![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
styczeń - kolorówka, pielęgnacja, perfumy i inne
Nieaktualne
Edytowane przez zapaałka Czas edycji: 2016-03-05 o 23:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: styczeń - kolorówka, pielęgnacja, perfumy i inne
Zdjęcie 1.
- szampon do włosów i odżywka nawilżające Ocean Mist po 443 ml, nowe, - ekologiczny szampon Biolaven Organic, 300 ml - połowa opakowania, - ekologiczny szampon zwiększający objętość Eco Cosmetics, 200 ml - ok. 40% opakowania, - Joanna pianka do modelowania włosów, ułatwia modelowanie i nadaje objętość, 150 ml - ubytek kilku pompek, - lakiery do włosów TRESemme spray 42.5 g i 119 g oraz non-aerosol spray 59 ml, - szczotki do włosów: metalowa, plastikowa i z włosia dzika Zdjęcie 2. - Bioderma, płyn micelarny Sensibio H2O 250 ml i 500 ml - mój zapas, oddam tylko za coś ekstra, - żel do mycia twarzy Biały Jeleń z oczarem wirginijskim - użyłam ze 4-5 razy, ubytek 0,5-1 cm, - 2x serum Loreal Skin Perfection, nowe - peeling Iwostin Perfectin Lucidin z kwasem glikolowym, zostało ok. 1/2 buteleczki przy hojnym, codziennym stosowaniu połowę zużyłam w 5 tyg. (producent zaleca stosować 3-4 tyg. codziennie, poźniej 1-2x w tyg), więc wystarczy na jeszcze jedną, całą kurację, data ważności 02.2017, - Acne Derm krem 20% z kwasem azelainowym, ciężko określić zużycie, ale myślę, że +/- połowa - Nivea, krem na dzień, cera wrażliwa 50 ml, ok. 1/2, - Receptury Babci Agafii, krem na noc 50+, użyty dosłownie kilka razy, min. 75 %, - Perfecta serum do twarzy koktajl witaminowy z witaminą C, saszetka 5 ml - fajne lekkie serum nawilżające, 5 ml starczy na kilka-kilkanaście dni Zdjęcie 3. te produkty tylko za coś ekstra: - Victoria's Secret żel pod prysznic Midnight Exotics 250 ml, - Vita Liberata ekologiczny lotion brązujący, w zestawie z rękawicą do nakładania produktu - nowy, cena ok. 200 zł (lotion KLIK, rękawica KLIK). Zdjęcie 4. NOWE filtry Biodermy Photoderm: Bronz SPF 30, Ultrafluide barwiony (jasny odcień) SPF 50+ i Creme (bezbarwny) SPF 50+ Zdjęcie 5. UŻYWANE filtry (zużycie naniosę na zdjęcia jutro): - Sun Ozon mleczko mleczko spf 30 i Sensitiv spf 50, - Ziaja antyoksydacyjna z wit. C spf 50+ oraz Ziaja Med matująca spf 50+ /końcówki na próbę, - Vichy Capital Soleil matujący spf 50, - próbki SPF 50+: Avene Cream skóra wrażliwa sucha 5 ml i skóra tłusta skłonna do niedoskonałości matujący 5 ml; Bioderma: AKN Matt 2x (SPF30), Photoderm M barwiony, Photoderm AR barwiony, Photoderm Spot; Isis Pharma: Uveblock bezbarwny, Uveblock barwiony, Uveblock Kids, Ruboril, Neotone Radiance, Light Eyes pod oczy (SPF 30); Ziaja: Med tonujący naturalny, BB naturalny (SPF 15); Iwostin Solecrin emulsja ochronna; Vichy Ideal Soleil Bronze; La Roche-Posay Anthelios XL Comfort 6 ml. - odlewka 1-2 ml na próbę Pharmacerisa kremu i balsamu SPF 50+ Zdjęcie 6. - Verona oliwkowy peeling myjący do ciała wygładzająco-modelujący - nowy - Body Therm algi do okładów, cholernie wydajne, mogę się podzielić odlewką - odlewka Bingo Spa koncentrat cynamonowo-algowy z l-karnityną - Bingo Spa koncentrat cynamonowo-kofeinowy z papryką x4 - Bioliq balsam ujędrniająco-wygładzający z wyciągiem z Centella asiatica) 10 ml - masażer antycellulitowy Zdjęcie 7. - glinki: ghassoul, zielona francuska, biała porcelanowa, czerwona