|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Grudzień: Perfumy za perfumy - Allure Sensuelle, Jadore, Dune, Hypnotic Poison
WĄTEK NIEAKTUALNY
Witam Na wymianę mam kilka zapachów. Zakupione w perfumeriach internetowych polecanych w wątku jako wiarygodne perfumerie internetowe lub pochodzące z wizażowych wymianek. Wymienię na inne perfumy. Wymienione lub z jakiejś przyczyny wycofane - usuwam (część zapachów wystawiłam na sprzedaż więc mogą też zniknąć z tego powodu). Ja odpiszę u ciebie, Ty odpisz u mnie. Nie wymieniam się za pośrednictwem InPostu ani listem zwykłym. Mogę negocjować tą samą rzecz równocześnie z kilkoma osobami. Na życzenie mogę zrobić więcej zdjęć. Zapraszam Wymienię: Christian Dior, Jadore EDP - pojemność wyjściowa 50 ml, zużycie widoczne na zdjęciu (aromadream) Chanel, Allure Sensuelle EDP - pojemność wyjściowa 50 ml, zużycie widoczne na zdjęciu (z wymianki), kod 2501 - perfumy są z 2010 roku przez co flakon zdążył dorobić się kilku rysek na szkle i na korku, a na dnie buteleczki zbiera się osad jeśli perfumy trochę postoją Christian Dior, Dune EDT - pojemność wyjściowa 50 ml, zużycie widoczne na zdjęciu (z wymianki) Christian Dior, Hypnotic Poison EDT - pojemność wyjściowa 50 ml, zużycie widoczne na zdjęciu (iperfumy), kos 0S01, wersja z 2010 r. Christian Dior, Poison EDT - pojemność wyjściowa 100 ml, zużycie widoczne na zdjęciu (aromadream), tester Poszukuję w tej chwili przede wszystkim: Armani, Code for Women EDP Chanel, Coco EDP Chanel, Allure EDP Chanel, Coco Mademoiselle EDP Dior, Addict EDP Dior, J`adore Lor EDP Dior, J`adore Voile de perfum Givenchy, Ange ou Demon EDP Gucci, Guilty Intense EDP Guerlain, Shalimar EDP Guerlain, Samsara EDP Guerlain, La Petite Robe Noire EDP Guerlain, Insolence EDP Kenzo, Jungle Elephant EDP Lancome, Tresor La Nuit EDP Lancome, La Vie Est Belle L'Eau de Parfum Intense EDP Thierry Mugler, Angel EDP Thierry Mugler, Alien Essence Absolue EDP Intense Tom Ford, Black Orchid EDP Viktor & Rolf, Flowerbomb EDP Ewentualnie inne, słodkie zapachy Edytowane przez 2016070930 Czas edycji: 2016-01-02 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudzień: Perfumy za perfumy - Allure Sensuelle, Jadore, Dune, Hypnotic Poison
Cześć, mam ok 45ml Gucci Guilty klasyczny (nie intense), jakbys była zainteresowana, to mogłabym dołożyć coś do wyrównania. Podoba mi sie Alure i Jadorek, w takiej kolejności
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudzień: Perfumy za perfumy - Allure Sensuelle, Jadore, Dune, Hypnotic Poison
Hej, znajdziesz coś u mnie za J'adore albo Hypnotic Poison? Poza wątkiem mam jeszcze EL Modern Muse 7 ml, nowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() znajdziesz coś za jadora? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Christian Dior, Hypnotic Poison EDT - pojemność wyjściowa 50 ml, zużycie widoczne na zdjęciu (iperfumy), kos 0S01, wersja z 2010 r. ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Hej miałam dwie wersje Legere i EDT. EDT najprawdopodobniej zostanie wymieniona i wolna jest wersja Legere ok 25 ml, myśłałam o Dune ale pojemności się nie zgadzają
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za Christian Dior, Hypnotic Poison EDT?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post53785179 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.