|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
W dobre ręce:kosmetyki i książkę-październik
witajcie
te rzeczy oddam za coś co mi się przyda 1.Róż,bronzer i rozświetlacz Manhattan, użyty kilka razy 2.Krem do rąk Balea, owoce leśne, zostało ok połowę tubki, uwaga data ważności do 09.2015!ale wszystko z nim ok 3.Dermacos krem na noc do cery trądzikowej, zostało połowę, data 05.2016 r 4. Dezodorantw sprayu CashLa Rive, uzyty 2 razy, data wazności 06.2015r, wszystko z nim ok! 5. Maska do twarzy Avon Planet Spa, Caribbean Escape, nowa 6.Lakier do paznokci Golden Rose, użyty 1 raz, data wazności 09.2016 7.Odżywka Miss Sporty 5 in 1, użyta parę razy 8.Rozświetlacz wypiekany w serduszku, użyty parę razy 9.Bronzer Hean Egyptian Sunshine,użyty kilka razy 10.Bronzer-róż wypiekany Lovely ,użyty kilka razy 11. Skarpetki stopki rozm.35-37, nowe 12.Książka cztery trzy-Barbara Pachl-Eberhart, seria Zwierciadła,nowa dokładka 13. La Rive Cash for Woman(odpowiednik Lady Million) 90ml, ubytek 2-3 ml 14. Les Fashion Stiletto Bi-es dla kobiet, 15 ml, ubytek 3-4 ml 15.Maska ViViean wyszczuplająco-detoksykująca do twarzy, zrobię odlewkę do 100 ml. Edytowane przez Sybil_ Czas edycji: 2015-10-23 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W dobre ręce:kosmetyki i książkę-październik
Hej! Chętnie przygarnę całość (no może oprócz książki i niebieskiego lakieru
![]() ![]()
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Bardzo chętnie wymieniłabym buciki, masz coś może jeszcze poza wątkiem ? Bo z rzeczy w wątku podoba mi się produkt Manhattanu i maska Avon, a to troszkę za mało.
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kochana z książek nic nie wyszperałam, ale spodobały mi się kosmetyki, które dołożyłaś.
Czy wymianka butów za: 1.Róż,bronzer i rozświetlacz Manhattan, użyty kilka razy 5. Maska do twarzy Avon Planet Spa, Caribbean Escape, nowa 8.Rozświetlacz wypiekany w serduszku, użyty parę razy 9.Bronzer Hean Egyptian Sunshine,użyty kilka razy 10.Bronzer-róż wypiekany Lovely ,użyty kilka razy byłaby ok ? ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Chyba 26 cm, tak na oko, bo mierzyłam linijką, bo gdzieś centymetra nie mogę znaleźć.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
6 lat z wizażem:)
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się planet spa i rozświetlacz w serduszku
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, pozdrawiam
![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- niestety nic, pozdrawiam
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej,
chetnie przygarnę : 3.Dermacos krem na noc do cery trądzikowej, zostało połowę, data 05.2016 r 5. Maska do twarzy Avon Planet Spa, Caribbean Escape, nowa 8.Rozświetlacz wypiekany w serduszku, użyty parę razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
ciepłe kluchy
|
Podoba mi sie rozswietlacz. Zaraz zobacze Twoje pozostale watki i dam znac co do wymiany (pisze z kom i jest to super niewygodne -_- ).
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Cześć. niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.