francuska, różowa francuska, zielona portugalska Zdjęcie 8. - 4 kostki amerykańskiego mydła Irish Spring Icy Blast 12 hours deodorant protection - płyn do płukania ust Eco Cosmetics z czarnuszką, mega wydajny, nowy Zdjęcie 9. - próbki Zdjęcie 10. półprodukty (odsypki/odlewki): masła kakaowe i shea, oleje czarnuszka i argan, olejek z limetki kwaśnej, zapachy kosmetyczne, polysorbate 80, gliceryna, mocznik, glukonolakton, keratyna, witamina E, kwas ferulowy, kwas azelainowy, ekstrakt z nasion ostropestu, alginat, guma ksantanowa, dzika róża, owies hydrolizowany, alantoina, lipodermina, brahmi, eclipta, amla, betaina, kofeina, wosk pszczeli, miarka 2,5-5 ml, pipetka plastikowa i szklana. Czarne mydło afrykańskie, świeżutkie z ZSK, odłożę kilka g, czerwona glinka 100% ZSK 10 g. Edytowane przez zapaałka Czas edycji: 2015-12-31 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia 1-2.
- Cover Girl 323 delicious exquis, - Rimmel 070 Airy Fairy, - Golden Rose: 128, 126 i Velvet Matte 10, - Yves Rocher 22 corail doux, - Hean 89 berry shake, - NYC 356 Big Apple Red, - Essence: 44 almost famous, Stay with me 01 me&my ice cream, Stay matte 04 silky red, - Paese w płynie 910, cudowny kolor, - Kobo 219 Raspberry, - Astor Perfect Stay 202 in love red, - balsam Yves Rocher Framboise - nowy, - błyszczyki Skittles Mango Tangelo i Strawberry Starfruit. Zdjęcie 3. - Manhattan Easy Match Make Up kolor 32 Classic Ivory, ubytek kilku pompek - AffiniMat 09 Opal Rose 30 ml - Gosh X-Ceptional Wear Foundation 12 Natural, ok. 1/4 op. - Almay Clear Complexion, kolor 400 neutral, 30 ml, ok. 70-80% - Revlon Colorstay combination&oily skin, kolory 180 sand beige (1/3 op.) i 240 medium beige (3/4 op.) - Match Perfection Gel, 103 True Ivory, na 1-2 użycia - korektor Maybelline Affinitone 01 (polcany pod oczy), ok. 1/2 - korektor Catrice Camouflage, najjaśniejszy, niewielki ubytek Zdjęcia 4-5. - Golden Rose Mineral Terracotta Powder nr 01 - rozświetlacz Essence Circus highlighter, mały ubytek - Vollare, Egyptian Earth, puder brązujący w kulkach nr 3, jedynie maźnięty - róż Essence Miami Roller Girl, niewielkie zużycie, lekkie wgłębienie po stronie różowej - róż Bell nr 4 maźnięty 2 razy Zdjęcie 6. za coś ekstra: - tusz Loreal Volume Million Lashes - nowy - baza pod cienie Too Faced - niewiele używana, ciężko sprawdzić, ale myślę, że na pewno zostało z 75% Zdjęcie 7. - paletki Sleek: Storm i Au Naturel (zastanawiam się czy oddać, tylko za coś co mnie skusi) Zdjęcie 8. - pomadka Alterra - hit jako odżywka do rzęs - liner Wibo czarny - eyeliner Sephora morski - Catrice, eyeliner 020 It's Mambo Nr.2, testowany ze 3 razy, data ważności 6m po otwarciu, już chyba minęło, ale konsystencja bez zmian - Catrice, Made to stay, cień do powiek, kolor 080 (złoto)- Eyeliner - ArtDeco pure minerals nr 844 ok. 1/2 - Paese cień matowy KASZMIR, używałam do brwi - sztuczne rzęsy, dają fajny, naturalny efekt - nowe Zdjęcie 9. pędzle używane niewiele, od lewej: brwi/liner CATRICE; do cieni INFINITY; ECO TOOLS: do cieni, do korektora, grzebyk; CHANTILL COSMETICS: podkład, róż/rozświetlacz, puder do pudru E.l.f. i do podkładu słynny Hakuro H50S - stan dobry, na pędzlu Hakuro starł się napis Zdjęcie 10. Kępki rzęs, 2/3 opakowania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie 1.
