcien 75 golden nowy 7.Loreal mat cashmere 12h odzien 20 warm sand/sable dore nowy 8.Eveline matt professional odcien 41 medium beige nowy 9.Bell 15derma young 03 natural nowy foto 4,5,6: Makeup Revolution paletki,używane ale nie wiele -Death by Chocolate -Hot Spice -Iconic 1 -Essential Mattes foto 7,8,9: Róże/brązery Nowy tylko cudny rozswietlacz lady code od bell reszta używana ale nie wiele, widać na zdjęciach: -W7 AFRICA -W7 HONEY QUEEN -W7 HONOLULU -THE BALM Cabana boy -Phito cinecitta makeup odcien 3 -KOBO MINERAL MAKE-UP PEARLS ODCIEN 1 BRIGHT PEARL 15g
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-11-05 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1-4 minerały
minerały lucy minerals oraz earthnicity jak na zdjęciu testowane tylko Era Minerals matte blush odcien flirt 107 Bare Minerals bisque Earthnicity minerals nowy brązwe Sunkissed shimmer Earthnicity minerals nowy Velvet hd 5 - Blink Lash stylish care Masquerade 6 rodzai 6.Cienie Maybelline Color 24h tatto używane ale nie wiele, widać na zdjęciu kolory: -56 Immortal Charcoal -45 Infinite White -20 Turquoise Forever -15 Endless Purple -50 Eternal Silver -25 Everlasting Navy -40 Permanent Taupe 7.cienie w kremie/zelu oriflame uzyte kilka razy
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
foto 1,2,
cienie różne kobo,bell,my secret i catrice tylko testowane loreal uzywane trochę granatowy loreal pokruszony foto 3: La luxe aktywna odżywka do rzęs nowa Delia żelowy korektor do brwi z kreatyną brązowy -bez pudełka i opakowania już -rezerwacja sensualistka eveline nowy korektor kryjąco-rozświetlający kolor light 8 2 1 nowa baza pod cienie ingrid nowa baza pod cienie miyo nowa baza pod cienie bell foto 4: wszystko testowane raz gruba kredka brązowa rimmel scandaleyes artdeco granatowy eyeliner my secret czarny eyeliner oba w pisaku oliwkowa metaliczna kredka pupa czarna kredka foto 5: wsystko nowe
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-11-05 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1.Duży Kufer kosmetyczny - kiedyś intensywnie uzywany, trzymałam w nim całą kolorówkę itp jak jeździłam do klientek, jakiś czas temu porzucony w kąt i tak sobie leży czekając na nowy domek.
Wymaga odświeżenia, wyczyszczenia 2.nowe urzadzenie do pedicuru aeg uszkodzone lekko pudełko peeling do stóp 3. sprawna,uzywana 4. paletka magneczna uzywana dokładka: suplemet diety nowy, do 2017 mam 2 opakowania
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-10-25 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
wymienione
ecurlo masaki,2szt soraya body diet za rbk,zel do golenia Xandrine_Marie - żel YR Neroli - 3 żele YR 400ml - malina, 2x jeżyna - 1 żel B&BW - 2 żele Dear Body - żel Winter Love - mini Pilarix Carola16 radical med szampon przeciw wypadaniu włosów nowy szampon yves rocher przeciw wypadaniu nowy żel balea totes meer salz dushe pfirich mango niebieski szampon herbal essence Sapphirerose żel Exotic Coconut żel YR Coco Szampo Timotei 2szt YR Naturelle edt. Naturelle Osmantus So elixir So elixir bois sensuel Neroli Wendy Naturelle Osmantus nowe, - So elixir bois sensuel nowe, - Meskie Nature cuprys i grejpfrut nowa - puste buteleczki Escada in the Blue, Gucci flora, - Soraya so pretty morelowy krem matujący - dove balsam nowy - krem do ciała bath body works - ubytek jeden test -midnight pomegranate - krem do ciała bath body works dark kiss nowy - yves rocher krem do rak - nowy żel pod prysznic nivea LEMONGRASS &OIL - fa cream oil kakaobutter i cocosol - kallos peach 1l szampon brzoskwiniowy nowy - kallos ok 700ml szamponu cherry zuzycie zaznaczone - kallos vanilla szampon ok 800ml zużycie zaznaczone - jeszcze podobają mi się 2 żele, które wstawiłaś do mojego wątku: Nivea Creme Care oraz Dove Purely Pampering (kokos) Mektarynka comme une evidence szampon loreal olej arganowy inez84_13 mydło cedrowe agafii 2 żele balea
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-10-22 o 07:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- jutro pod wieczór skończę opisy, można już pisać jak coś ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
chętnie przygarnę wszystkie żele pod prysznic, ze dwa szampony, mydla do rak.
