|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
LUTY - Zapachy i kolorówka, MUR, Bourjois, Pierre Rene, Claiborne, Ralph Lauren
Witam!
Mam trochę rzeczy na wymianę. Wysyłka listem poleconym ekonomicznym, priorytetowym lub paczką, do uzgodnienia. Zabezpieczam dobrze flakony perfum folią bąbelkową. Ja odpisuję u Ciebie, Ty u mnie. Jeśli nie odpowiadam, przypomnij się proszę ![]() Jeżeli chodzi o wishlistę, szukam: - lakierów hybrydowych Semilac, Cosmetic zone - kosmetyków firm: Make Me Bio, Sylveco, Biolaven, itp. - kosmetyków La Roche Posay z serii Effaclar i filtru ultralekkiego SPF 50 - henny Khadi (jasny brąz) - oryginalnego Beauty Blendera Micro - kosmetyków The Balm (głównie paletek) Chętnie przyjmę również kawę mieloną Lavazza, zielony Jacobs ![]() Na niebiesko zaawansowane negocjacje, na szaro - poszło w świat. Do wymiany mam: ZAPACHY 1. 1. Zestaw męskich perfum Claiborne składający się z 5 sztuk: - Curve Kicks Cologne spray 15 ml - Graphite Blue by Realities Cologne spray 15 ml - Curve Cologne spray 15 ml - Curve Kicks deodorant 30 g - Curve deodorant 30 g ZESTAW WYMIENIAM JAKO CAŁOŚĆ, W PUDEŁKU - patrz zdjęcie 2. Token of love EDP pojemność wyjściowa 75 ml, niewielki ubytek widoczny na zdjęciu 3. Ralph Lauren Blue EDT 30 ml - ubytek psika testowego (perfumy pochodzą z zestawu, jest to wersja travel spray - stąd kształt buteleczki, zestaw był weryfikowany na wątku perfumowym pod względem oryginalności) 4. Celine Dion Pure Brilliance EDT 30 ml - ubytek psika testowego 5. Pani Walewska Gold perfme spray 30 ml - ubytek psika testowego, jest kartonik 6. Fresh melon Jacques Battini mgiełka zapachowa 200 ml - ubytek znikomy, psiknięta kilka razy KOLORÓWKA 7. Paletka cieni Makeup Revolution ICONIC 2 - jak nowa, niektóre kolory tylko zeswatchowane 8. Paletka cieni Makeup Revolution ICONIC 3 - 3 kolory użyte kilka razy, reszta nieużywana 9. Cień wypiekany Avon, podwójny, satin deluxe, kolor teal appeal - użyty kilka razy 10. Rozświetlacz Bell Hypoallergenic, kolor 01 - jak nowy, użyty 1 raz, co spowodowało minimalne zaniknięcie wytłoczenia na środku produktu 11. Puder Eveline Celebrities Beauty matująco wygładzający, kolor 22 natural - raz maźnięty pędzlem, wytłoczenie nienaruszone, gąbeczka nieużywana 13. Próbka podkładu mineralnego Annabelle minerals - kolor beige fair - nowa 14. Podkład Pierre Rene Skin Balance Cover - kolor 23 Nude - jak nowy, tylko zeswatchowany 15. Podkład Bourjois 123 Perfect Foundation - kolor51 Vanille Clair - pozostało 3/4 opakowania lub nawet więcej, mało używany 16. Podkład Bourjois Air Mat - kolor 01 Rose Ivory (nazwa myląca, jest zdecydowanie żółty) - pozostało około 2/3 opakowania 17. CC Cream Bourjois 123 Perfect - kolor 31 Ivory - użyty 3 razy więc zużycie bardzo małe 18. Pomadka Bourjois Rouge Edition Velvet - kolor 03 Hot pepper -użyta 1 raz 19. Płynna szminka Essence - kolor 04 show off! - użyta 1 raz INNE 20. Mgiełka podnosząca włosy u nasady Chantal Sessio 200g - użyta 3 razy 21. Antyperspirant w kulce Nivea fresh natural 50 ml - nowy, przekręcona kulka w celu sprawdzenia zapachu Zapraszam! ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LUTY - Zapachy i kolorówka, MUR, Bourjois, Pierre Rene, Claiborne, Ralph Lauren
hej
coś u mnie Paletka cieni Makeup Revolution ICONIC 3 - 3 kolory użyte kilka razy, reszta nieużywana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: LUTY - Zapachy i kolorówka, MUR, Bourjois, Pierre Rene, Claiborne, Ralph Lauren
hej cos u mnie?
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Odpisane
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
hej cos u mnie za któraspalete cieni?
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za
11. Puder Eveline Celebrities Beauty matująco wygładzający, kolor 22 natural - raz maźnięty pędzlem, wytłoczenie nienaruszone, gąbeczka nieużywana 13. Próbka podkładu mineralnego Annabelle minerals - kolor beige fair - nowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Wymienisz się za:
4. Celine Dion Pure Brilliance EDT 30 ml - ubytek psika testowego 10. Rozświetlacz Bell Hypoallergenic, kolor 01 - jak nowy, użyty 1 raz, co spowodowało minimalne zaniknięcie wytłoczenia na środku produktu 13. Próbka podkładu mineralnego Annabelle minerals - kolor beige fair - nowa 14. Podkład Pierre Rene Skin Balance Cover - kolor 23 Nude - jak nowy, tylko zeswatchowany 15. Podkład Bourjois 123 Perfect Foundation - kolor51 Vanille Clair - pozostało 3/4 opakowania lub nawet więcej, mało używany 17. CC Cream Bourjois 123 Perfect - kolor 31 Ivory - użyty 3 razy więc zużycie bardzo małe
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
- Podkład Bourjois 123 Perfect Foundation - kolor51 Vanille Clair - Podkład Bourjois Air Mat - kolor 01 Rose Ivory - 2 paletki MUR Iconic ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
15. Podkład Bourjois 123 Perfect Foundation - kolor51 Vanille Clair - pozostało 3/4 opakowania lub nawet więcej, mało używany 16. Podkład Bourjois Air Mat - kolor 01 Rose Ivory (nazwa myląca, jest zdecydowanie żółty) - pozostało około 2/3 opakowania?
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Odpisane
![]()
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Podkład Bourjois 123 Perfect Foundation - kolor51 Vanille Clair - Podkład Bourjois Air Mat - kolor 01 Rose Ivory - 2 paletki MUR Iconic Jeśli jesteś chętna na taką wymianę zapraszam na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
. Paletka cieni Makeup Revolution ICONIC 3 - 3 kolory użyte kilka razy, reszta nieużywana
coś u mnie?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Może dobierzesz sobie coś innego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Mam nowy wątek - może tym razem coś wypatrzysz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.