|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: kolczyki....pilnie poszukiwane...
ja mam takie
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja mam takie
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Śliwieńka...chciałam od ciebie te kolczyki...nawet wkleiłam ci zdjecie kosmetyków które w tym momencie mam na zbyciu....
![]() już "zajęte". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
napisałam że szukam pasków i ciemnych cienii ale nie miałaś ciemnych teraz szukam jeszcze torebki białej
![]() |
#6 |
BAN stały
|
a ja mam colibre -nowe i w krateczke z new yorkera zajrzyj i zobacz
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=84734 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
mirabella...niestety nic...
mam biala torebkę ale przejżałam twoje wątki i nic mi nie wpadło w oko...... ups..powtórzyło sie....ehh...:/ Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2005-11-29 o 14:19 Powód: powtórka |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Podaj co masz, lub daj linka do swojego watku
![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
mam takie kolczyki może akurat
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=229366 (to te kwadraty w paski) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Wiec tak:1. pomadka Nivea Beaute-kolor ciemna czekolada, ja użyłam raz nie moj kolor...
2. błyszczyk Maybelline water shine gloss zostało kolo 50% 3. Nivea zapach dla mężczyzn zostało 75% 4. Oczyszczający żel do mycia twarzy Avon zostało kolo 50% 5.Odżywka do włosów Ziaja, nowa (mama miała kupic odżywke a ja pomyślałam że mama zapomni i kupiłam, mama zreszta tez...i mam dwie w domu) 6. MAseczka odżywcza- Saszetka 10ml średnio na 2 razy starcza...popisane opakowanie przez moja siostrzenica dorwała sie do pióra, opakowanie jednak całe. 7 Lakier do paznokci bezbarwny z drobinkami, nowy uzyty tylko do sprawdzenia koloru, 8. Lakier do paznokci cos w błękit uzyty raz. 9. Lakier do paznokc, bezbarwny z małymi brąowymi płytkami. 10. Błyszczyk kolor jak widac, uzyty tylko do sprawdzenia koloru. 11. pomadka ochronna-rossman kolor jak widac.. ![]() 12. nowe sylikonowe ramiaczka 13. cienie do powiek zielone ciezko okreslic zużycie 14. cienie do powiek 3 brązy zuzycie kolo 50-60% 15. cienie do powiek różowe..jasniejsze kolory bardziej zuzyte od ciemniejszych. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Witaj, podoba mi się u Ciebie:
2. błyszczyk Maybelline water shine gloss zostało kolo 50% 3. Nivea zapach dla mężczyzn zostało 75% Jaki jest stan opakowania zapachu dla mężczyzn? Popisane, popękane, brak korka itd... I jaki to zapach? ciężki, czy lekki?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
bzyczka a co ze mną?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.