![]() |
#1 | |
ciepłe kluchy
|
![]() PAŹDZIERNIK Rosyjskie, niemieckie, azjatyckie, naturalne, makijażowe, próbki
Oddam więcej za mniej, ale nie dobieram na siłę, nie odpisuję spamerom, odpisuję zawsze u Ciebie, chętnie zrobię zdjęcia.
![]() ![]() MAKIJAŻ Bourjois 123 CC Cream w odcieniu 31 - końcówka na wypróbowanie.Butterfly, Perfect Make Up Base, baza pod podkład - użyta 2 razy, oddam za drobiazg. Catrice Ultra Fine Ink Eyeliner, czarny - kupiony 20.04.15, otwarty dzień po, użyty 3x, L'Oreal, Rouge Caresse, szminka, Cheeky Magenta 07 - zużycie znikome P2 Pure Color Lipstick 117 Picadilly Circus - zużycie znikome Maybelline Colorsensational 910 Shocking Coral - użyta 3x Golden Rose Velvet Matte w nr 09 - zużycie niewielkie Kobo, Modeling Illuminator, 101 - 50% Astor, Perfect Stay Concealer - mam z wymianki, bardzo jasny odcień (nr się starł), jaśniejszy niż w/w Kobo. Też ok. 50%, oddam za coś drobnego ![]() Wibo, Diamond Illuminator - kilka razy użyty, nowy zakup (wolę Lovely ![]() WŁOSY Schwarzkopf, Gliss Kur Ultimate Volume, Ekspresowa odżywka regeneracyjna dodająca objętości włosom delikatnym - ubytku prawie brak *ta*Nivea, Flexible Curls, Balsam podkreślający loki (nowa wersja) - użyta 3x (wielkość orzecha włoskiego) PAZNOKCIE Bundle Monster, płytki do zdobienia paznokci. Mam dwa sety, 1 i 2-gi. Oddam w całości (znaczy cały set 1 lub set 2, lub i 1 i 2 ![]() ![]() PERFUMY Próbki: (za niektóre będę jęczeć) AoD Tendre (F) (ledwo chlupocze, podejrzewam pustki) J. Del Pozo Halloween Kiss Sexy EDT Tresor in Love Flowerbomb La Vie en Rose 2011 Lagerfeld Karl Lagerfeld Private Klub (F) Cartier Baiser Vole Eau de parfum (F) Kenzo Kenzo Jeu d'Amour (F) Thierry Mugler Alien (F) Odlewki: So Elixir EDT - ~4ml/5 Juicy Couture, Lala - 7/10ml MINERAŁY Próbki: Lily Lolo, Blondie - ilość jest mniejsza o jeden test paskowy na policzku Lily Lolo, Bondi Bronze - ilość na wciśnięcie palucha i zobaczenia co to, na więcej raczej nie da rady Lily Lolo, Star Dust - jak wyżej Amilie, Sunshine Dust - otwarta i przetestowana Amilie, Creme Brulee (formuła kryjąca) Clair, Neutral 04 - pół Clair, Beige 04 - pół Pixie, Minerals Love Botanicals, Coral Gold Pixie, Minerals Love Botanicals, Antique Beige Pixie, Amazon Gold, Antique Beige Pixie, Minerals Love Botanicals, Dew Kiss Pixie, Minerals Love Botanicals, Barely Beige Pixie, Minerals Love Botanicals, Creamy Natural (poprawiona wersja) Pixie, Amazon Gold, Warm Honey x2 Big'i: Blusche, White Mocha (Beige) - duże opakowanie, formuła kryjąca-matująca (full matte), 1/4 Blusche, House Blend (Beige) - małe opakowanie z lusterkiem, formuła kryjąca-matująca (full matte), prawie całe Clair Warm 04 (podkład) PRÓBKI Sylveco, lekki krem brzozowy x2Biolaven, krem do twarzy na dzień (olej z pestek winogron & olejek lawendowy) Ziaja, oczyszczanie, liście manuka, krem nawilżający Kolastyna, CC krem, Light Dermika, V-Contour Ziaja, BB krem, odcień naturalny Vichy, Idealia Life Serum, Serum Idealliseur de peau oraz inne, po terminie *klik* i *klik* (koreańskie) INNE wosk Yankee Candle, Baby Powder - ukryszyłam ćwiartkę, więc 3/4 do oddania. wosk Yankee Candle, Gardenia - ukryszyłam ćwiartkę, więc 3/4 do oddania. T-shirt z Johnnym Deppem, robiony na zamówienie, ale nigdy nie doczekał się wręczenia... Rozmiar S, mogę wykonać pomiary ![]() ![]() DORZUCĘ DO WYMIANY Pantene Pro-V, Split End Serum for