|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Seks grupowy ma jakiś wpływ później w życie małżeńskie.
Witam
Opiszę wam swój problem ale proszę bez głupich komentarzy. Nie dawno dałam się namówić na seks z dwoma obcymi mężczyznami na oczach mojego męża ( w sumie sam mnie on namówił do tego). Pomimo mojego stresu i dużych obaw było naprawdę cudownie miałam parę orgazmów. Mężowi niby się podobało ale od tamtej pory coraz częściej chce żeby ciągle powtarzać. Najgorzej, że chce coraz innymi osobami. Mam duże obawy jaki to będzie miało wpływ później na nasze życie małżeńskie. Mieszkamy w małej wsi boję się do tego, że ktoś z naszej wsi się dowie i zostaniemy moralnie potępieni. Co o tym sądzicie ale proszę o poważne opinie i rady. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Seks grupowy ma jakiś wpływ później w życie małżeńskie.
Powaznie ??
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ChcĘ czy chcE? Jeżeli obojgu wam to pasuje i nie macie zaburzonych relacji po pierwszym razie to czemu nie kolejny?
![]() Co do mieszkańców wsi - ukamieniują was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Nie rób tego juz nigdy wiecej... To jest chore. A poza tym jeszcze sie jakies choroby wenerycznej nabawisz przez to :-( bo co róż nowy facet..
---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ---------- Poczytaj sobie wątek : Chcę, by robiła to z innym tam jest o tym co piszesz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Pominmy porady "to jest chore". Jezeli oboje tego chcecie to czemu nie. Ale jezeli on chce a ty tylko sie na to godzisz to nie jest dobre rozwiazanie.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jeśli oboje tego chcecie to wszystko w porządku, jeśli tylko on - to niestety musisz z nim porozmawiać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja bym go wzięła na poważną rozmowę - dlaczego właśnie coś takiego mu się marzy? Co go w tym kręci? Może coś jest nie tak?
Każdy ma prawo do swoich fantazji, ale nie można się bawić kosztem drugiego człowieka. Jak Ci to nie pasuje, to tego nie rób. Ale pogadaj z nim o tym. A o tym, czy to 'normalne' czy nie - nikomu nic do tego, co robicie w sypialni. Ani sąsiadom, ani rodzicom, ani całej wsi. Byle byście się OBOJE dobrze bawili. Nikt nie ma prawa Cię oceniać. W jakim sensie ma mieć wpływ? Że robicie coś 'złego'? Tego nie można wartościować i zdziwiłabyś się, ile osób tak żyje. Kwestia waszego dogadania się.
"Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." - Terry Pratchett https://wizaz.pl/Mikroreklama Ostrożercy - blog dla pasjonatów ostrej kuchni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. czy Ty chcesz stosunku z obcą osobą, czy wolisz, gdy jest to osoba Ci znana? 3. czy Twój mąż Cię pociąga? 4. czy Ty pociągasz swojego męża? 5. co się stanie, jak zostaniecie moralnie potępieni? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Jeśli to mała wieś to obawiam się, że wcześniej zabraknie tych nowych do takich zabaw
![]() A tak bardziej serio, nie byłaś do końca przekonana ale jednak się zgodziłaś? Troszkę niepoważne... Natomiast co do wpływu, z tego co piszesz to już go widać - mężowi spodobało się tak bardzo, że chce powtarzać zamiast traktować to jako dodatek a nie podstawę. Istnieje niestety ryzyko, że za jakiś czas nie będzie mu się chciało "normalnie" czyli we dwoje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.