|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Jak pokazać facetowi, że mi się podoba?
Witam wszystkich i życzę wszystkim wesołych świąt.
Ponieważ zbliża się koniec roku postanowiłam, że w Nowym coś zmienię. Podoba mi się kolega z pracy. Ja jemu chyba też, bo traktuje mnie inaczej niż resztę dziewczyn. Jestem osobą raczej nieśmiałą, więc trochę peszę się w jego obecności. Chciałabym mu w jakiś sposób dać do zrozumienia, że jestem nim zainteresowana, ale całkiem nie wiem jak się za to zabrać, bo jak mówi moja koleżanka z pracy on totalnie nie nadaje się do flirtowania, podrywu itp. Dlatego proszę o rady osoby, które mają większe doświadczenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jak pokazać facetowi, że mi się podoba?
co to znaczy, że traktuje Cię inaczej niż resztę dziewczyn? ktoś inny też to zauważył czy nadinterpretujesz po prostu jego uprzejmość?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Zauważyli też inni, zwłaszcza dziewczyna, która dzieli z nim pokój, ciągle mi powtarza, że mam u niego specjalne względy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
to go zaproś na jakieś wyjście po pracy i już.
nie ma za co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Może jestem staroświecka, ale sądzę, że pierwsze spotkanie powinien zaproponować facet, dlatego chodzi mi o bardziej subtelne sposoby
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Chcesz mu dac znac, ze Ci sie podoba, zeby Cie gdzies zaprosil?
To tak nie dziala. Zeby on Cie zaprosil to Ty mu sie musisz podobac. Mysle, ze jesli nie chcesz inicjowac, to sobie go odpusc, bo inaczej czeka Cie mnostwo kombinowania, frustracji i analizowania kazdego jego zachowania ("usmiechnal sie dzisiaj do mnie - wszystko idzie w dobrym kierunku" ![]() Gadalas juz z nim prawda? Przedstawiliscie sie sobie. On wie kim jestes. Nie ma co wiecej kombinowac. Na Twoim miejscu poznawalabym nowych facetow. ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
Z identycznego powodu ona moglaby teraz zapomniec o tym facecie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
postawiłabyś sprawę wprost - i już miałabyś jasność sytuacji. albo się zgodzi i coś może z tego będzie, albo nie i od razu się dowiesz, że masz odpuścić. chcesz mu dawać subtelne sygnały? pamiętaj, żeby co jakiś czas z tego wspomnianego już tronu księżniczki wstawać, bo ci się mięśnie zastoją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
QUOTE=monia_1980_06;53905 270] a jemu chyba też, bo traktuje mnie inaczej niż resztę dziewczyn [/QUOTE] Racja, to może być nadinterpretacja bo moze jest po prostu miły... Pytasz jak mu pokazać Zapewne tego nie zrobisz bo bedziesz sie zasłaniać tym, że nie wypada ale może najlepiej by było zaprosić go na kawe i powiedzieć wprost? Bo potem i ty i on bedziecie sie domyślać czy ja się jej /jemu podobam, jak postawisz sprawe wprost to nie bedzie niejasności albo się zbłaźnisz(ale zyje sie tylko raz) albo od razu zaskoczy. Życze szczęścia i daj znać jak się to rozwinęło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
Też uważam, że jeśli ja go zaproszę to nic dobrego z tego nie wyjdzie faceci mają naturę zdobywcy a przynajmniej tak iszą we wszystkich poradnikach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Pytasz jak mu pokazać Zapewne tego nie zrobisz bo bedziesz sie zasłaniać tym, że nie wypada ale może najlepiej by było zaprosić go na kawe i powiedzieć wprost? Bo potem i ty i on bedziecie sie domyślać czy ja się jej /jemu podobam, jak postawisz sprawe wprost to nie bedzie niejasności albo się zbłaźnisz(ale zyje sie tylko raz) albo od razu zaskoczy. Życze szczęścia i daj znać jak się to rozwinęło ![]() Sadzę, że się jemu podobam, ciągle na mnie patrzy, gdy popsuł się moj komputer i koleżanka zadzwoniła, żeby przyszedł to powiedział, ze nie ma czasu, ale gdy powiedziała, że chodzi o mój to przyszedł. Koleżanka wie, że mnie traktuje inaczej, dlatego wysłała mnie żebym poprosiła go żeby skończył za nią projekt i on powiedział, że się zgadza, tylko dlatego, że to ja mu powiedziałam. Wszyscy w pracy nawet szef mówią, że mnie traktuje inaczej i dla nikogo nie jest aż tak miły jak dla mnie ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
...napisz do niego na fb w jakiejś sprawie i pociągnij rozmowę na inne tematy?
Nawet w stylu ,,hej, słyszałam że byłeś w fajnym miejscu na nartach, mógłbyś dać mi namiary? chciałabym pojechać z koleżankami". Jak wyśle same namiary bez niczego, to raczej nie jest zainteresowany :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez sylwia989 Czas edycji: 2015-12-26 o 14:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Jak chcesz, zeby facet Cie zdobywal, to ten sie do tego juz nie nadaje, bo nigdzie Cie nie zaprosil i to Ty probujesz go zdobyc. Takie sa fakty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Nie chodzi mi o to, żeby mnie zdobywał, przesyłał kwiaty, bo ja nie jestem typem romantyczki. Chciałabym tylko mu pokazać, że też jestem zainteresowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
No ale pisalas, ze chcesz, zeby Cie zaprosil gdzies.
No jak bardzo chcesz te subtelne sposoby: - wspomnij mu o Twojej ulubionej kawiarni - pogadaj z nim kiedys i w pewnym momencie przerwij mowiac, ze masz duzo pracy i koniecznie musicie sie spotkac w wolnym czasie - kup dwa bilety na cos ciekawego i glosno zacznij szukac w pracy kogos, kto pojdzie z Toba (informujac wczesniej kolezanki, ze maja sie nie narzucac tutaj ze swoim towarzystwem) itp.... Moim zdaniem tego typu metody sa nieco pozbawione sensu, a jesli mu sie faktycznie podobasz, a nic nie mowi o tym, ze chetnie by sie z Toba spotkal, to albo jest zajety albo jest z nim cos nie tak albo Ci sie wydaje. Rob jak uwazasz. Pamietaj, ze on moze chciec spotykac sie z Toba nawet jesli mu sie nie podobasz, jak sama bedziesz inicjowac, a on nie ma nic lepszego do roboty. Edytowane przez ellen72 Czas edycji: 2015-12-26 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.