|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Letnia wymiana u Izy - pielęgnacja, kolorówka etc.
Witam i zapraszam do wymianki
![]() Tym razem nie jest za wiele, ale są to kosmetyki, które mi zalegają i z chęcią ich się pozbędę ![]() Moje kosmetyki są oryginalne, prawidłowo przechowywane. O wszelkich zużyciach kosmetyków jest dopisana adnotacja. Zawsze odpisuję u Ciebie, jak kogoś pominę proszę się upomnieć ![]() Preferuję wysyłkę listem poleconym ekonomicznym. * dokładka * rezerwacja * wymienione WYMIENIĘ: 1). kolorówka * Estee Lauder 07 Tempting Tea rose - błyszczyk 4,6 ml (nowy) * Estee Lauder Sumptous Extreme mini tusz do rzęs 2,8 ml (nowy) * Lovely Highlighter Gold - rozświetlacz (tylko 1 swatch - nie pasuje do mojej karnacji) * -dorzucę gratis do wymiany- Stila cień matowy (bardzo mały ubytek) * -dorzucę gratis do wymiany- Sephora Tiramisu nr 86 cień shimmer (ubytek jak na zdjęciu, pęknięty dekielek w zawiasach) * Revlon Siren 525 paletka z pacynką (ubytek jak na zdjęciu) 2). pielęgnacja * Iwostin Sensitia - żel do mycia twarzy i ciała (z 300 ml zostało ok. 180 ml - stan określiłam na zdjęciu poniżej) * Iwostin Sensitia - żel do mycia twarzy i ciała 100 ml (nowy) * Coiff&Co Huile Intense odżywka do włosów bez SLS 350 ml (zostało 3/4 opakowania) * John Masters Organic odżywka cytrus i gorzka pomarańcza - 2x saszetka po 10 ml * Nivea serum Perły Młodości (Koenzym Q10, Kreatyna i Kwas Hialuronowy) - 40 ml (nowy) 3). lakiery * Essie Allure (zostało ok. 60%) * Seche Vite lakier utwardzający (mało używany) 3). perfumy * Guerlain Aqua Allegoria Flora Rosa - odlewka 5 ml PRÓBKI: * La Roche Posay Rosaliac CC Creme 1,5 ml x2 * La Roche Posay Fluide balsam 7 ml * Dr Irena Eris balsam rozświetlający 7 ml * Vichy Teint Ideal nr 15 1 ml x6 * Vichy Teint Ideal nr 25 1 ml x3 * Vichy Neovadiol Magistral 1,5 ml * Rimmel Perfection 100 Ivory * Lancome La Vie Est Belle (1/2 próbki odlanej w Sephorze) * Clinique Calyx 1,5 ml * Jimmy Choo Flash 2 ml (zostało ponad połowa fiolki) * Burberry My 2 ml (zostało ponad połowa fiolki) * Atelier Cologne Figuier Ardent 2 ml * Angel Muse EDP 1,5 ml (ubytek 1 małego psika) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ WISH: - produkty apteczne: LRP, Iwostin, Vichy, - pędzle Zoeva, Hakuro, Inglot, - czarne tusze do rzęs (nowe), - rozświetlacze (drobnozmielone), - The Balm Desert, - bronzery, róże, - kremy do rąk, - filtry (nawet próbki), - płyny micelarne: Bioderma, Bourjois, - odżywki do włosów: Artego, Loreal, Alterna, JMO, - kolorówka MAC - i inne... można kusić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Letnia wymiana u Izy - pielęgnacja, kolorówka etc.
Iwostin Sensitia - żel do mycia twarzy i ciała (z 300 ml zostało ok. 180 ml - stan określiłam na zdjęciu poniżej)
* Iwostin Sensitia - żel do mycia twarzy i ciała 100 ml (nowy) * Coiff&Co Huile Intense odżywka do włosów bez SLS 350 ml (zostało 3/4 opakowania) * John Masters Organic odżywka cytrus i gorzka pomarańcza - 2x saszetka po 10 ml Guerlain Aqua Allegoria Rosa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=915991 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.