- lakiery, nowe i używane (jeśli już to zwykle 1 lub 2 malowania, później nudzi mi się kolor), numery opisane na zdjęciu Zdjęcie 2. - Poshe wysuszacz/topcoat, - Poshe baza pod lakier - nowa, - Sally Hansen Dries Instantly wysuszacz/topcoat - nowy, - Sally Hansen Maximum Strength odżywka - użyta kilka razy, - Orly Nailtrition perłowa odżywka - użyta raz, - Avon Nail Experts odżywka wygładzająco-peelingująca, - Sally Hansen Instant Cuticle Remover żel do usuwania skórek - 1/2 opakowania, - korektor do lakieru +2 zapasowe końcówki, nienasączony zmywaczem - nowy. Zdjęcie 3. - pilniki - bloki - nowe, - tabletki do czyszczenia.. protez, świetnie czyszczą paznokcie, - ozdoby do paznokci. Zdjęcie 4. zestaw do manicure Zdjęcie 5. ozdoby m.in. kółeczka z dziurką, brokat, suszone kwiatki, duże cyrkonie Zdjęcie 6. rozcieńczalnik do lakierów Nail Tek Extend z pipetką, mniej niż połowa Zdjęcie 7. Lakier INGRID 527, głęboka, ciemna śliwka? Duża buteleczka (10ml), lakier użyty 2x do pomalowania wszystkich paznokci, przepiękny kolor, ale to jeszcze nie kolor, którego szukam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie 1.
- Surovital, surowe kakao sproszkowane, ponad 10 dkg, - Choco Bio Caramel - bio rozpuszczalna czekolada do picia o smaku karmelowym, - kawa żołędziowa Dary Natury, tyle co w słoiczku, zważę na życzenie, - mączka chleba świętojańskiego, czyli karob (zamiennik kakao), - syrop klonowy bez cukru, początkowo 710 ml, - Deluxe, syrop o smaku karmelowym do kawy i deserów, 350 ml ubytek kilkunastu ml, - herbata czerwona Pu-erh sypana, odsypka 50 g, - herbata zielona chińska (prawdziwa), liście prasowane w kostkę, - kardamon ziarno, 40 g, zrobię odsypkę, bo sama nigdy nie zużyję. Zdjęcie 2. - Chlorella super alga, świetny suplement diety, można łykać lub dodawać do koktajli, mam jeszcze z 1500 tabletek, oddam część, - BioHit spirulina 700 tabletek - nowa, - witamina C w z dodatkiem róży w tabletkach 1000 mg 1xdziennie - 40 sztuk, - Stanlab, czysty kwas l-askorbinowy (sproszkowana witamina C), opakowanie 250 g, a bierze się 1-1,5g dziennie, podzielę się odsypką, - Belissa, włosy, skóra i paznokcie 47 z 60 tabletek. Zdjęcie 3. - naturalna witamina C 500 mg z dziką różą (1 dziennie) 100 tabletek, nowa Zdjęcia 4. - Starbucks, czekolada, 1,13 kg, zostało trochę mniej niż połowa, oddam bez puszki, - Starbucks, kawa w ziarnach French Roast, 1,13 kg, dowolna odsypka bądź całe opakowanie (jedna niedawno otwarta, druga oryginalnie zamknięta). Zdjęcie 5. Maszyna/automat do wyrobu mleka roślinnego (sojowego, migdałowego, kokosowego, itp.). Automat w stanie dobrym, użyłam go kilka razy, teraz mleko przygotowuję w wyciskarce i automat nie jest mi już potrzebny. W "zestawie" kabel zasilający, podstawka i miarka do orzechów/nasion. Zdjęcie 6. - odsypka 1 porcji odżywki białkowej Trec 100 Whey o smaku czekoladowo-koksowym - odżywka białkowa Trec 100 Whey o smaku COOKIES CREAM, na chwilę obecną