|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Listopad: pusta paleta MAC, L'oreal, Artdeco, naturalny makijaż Alverde/Alterra
NIEAKTUALNE
Hej, Mam do wymiany następujące rzeczy: *Pusta paleta MAC na 15 cieni, chętnie wymienię na mniejszą paletę magnetyczną, nieistotne jakiej firmy *Puder matujący Max Factor Pastell Compact, 01 Pastell, ciemny beż, ubytek widoczny na zdjęciu * 8 zestawów testowych podkładu L'oreal Perfect Match, W każdym pakiecie są trzy próbki/odcienie podkładu: 2C-Rose Vanilla, 4N Beige i 7W Gold Amber, nie mogłam niestety znaleźć pojemnosci każdej saszetki ale jedna wystarcza na 2-3 użycia. *Alterra, mozaika/róż, 01 multi-rose, nowy, nieotwierany *L'oreal krem CC, LSF 20, krem niwelujący zaczerwienienia,użyty raz * Artdeco, cień do powiek 97, zimny, delikatny róż, bardzo mały, 0,8 g, użyty kilka razy *Alverde, Natural light Make-up, podkład do twarzy, 30 Soft Caramel, użyty raz *Essence, eyeliner żelowy w kredce Gel Eye Pencil Waterproof, użyty raz *Essence naklejki na paznokcie, nowe *Rival de Loop pomadka w kredce Jumbo Stick, 04 rusty caramel, użyta 2-3 razy * Wałki na rzepy, średnica 4 cm, 5 sztuk, użyte 2 razy *Milupa Kindermilch mleko dla dzieci, 8 porcji x 21g każda (180 ml po przygotowaniu) http://www.milupa.de/mil/de/home/pro...ails_10432.jsp Zapraszam ![]() Edytowane przez lena44 Czas edycji: 2015-11-30 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad: pusta paleta MAC, L'oreal, Artdeco, naturalny makijaż Alverde/Alterra
Na razie nic... ale jak będziesz robić dokładkę to daj koniecznie znać
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.