|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
W marcu chętnie pozbęde się zalegających mi rzeczy, wątek ważny tylko do 18 Marca!
NIEAKTUALNE
Witam wszystkie wizażanki Wymianę rozpoczynam już dziś, ale paczki będe mogła wysłać dopiero po 21 marca! Aktualnie mieszkam w Anglii i przyjade do Polski tylko na święta, wtedy tez wyśle paczki. Prosiłabym Was abyście Wy swoje przesyłki wysłały 21 marca, żeby dotarły do mnie do końca pobytu w Polsce, nie będę tu długo;/ Nie mam tych rzeczy zbyt wiele, ale w starych wątkach pozostało jeszcze sporo do wymiany, także zapraszam też tu i tu. Piszcie w tym wątku, bo tam nie zaglądam. Ja najchętniej skusze się na: - książki - kosmetyki mineralne - pędzle, najchętniej do korektora mineralnego - i inne, zajrzę do każdego wątku Edytowane przez Anitka11 Czas edycji: 2016-04-02 o 13:36 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W marcu chętnie pozbęde się zalegających mi rzeczy, wątek ważny tylko do 18 Mar
1. Lakiery do paznokci:
Ciate Mini Members Only, raz uzyty, poj. 5ml Ciate Mini Glitter Jingle Belle, nowy, poj. 5ml Ciate Mini Sequin Ring Master, nowy, poj. 5ml Ciate Mini Sequin Miss Mistletoe, nowy, poj. 5ml Ciate Mini Caviar Pearls Christmas Tree Caviar Nails Inc dla Glamour nr 6 heddon street, dwa razy uzyty, poj. 10ml (kolejność przypadkowa) 2. Myjka i miniatury Soap & Glory Myjka nowa, peeling 50 ml nowy, żel pod prysznic 75 ml - tylko wypróbowany 3. Pilomax szampon regeneracja włosy farbowane jasne, poj. 70ml, raz użyty\ Nuxe Nuxellence Jeunesse Krem na noc, poj. 15ml, raz uzyty Clarena Diamentowy krem liftingujący, poj. 30 ml, raz uzyty Clearly Youthful zel na wypryski, użyty kilka razy, posiada higieniczna pompke Zapraszam
Edytowane przez Anitka11 Czas edycji: 2016-03-23 o 18:29 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: W marcu chętnie pozbęde się zalegających mi rzeczy, wątek ważny tylko do 18 Mar
Hej
Coś za Nuxe Nuxellence Jeunesse Krem na noc, poj. 15ml, raz uzyty Clarena Diamentowy krem liftingujący, poj. 30 ml, raz uzyty Clearly Youthful zel na wypryski, użyty kilka razy, posiada higieniczna pompke? |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Myjka i miniatury Soap & Glory
Myjka nowa, peeling 50 ml nowy, żel pod prysznic 75 ml - tylko wypróbowany 3. Pilomax szampon regeneracja włosy farbowane jasne, poj. 70ml, raz użyty\ Nuxe Nuxellence Jeunesse Krem na noc, poj. 15ml, raz uzyty Clarena Diamentowy krem liftingujący, poj. 30 ml, raz uzyty Clearly Youthful zel na wypryski, użyty kilka razy, posiada higieniczna pompke ?
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za:
peeling 50 ml nowy, żel pod prysznic 75 ml - tylko wypróbowany Ciate Mini Glitter Jingle Belle, nowy, poj. 5ml Ciate Mini Sequin Ring Master, nowy, poj. 5ml Ciate Mini Sequin Miss Mistletoe, nowy, poj. 5ml Ciate Mini Caviar Pearls Christmas Tree Caviar ? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.

Coś za