wraz z opakowaniem jest jej 530 g, więc szacuję, że samego proszku będzie 0,5 kg - wymienię tylko na inne białko, chętnie też odsypię 1-2 porcje za inny smak Zdjęcie 7. - odżywka białkowa SOYA PRO firmy ActivLab Sport 750 g, opakowanie zawierało 25 porcji produktu, zużyłam jedną porcję (zostało 24), smak czekoladowy. Uzupełnia dietę w białko, zarówno przy budowaniu mięśni jak i odchudzaniu, można zastąpić nim kolację. - białko Infusion smak ciasteczka z makiem, 1 porcja (40.5 g) b:28g w:6g t:3g oraz fabrycznie zamknięte próbki: - Olimp BCAA Xplode powder - spalacz tłuszczu ThermoCore 5 kapsułek, - spalacz Hydroxycut 2 kapsułki, - spalacz Pro Supps VANISH 1 kapsułka, - spalacz Pro Supps VEXXUM 1 kapsułka, - C4 Pre-workout 2 porcje Powyższe spalacze to produkty profesjonalne, bez porównania do wątpliwych w działaniu l-karnityn, zielonej herbaty czy Therm Line. Zdjęcie 8. Bidon sportowy Powerade, ergonomiczny kształt, nowy, nieużywany. Zdjęcie 9. Smartwatch pod Android w kolorze białym, pochodziłam i pobawiłam się nim jakieś pół godziny, ale posiada jeszcze oryginalną folię na ekranie. Zostaję jednak przy klasycznym zegarku sportowym ![]() Zdjęcie 10. Armband - opaska na ramię na smartfona w kolorze czarnym, uniwersalna na rozmiar max. 5.0/5.1/ 5.2 cala, wg mnie maksymalnie na 5.0. Nowa. Edytowane przez zapaałka Czas edycji: 2016-01-01 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie 1.
Głośniki Creative 5.1 Inspire P5800, używane zaledwie kilka razy, bo na domowe szaleństwa w bloku wystarczają mi zwykłe wbudowane w laptopa ![]() ![]() Zdjęcie 2. prostownica/karbownica Zdjęcie 3. - depilator Braun Silk Epil Zdjęcie 4. - metalowa "półka" do łazienki, wieszak na papier, stan dobry Zdjęcie 5. - lusterka różne, duże jest podświetlane Zdjęcie 6-7. - słuchawki douszne, zwykłe czarne i Minionki Zdjęcie 8. - maszynka do golenia Venus + 2 dodatkowe ostrza, nowa, oryginalnie zapakowana Zdjęcie 9. - tampony z aplikatorem Zdjęcie 10. Psie zabawki i ubranka (fioletowe jest b. malutkie, na jakiegoś szczura czy innego zwierzaka ![]() Edytowane przez zapaałka Czas edycji: 2015-12-31 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dokładki
![]() 1. Perfumy, opis później 2-3. - paletki cieni Maybelline - 06Q Amethyst Smokes i 10Q Mocha Motion - użyte kilka razy - My Secret Trio #304 - tylko sprawdzony kolor - puder bambusowy z Biochemii Urody, w opakowaniu zastępczym, oryginalne całe popękało i nie nadaje się do wysyłki ![]() 4-6. Nowy, nieużywany pędzel do podkładu/kremu BB Edytowane przez zapaałka Czas edycji: 2016-01-11 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Bardzo mi zależy na micelach Biodermy oraz: maszynka do golenia Venus + 2 dodatkowe ostrza, nowa, oryginalnie zapakowana próbki kremów LRP tusz Loreal nowy Zerknij proszę u mnie. Mam różne kosmetyki, akcesoria i torebki Zary. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś w moich wątkach za zapach J.Lopez?