Normal - Thick Hair, serum scalające rozdwojone końcówki Bielenda, Masło do ciała Wanilia + Pistacja - 50% Balea, Jagodowe masło do ciała - 50% Catrice Infinite Shine Lip Gloss 120 Little Red Dress, błyszczyk - użyty może 3x Catrice, Ultimate Colour 140 Pinker-bell - troszkę zużyta, ale nadal nad napisem "catrice" Maybelline Color Sensational 143 Pink Fizz - mniej niż pół Ziaja, Rebuild Odbudowa Skóry, Serum drenujące Reduktor cellulitu - coś ponad połowę, do 11.2015! WYMIENIONE: Inglot, Loose Powder, puder sypki, kolor 14 - zostało 50% - martuunia Revlon, Photoready Skinlights, 100 Bare Light - prawie pełny, mało używany, - martuunia Bourjois 123 CC Cream 32 - nie otwierany! - leci do Frutti Inglot 505 HD Sculpting Powder - puder do konturowania, mam z wymianki, ledwo maźnięty - leci do Frutti YSL, Black Opium (F) - leci do Frutti Amilie, Sesame (formuła kryjąca) - mnsn Amilie, Cashmere (formuła kryjąca) - Joasia Be Lily Lolo, Warm Peach - ilość jest mniejsza o jeden test paskowy na policzku - oktawi7 Amilie, Sunshine Dust - nowa, nieotwierana, Sylveco, lekki krem nagietkowy - oktawi7 Sylveco, lekki krem rokitnikowy - oktawi7 Sylveco, łagodzący krem pod oczy - oktawi7 Sylveco, balsam myjący do włosów z betuliną - oktawi7 Sylveco, odbudowujący szampon pszeniczno-owsiany - oktawi7 Biolaven, krem do twarzy na noc (olej z pestek winogron & olejek lawendowy) - oktawi7 Vichy, Idealia, Creme de lumiere lissante - oktawi7 Juicy Couture EDP - 7/10ml - triflee Valentino Rock in Rose - triflee Rock 'n Nose Couture - triflee Happy Spirit - triflee Wish - triflee Gucci Bamboo (F) - triflee CH 212 VIP (F) - triflee Olympea Paco Rabanne (F) - triflee Pleasures Bloom EL - triflee
Edytowane przez SouthEater Czas edycji: 2016-01-10 o 12:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK Rosyjskie, niemieckie, azjatyckie, naturalne, makijażowe, próbki
witaj, coś u mnie za minerały oraz próbki sylveco i biolaven?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK Rosyjskie, niemieckie, azjatyckie, naturalne, makijażowe, próbki
coś za cc crem bourjois odcień 32?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jeśli mam być szczera, to pomadka jest naprawdę nienachalna, cień wpada bardziej w pomarańcz, ale pooglądaj swatche
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
mogłabym dwie miniatury za niego oddać, z tym, że dkny mam w negocjacjach
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Revlon, Photoready Skinlights, 100 Bare Light - prawie pełny, mało używany.
Schwarzkopf, Gliss Kur Ultimate Volume, Ekspresowa odżywka regeneracyjna dodająca objętości włosom delikatnym - ubytku prawie brak *ta* Pantene Pro-V, Split End Serum for Normal - Thick Hair, serum scalające rozdwojone końcówki Bielenda, Masło do ciała Wanilia + Pistacja - 50% Balea, Jagodowe masło do ciała - 50% Ziaja, Rebuild Odbudowa Skóry, Serum drenujące Reduktor cellulitu - coś ponad połowę, do 11.2015! coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Lily Lolo, Star Dust - jak wyżej
Amilie, Sunshine Dust - nowa, nieotwierana, i jedna otwarta i przetestowana Amilie, Sesame (formuła kryjąca) Amilie, Creme Brulee (formuła kryjąca) Amilie, Cashmere (formuła kryjąca) próbka Sylvevo krem pod oczy wosk Yankee Candle, Baby Powder - ukryszyłam ćwiartkę, więc 3/4 do oddania. wosk Yankee Candle, Gardenia - ukryszyłam ćwiartkę, więc 3/4 do oddania.