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś za nową wersję So Elixir?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Jeśli byłabyś zainteresowana wymianą, w tym poduszkami lub poszewkami to proszę daj mi znać do południa, później przez 2 miesiące nie będę miała dostępu do poduszek/poszewek, bo akurat je mam w innym mieszkaniu. Linki: poduszki i inne -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=823395 poszewki-> https://wizaz.pl/forum/showthread.php...7#post52 937037 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
mam szczotkę okrągłą z sephory
![]() ![]() mam tez np czarne sneakersy 41. nowa koszulke adidasa, stanik sportowy z reeboka L, nowy. ksiązki ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- ok, to idę szukać ![]() ![]() ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za micel biodermy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Coś z skin79 i the balm?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
To się nazywa pech... Pose jest po terminie, więc niestety jednak mi się nie przyda. Przydałoby mi się mydło cedrowe Agafii i mleczko do ciała YR, ale za te dwie rzeczy, to raczej u mnie niczego nie znajdziesz
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Hej Muciu, piszę dopóki jeszcze moja paczka nie poszła
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Ok, to zostajemy przy starej opcji ![]() Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2015-10-11 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
ambre noir bez testowego psiku
Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Eveline odzywka argan oil 8 w 1
timotei odzywka jericho roses la luxe argan oil 8 w 1 odzywka la luxe arganowy olejek 8 w 1 elixir gold do kazdego rodzaju włosów Bingo spa maska do włosów proteiny kaszmiru i kolagen mam 2 sztuki szampony balea szapon loreal odzywka herbal essences nowy cameleo kreatynowy szampon delia nowy 2 razy uzyty- widac ubytek - szampon pilomax do wlosów ciemnych pilomax odzywka do włosów ciemnych nowa -zel balea purple kisses -żel balea vanille cocos -żel dussch das mandarin -żel dusch das limette -żel palmolive feel good -żel palmolive so dynamic -żel yves rocher bawełna -żel palmolive so relaved -żel bath body works wild citrus sunflower -żel yves rocher malina 50ml żel tołpa czarna róża dezodoranty comme une evidence edp 50ml La luxe aktywna odżywka do rzęs nowa Delia żelowy korektor do brwi z kreatyną brązowy nowy nowa szminka maxfactor mam tez sporo rzeczy poza watkiem mozna zerknac na moje stare wymianki co mam poza watkiem. cos u mnie?
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
mi się u Ciebie podobają:
la luxe arganowy olejek 8 w 1 elixir gold do kazdego rodzaju włosów szampony balea szampon loreal Radical med szampon przeciw wypadaniu włosów -żel palmolive feel good -żel palmolive so dynamic -żel yves rocher bawełna -żel palmolive so relaved -żel bath body works wild citrus sunflower -żel yves rocher malina kremowy peeling balea jabłko z cynamonem nowy - mydła w piance bath body works może też: eveline 4d eveline 3d bioderma sensibio masz te kosmetyki? -zel balea purple kisses -żel balea vanille cocos -żel dussch das mandarin -żel dusch das limette
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html Edytowane przez madzialenn Czas edycji: 2015-10-11 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
najchętniej markowych butów 35-36 lub innej torby z dobrej firmy, też sztywnej ale już nie tak dużej. Ew płaszcza zimowego który mnie zauroczy rozm xxs
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- za perfumy cały czas przeglądam, ciężko się połapać jak nie ma opisow do kosmetykow bo musze ze zdjec wpisywac w google, troche mi to zajmie. ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- oki, z toreb interesuja mnie jedynie skórzane sztywne właśnie typu zary, w sumie tylko takie noszę ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- przykro mi ale łódki z zary mam dwie i czarną i brązową/karmelową ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- ew jakiś zegarek ale z przedziału cenowego torby ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.