![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() już tak dawno nie pachniałam...
Czy macie w swoich zbiorach zapachy, które lubicie i chcecie mieć, ale mimo to stoją przez czas dłuższy nieużywane? Nie chodzi mi oczywiście o zapachy, które np. nosicie przy niższych temperaturach, późną jesienią czy zimą.
Ja już strasznie długo nie pachniałam Stellą, właściwie nawet nie wiem dlaczego mi z nią nie po drodze. Podobnie Mahorą i Casmirem i liliowym Angelem. Muszę je chyba postawić bardziej pod ręką, żeby sięgnąć po nie w najbliższym czasie, bo trochę się za nimi stęskniłam ![]() Czy u Was też stoją takie kochane-zapomniane flakoniki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: już tak dawno nie pachniałam...
Deep Red, Casmir (pójdzie w świat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja tez Deep Red
![]()
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
niecnotliwa dziewica
|
A ja Miracle. Resztka 15-tki leży na półce i nie wywędrowała w świat tylko dlatego, że ktoś mnie kiedyś za ten zapach bardzo komplementował....
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Sensi Armaniego, Good Life Davidoff, Azzura Azzaro(resztki)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Tak, np. Angel
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Le Feu Light i Ogródkiem Sródziemnomorskim.
A czemu, to za diabła nie wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Oprócz tych, które czekają na chłodniejsze dni, to dawno nie pachniałam Heliotrope i Spellbound. Ten ostatni zresztą jeszcze nie doczekał się prawdziwej premiery - na razie delikatnie testowałam w domu (a to na razie to chyba z pół roku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Bardzo długo nie pachniałam Lolitą(wróciłam do niej wczoraj),tak samo sprawa się też miała z Tresorem,ale on poleciał w świat.Rzadko pachnę też Extraordinary i Addictem.Wogóle jakby tak się zastanowić dobrze to mam tylko kilka zapachów których mogę używać non-stop(takich np. jak Touch of Pink,LB,LPF,czy Baby Doll)na większość mam ochotę sporadycznie ale nie chciałabym się ich pozbyć za rzadne skarby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
stoi nieużywane od dawna Obsession Sheer, Casmir, Krizia
![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Jaipur Boucheron , od zeszlej jesieni stoi zakurzony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Mexx Perspective. Używałem ostnio chyba pół roku temU. To moja druga woda toaletowa, jeszcze sprzed okrsu fascynacji zapchowej..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam tak samo. Pewnego dnia postanowiłam : ok. 15 flakonów , tyle jestem w stanie zamiennie używać i nic dłużej nie stoi. I tego staram się trzymac. Poza tym pozbywając się nietrafionych czy nie używanych flakoników zdobywam część środków na nowe zapachy ![]() Boże gdybym miała mieć wszystkie zapachy , ktore przewinęły się przez mój dom w ciągu powiedzmy ostanich mniej więcej trzech lat , czyli od kiedy kupuję głównie na allegro to nie tylko szfkę miałabym zajętą ale pół tapczana ![]() A w temacie : stoi zakurzone ostatnie kilka mililitrów Aromatics Elixir Clinique , którego nikt nawet za darmo nie chce ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2006-09-01 o 22:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Live Lopezki dostałam w prezencie i jeszcze nie znalazłam okazji żeby nimi pachnieć, oszczedzam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
jakby sie tak zastanowic to przynajmniej 2/3 tego co mam, zresztą powinny mieć nowe włascicielki, tylko jak się tego cholera pozbyć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Wszystkie z moich nastu zapachow uzywalam mniej lub bardziej.
Jedynie Opium oprocz robienia probki dla homyka...od zimy nie uzywalam ani raz...czeka na mrozy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Jakoś od dawna nie używam Lolity i Prady. Nie wiem, dlaczego.
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
![]()
Moja allegrowa podróbka sensi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
baaardzo, bardzo dawnie nie pachnialam juz D&G Feminine
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie od roku kurzy się Dolce Vita. Kiedyś uwielbiana, komplementowana, teraz jakoś nigdy nie mam na nią ochoty, chociaż cenię sobie. Może to znak, że trzeba się wreszcie rozstać. Gorsza sprawa z moją najdawniejszą i najtrwalszą miłością - Gaultier Classique. Przy - już chyba ósmym lub dziewiątym - flakoniku, nagle nastąpił kryzys i... stoi. Już ponad dwa lata nie mogę tej pięćdziesiątki wykończyć. Strasznie mi szkoda, bo tak się z tym zapachem utożsamiłam... Bardzo bardzo bym chciała, żeby dalej wzbudzał taki sam zapał jak na początku. Od czasu do czasu wącham z nadzieją, że dawna fascynacja wróci. Oglądam, stawiam na biurku, smakuję, włączam odpowiednio romantyczną muzykę. I ciągle nic. Jak w znudzonym małżeństwie. Oto dramat miłości! Najgorsze, że zamiast podać go dalej i skupić się na nowych obiektach, jakoś nie mogę się go wyrzec i patrzę w jego stronę ze smutkiem i wyrzutem sumienia. Też tak miewacie, czy tylko ja nienormalnie antropomorfiuję? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Speziali Fiorentini - zapachem rosa e mora. Kupilam w ubieglym roku we Wloszech, sa przepiekne, ale wiem, ze bede miala ogromny problem z ponownym znalezieniem ich gdziekolwiek, wiec oszczedzam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Dawno nie pachniałam Euphoria Blossom, Mexx Woman, wąchałam je dziś nawet z atomizerowej dziurki
![]() Dawno nie pachniałam też Baby Doll, Lolitami, Escadami, Mystery N. Campbell, Max Marą, czekoladowo-kakaowymi Amour de Cacao, Chocolovers i wieloma innymi. Spowodowane jest to ciągiem w innych kierunkach niż słodycze ulepne. Na wiosnę pewnie mi się odmieni.
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dawno nie pachniałam Pure Poison.
![]() ![]() I pachnę nim od wczoraj i pewnie będzie ciąg w ramach zadośćuczynienia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
To ja :)
|
U mnie na lepsze czasy czejaka:
Noa Nina Sport for Woman Little Black Dress Ale ciagle mnie zachwycaja i nie oddam za skarby! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Oj, u mnie tak czeka na zainteresowanie ze strony właścicielki Coco Mademoiselle EDP, czeka tak już od 3 lat i nic, zużyte ok 10ml i uczucie wygasło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Escadą Magnetism. Tak na nią często spoglądam i myślę sobie jaka ona piękna i że jutro to już na bank jej użyję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.