BasicLab,Natural Secrets,Pharmaceris.... Edytowane przez Iwona75 Czas edycji: 2015-10-09 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Sylveco, lekki krem brzozowy x2
Sylveco, lekki krem nagietkowy Sylveco, lekki krem rokitnikowy Sylveco, łagodzący krem pod oczy Sylveco, balsam myjący do włosów z betuliną (śpieszyć się z nim, bo mam ochotę przetestować Sylveco, odbudowujący szampon pszeniczno-owsiany Coś u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
koci świat
|
hej
![]() Revlon, Photoready Skinlights ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie wymiana za:
Bourjois 123 CC Cream w odcieniu 31 - końcówka na wypróbowanie. Revlon, Photoready Skinlights, 100 Bare Light - prawie pełny, mało używany. Kobo Modeling Illuminator, korektor w odcieniu 101 - używam sporadycznie próbując go okiełznać, chętnej oddam za pół darmo. Valentino Rock in Rose Rock 'n Nose Couture Tresor in Love YSL, Black Opium (F) Flowerbomb La Vie en Rose 2011 So Elixir EDT - ~4ml/5 Juicy Couture, Lala - 7/10ml wosk Yankee Candle, Baby Powder - ukryszyłam ćwiartkę, więc 3/4 do oddania. wosk Yankee Candle, Gardenia - ukryszyłam ćwiartkę, więc 3/4 do oddania.
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Nie mam niestety nic z rzeczy które wymieniłaś do włosów
![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
dobra, to co możesz oddać za ten zestaw, który wymieniłaś u mnie :P
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- czyli to wszystko co wymieniłaś u mnie + lakier za bazę i puder? ![]()
![]() |
#19 |
koci świat
|
ubrana może ze 2x - rozmiar M
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- no to obustronna szkoda bo ja na revlona się czaję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
raczej się dogadamy
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
To tak, oprócz 123 chętnie bym przytuliła hd puder z inglota (bardzo chętnie
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Flowerbomb oddaję tylko za wish, odlewki też
![]() ![]() Mogę przygarnąć jeszcze liner catrice i próbkę tresora ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Golden Rose Velvet Matte w nr 09 - zużycie niewielkie Odlewki: Juicy Couture EDP - 7/10ml So Elixir EDT - ~4ml/5 Juicy Couture, Lala - 7/10ml MINERAŁY Próbki: Lily Lolo, Blondie - ilość jest mniejsza o jeden test paskowy na policzku Lily Lolo, Warm Peach - ilość jest mniejsza o jeden test paskowy na policzku Lily Lolo, Bondi Bronze - ilość na wciśnięcie palucha i zobaczenia co to, na więcej raczej nie da rady Lily Lolo, Star Dust - jak wyżej Amilie, Sunshine Dust - nowa, nieotwierana, i jedna otwarta i przetestowana Amilie, Sesame (formuła kryjąca) Amilie, Creme Brulee (formuła kryjąca) Amilie, Cashmere (formuła kryjąca) Clair, Neutral 04 - pół Clair, Beige 04 - pół Big'i: Blusche, White Mocha (Beige) - duże opakowanie, formuła kryjąca-matująca (full matte), 1/4 Blusche, House Blend (Beige) - małe opakowanie z lusterkiem, formuła kryjąca-matująca (full matte), prawie całe Clair Warm 04 (podkład) PRÓBKI Sylveco, lekki krem brzozowy x2 Sylveco, lekki krem nagietkowy Sylveco, lekki krem rokitnikowy Sylveco, łagodzący krem pod oczy Sylveco, balsam myjący do włosów z betuliną (śpieszyć się z nim, bo mam ochotę przetestować Sylveco, odbudowujący szampon pszeniczno-owsiany Biolaven, krem do twarzy na dzień (olej z pestek winogron & olejek lawendowy) Biolaven, krem do twarzy na noc (olej z pestek winogron & olejek lawendowy) Ziaja, oczyszczanie, liście manuka, krem nawilżający Kolastyna, CC krem, Light Vichy, Idealia, Creme de lumiere lissante Dermika, V-Contour Ziaja, BB krem, odcień naturalny Vichy, Idealia Life Serum, Serum Idealliseur de peau wosk Yankee Candle, Baby Powder - ukryszyłam ćwiartkę, więc 3/4 do oddania. wosk Yankee Candle, Gardenia - ukryszyłam ćwiartkę, więc 3/4 do oddania. Bielenda, Masło do ciała Wanilia + Pistacja - 50% Balea, Jagodowe masło do ciała - 50% Ziaja, Rebuild Odbudowa Skóry, Serum drenujące Redukto |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
I na pewno nie chcesz oddać też tej próbki Black Opium?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 | |
ciepłe kluchy
|
Dołożyłam podkład Amilie i kredką do oczu YR.
Edytowane przez SouthEater Czas edycji: 2015-10-12 o 13:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
A ja bym chciała Baby Powder YC i płytki do zdobienia paznokci
![]() Znajdź coś u mnie ![]() ![]()
![]() |
#29 | |
ciepłe kluchy
|
Mała dokładka:
Cartier Baiser Vole Eau de parfum (F) Pleasures Bloom EL Tigi Bed Head Small Talk (odlewka)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.