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
perfumove love
|
Zapaałko, znajdziesz coś u mnie za oba micele Biodermy?
![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2016-01-01 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś u mnie za :
maszynka do golenia Venus + 2 dodatkowe ostrza, nowa, oryginalnie zapakowana - BioHit spirulina 700 tabletek - nowa, - witamina C w z dodatkiem róży w tabletkach 1000 mg 1xdziennie - 40 sztuk, - Belissa, włosy, skóra i paznokcie 47 z 60 tabletek. - naturalna witamina C 500 mg z dziką różą (1 dziennie) 100 tabletek, nowa Zapraszam do obu wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
hej znajdziesz coś u mnie za pędzel hakuro h50S , szminkę golden rose 10 i yves rocher malinową, filtry 50 (zalezy mi na jakiejkolwiek pojemności, nawet w niewielkich ilościach ) ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hej,
w dalszym ciągu podoba mi się u CIebie baza Too Faced. Oferowałam minerały (pisałam w poprzednim wątku), poza tym jeszcze kilka rzeczy u siebie dołożyłam od tamtej pory. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Coś za Au Naturel i tusz Loreal?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
coś za głośniki?
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
- szampon do włosów i odżywka nawilżające Ocean Mist po 443 ml, nowe
- ekologiczny szampon Biolaven Organic - lakiery do włosów TRESemme - płyn do płukania ust Eco Cosmetics z czarnuszką, mega wydajny, nowy - tusz Loreal Volume Million Lashes - nowy - Sally Hansen Instant Cuticle Remover - BioHit spirulina 700 tabletek - nowa, - witamina C w z dodatkiem róży - Belissa, włosy, skóra i paznokcie- 47 z 60 tabletek. - naturalna witamina C 500 mg z dziką różą - maszynka do golenia Venus + 2 dodatkowe ostrza lusterko stojace mniejsze i niebieskie cos u mnie?
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
perfumove love
|
Kurczę, szkoda. Raczej nie planuję dokładek w najbliższym czasie, staram się zużywać na bieżąco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Super, czekam na info
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hej mam taką kalwiaturę , użytą raz albo dwa, stan idealny oraz etui nowe . do 7. Okazało się, że tablet i tak używam w domu głównie więc za coś fajnego mogę oddać
![]() pozdrawiam Anna
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Kamerka powinna działać
![]() U ciebie podoba mi się sporo próbek, półprodukty, ale nie chciałabym się aż tak rozdrabniać <bo samoopalacza pewnie nie oddasz- nie sądziałąm ze jest aż tak drogi> Jeszcze rozważę micel biodermy <myśli> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Hej,nie wiem,czy kamerka pójdzie z Windowsem 7, nie ma takiej informacji na opakowniu. Może w środku,ale nie zdejmowałam żadnych plomb. Na pudełku są tylko takie informacje,załączam zdjęcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hej, wstępnie wpadła mi u Ciebie w oko paletka cieni Sleek AU NATUREL. Do tego chętnie przygarne jakieś malutkie odlewki do testów masła shea oraz czarnego mydła afrykańskiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Zupełnie nie zauważyłam,że masz jeszcze wątek kosmetyczny a w nim tyle dobroci. Zainteresowały mnie:
-peeling Iwostin Perfectin Lucidin z kwasem glikolowym - glinki - puder bambusowy - pędzel do podkładu hakuro H50s ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.