![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Grudzień - sprzątam w domu przed świętami, czas pożegnać się z zapasami
niekatualne
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2016-01-05 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudzień - sprzątam w domu przed świętami, czas pożegnać się z zapasami
foto 1:
Nowe bez foli Yves Rocher Hoggar Nowe z folią Yves Rocher Ambre Noire Bez folii , lekko pogniecione opakowania Yves Rocher: 1)Nature Cedar Wood and Lime 2)Cypress and grapefruit foto 2: Davidoff Cool Water Game.. pierw 100ml zostało ok 78? Davidoff cool water game happy summer ok 98 ze 100ml Burberry pierwotnie 100ml zostało myślę z 75 widać na zdjęciu, lekko uszkodzony-pękniety korek/zatyczka ale działa tzn trzyma się CK Obsession form men 30ml ubytek testowy Tokyo by kenzo 30ml ubytek testowy
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-12-02 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
tylko na coś mega z wish
DUŻE ŚWIECE YANKEE CANDLE, NOWE Coconut bay Dyfuzor zapachowy , nowy o zapachu Midsummer Night również Yankee Candle FOTO 3: NOWE: Miralash, nowa odżywka do rzęs,3ml lekko pognieciony kartonik Revitalash 1ml odżywka do rzęs Murier Lash 4,5ml odżywka do rzęs Revitalash żel do brwi 7,4ml
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-12-05 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
foto 1:
nowe urzadzenie do pedicuru aeg uszkodzone lekko pudełko peeling do stóp foto 2,3: paletka magneczna uzywana foto 4: Blink Lash stylish care Masquerade 6 rodzai foto 5: suplemet diety dla kobiet VITA- FEMIN nowy, do 2017 mam 2 opakowania
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-12-02 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1-4 minerały
minerały lucy minerals oraz earthnicity jak na zdjęciu testowane tylko Era Minerals matte blush odcien flirt 107 Bare Minerals bisque Earthnicity minerals nowy brązwe Sunkissed shimmer Earthnicity minerals nowy Velvet hd 5. Czarne mydło użyte ze 2-3 razy na twarz
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1.cienie w kremie/zelu oriflame uzyte kilka razy
2,3 cienie różne kobo,bell,my secret i catrice tylko testowane loreal uzywane trochę granatowy loreal pokruszony 4 Cienie Maybelline Color 24h tatto używane ale nie wiele, widać na zdjęciu kolory: -56 Immortal Charcoal -45 Infinite White -20 Turquoise Forever -15 Endless Purple -50 Eternal Silver -25 Everlasting Navy -40 Permanent Taupe 5,6,7 Róże/brązery Nowy tylko cudny rozswietlacz lady code od bell reszta używana ale nie wiele, widać na zdjęciach: -W7 AFRICA -W7 HONEY QUEEN -W7 HONOLULU -Phito cinecitta makeup odcien 3 -KOBO MINERAL MAKE-UP PEARLS ODCIEN 1 BRIGHT PEARL 15g foto 8: MAX FACTOR FACEFINITY odcien 75 golden nowy Loreal mat cashmere 12h 20 sable dore nowy revlon colorstay 180 nowy Dermacol 24h kolor c3 nowy oriflame balsam do twarzy nowy eveline matt professional 41 medium beige nowy
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
POZA DWOMA OSTATNIMI OLEJAMI WSZYSTKO Z TEGO POSTU NOWE!
1: nowe: tołpa green regenerujacy krem na naczynka le'maadr krem do cery naczynkowej z komorkami macierzystymi Iwostin Capillin wzmacniający krem na naczynka na noc foto 2: nowe oriflame balsam do twarzy yves rocher hydra vegetal gel cream yves rocher anti age global corine de farme tołpa dermo face +30 krem przeciw pierwszym zmarszczkom foto 3: Delia witaminy a+e+f serum do twarzy yves rocher riche cream balsam do twarzy i szyi skinetic 1 nawilzajacy krem na pierwsze zmarszczki kolastyna +20 matujaco nawilzajacy krem na dzien i noc +20 foto 4: Skinchemists - bardzo dobre i drogie kosmetyki,mam zapas więc częścią mogę się podzielić kolejno: Skinchemistc Coldtox Serum 25ml Skinchemists Vitamin Serum 30ml Skinchemists Apple Stem Cell Moisturiser 50ml SkinChemists Bee Venom Facial Serum foto 5: Revitacell eye zone stem cells the secret soap story nowe mydło foto 6: ybes rocher nowy zel do twarzy pure camille Hunting Bear loreal nowy zel do twarzy perfect c;ean Hunting Bear nowy olej arganowy oleje ubytki max 1/4 opakowania: migdałowy avocado
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-12-08 o 23:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
FOTO 1:
wypróbowany na dłoni Loreal body expertise perfectslim pro 3/4 opakowania peeling jałowcowy do ciała Hunting Bear Tołpa nowy borowinowy peeling do ciała GREEN PHARMACY NOWY SOLNO CUKROWY PEELING do ciała FOTO 2: Nowe mleczko kokosowe do ciała yves rocher The Secret Soap Story nowy balsam do ciała Yellow Love 250ml Dove nowy olejek do ciała dermaspa foto 3: kilka razy uzyty olejek do ciała garnier alverde ubytek jednej pompki olejek relaxujacy do ciała nowy peeling do ciałą yves rocher foto 4: nowe żele yves rocher =granat -kawa -limonka foto 5: nowe żele palmolive -so dynamic -feel good -so relaxed Hunting Bear foto 6: nowe zele pod prysznic dusch das: -mandarynka -limonka z mieta green pharmacy oliwki i mleko ryzowe nowy zel oriflame Solar foto 7: NOWE-ZA COŚ FAJNEGO Z WISH: BATH BODY WORKS Żel wild citrus flower mydła w piance: -winter candy apple -iced ginger bread -vanilla bean noel -pumpkin frost
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-12-08 o 23:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
szampony yr volume i p wypadaniu yves rocher
szampony i odzywka timotei szampon z ubytkiem pilomax odzywka herbal essence Hunting Bear
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-12-08 o 23:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
wymienione:
pikdaria Evidence edp 50ml + pomadkę nawilżającą Balea i masełko jagodowe do ust i również jeden z żeli Palmolive + micel Paese Cala - peeling stara mydlarnia, mleczko yr do suchej,peeling do stóp yr,Maslo floslek poziomka _Schmetterling - truskawkowy zel waniliowy żel pod prysznic żel anatomicals nowe mleczko do ciała kokosowe yves rocher Cyclax lawendowy krem do masazu, testowany na dłoni około połwy maski arbuzowej bielenda Laluxe arganowy jedwab do ciała maska delia, krem tutti frutti ZacpanaRapem slim extreme 4d argan oil eveline slim extreme 3d soraya body diet24 serum do ciala peelingujący żel pod prysznic jabłko z cynamonem balea szampon balea brzoskwinia i kokos Basiulek micel biodermy żel bawełniany żel malinowy zel brzoskwionowy peelingujacy Sensualistka -4 meskie zapachy, bb skin 79,zel do brwi,mydła
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
NAJPILNIEJ MI TERAZ POTRZEBA:
-Oribtrek lub rowerek stacjonarny -mata do ćwiczeń,ciężarki -obuwie sportowe ,adidas,nike ,rbk rozm 41 -Zestaw kluczy etc dla męża ! -aparat cyfrowy jakiś fajny -świec Yankee Candle,Village Candle, Goose Creek, Kringle Candle -woski i samplery firm jw -WALIZKI na kółkach -pilnie bo nie mam żadnej -torby skórzanej dużej -torebek małych i dużych w kolorach: krem,beż, mięta,łosoś, czarna,popiel -portfel spory ze skóry naturalnej -adidasy w rozmiarze 41 - nike,puma,adidas,reebok -sportowa torba - nike,puma -kawy rozpuszczalne - więcej schodzi u mnie niż wody :P więc zawsze chętnie przyjmę -cała seria sagi Pieśń Lodu i Ognia /Gra o Tron/ R.R.Martin -frezarka profesjonalna -pościel 200/220 i 200/200 -kołdra 200/200 lub 220/200 -klasyczne długie świece stołowe -dobry smartfon -leżak ogrodowy , krzesła,fotele składane ogrodowe -gry imprezowe- sporo mam, więc mogę wybrzydzać -kosmetyki do włosów wypadających! -Różne perfumy ale nie odlewki a.we flaszkach,najbardziej: Armani Code,Armani Si,si intense, alien,Armani Diamonds Intense, -peelingi do ciała Bomb Cosmetics - nowe na zapas -nowe na zapas kremy do rąk: the body shop i the secret soap story -karmy dla kotów- każda ilość , dzikuski działkowe zjedzą wszystko z zapachów szukam tylko: Manifesto edp, Armani si, Armani Si intense, CK Euphoria, Armani diamonds intense, alien edp,alien edt,amor amor Ale wymienię się też perfumami za kapsułki do zmywarki fairy, kapsułki do prania np vizir, kawy rozpuszczalne, orbitrek...
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja również się zgłaszam po odżywkę do oczu
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz coś u mnie za chociaż jedną parę rzęs i cień w kolorze permanent taupe ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Interesuje mnie dużo u Ciebie m.in. peeling, żele pod prysznic, balsamy. Zobacz, czy u mnie coś znajdziesz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś u mnie, w obu wątkach, za
Miralash, nowa odżywka do rzęs,3ml lekko pognieciony kartonik Revitalash 1ml odżywka do rzęs Murier Lash 4,5ml odżywka do rzęs Revitalash żel do brwi 7,4ml nowy olej arganowy suplemet diety dla kobiet VITA- FEMIN nowy, do 2017 mam 2 opakowania rzęsy |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnieza Hugo Boss Femme? Ewentualnie coś jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
coś u mnie za: tołpa green regenerujacy krem na naczynka żel yves rocher kawa mydło w piance-vanilla bean Noel ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
podobaja mi się jedynie kosmetyki (przeważnie kremy do twarzy i kosmetyki do włosów) - a nie wiem czy chciałabym wymiane jedynie za nie
![]()
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
szukam PILNIE:
-Rowerka stacjonarnego -Orbitreka -słuchawki bluetooth -kompletu kluczy ![]() -kompletu śrubokrętów
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.