![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Majówka u Blezikowej <3NIEAKTUALNE !!!!
Witam was kochane w moim nowym majowym wątku ![]() Chętnie wymieniam się za: * modne ubrania w rozm. S * obuwie w rozm. 37 * bieliznę (góra 70C, dół S) * wszelkiego rodzaju dodatki * kosmetyki (głównie pielęgnacja) * ubranka dla chłopca w rozm. 98 * wszelakie rzeczy dla domu Wolę zdecydowanie większe wymiany ![]() Nie wysyłam pierwsza !! Osoby ze znacznie mniejszą liczbą przekupek (poniżej 10) poproszę, aby paczki wysłały pierwsze. Przeważnie pakuję rzeczy w koperty z odzysku lub przy większych gabarytach w karton ![]() Wysyłam tylko listami poleconymi/paczkami pocztowymi, a potwierdzenie trzymam do momentu aż dostanę od Ciebie komentarz ![]() Rzeczy wymienione oznaczam na szaro lub usuwam ![]() Liczę na owocne wymiany ![]() Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-06-01 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówka u Blezikowej <3
Za rzeczy z tego postu będę bardzo wybredna
![]() 1.2.3.4 Miętowe nowe platformy Deezee. Rozmiar 4 (polskie 37). Platformy są nowe tylko przymierzone o czym świadczy podeszwa. DOKŁADKA 27.05.
![]() 5.6. Szara bokserka z paskami na dekolcie Selfieroom. Rozmiar uniwersalny. Bokserka jest nowa z papierową metką. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-05-27 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 12.05. ![]() 1.2.3.4. Pudrowy biustonosz H&M. Rozmiar 75B. Stan bardzo dobry. Biustonosz ma wyjmowane wkładki. 5.6. Jeansowe spodenki Pieces z koronką i przetarciami. Rozmiar z metki S/M (bardziej polecam na S). Stan idealny. DOKŁADKA 19.05. ![]() 7. Jeansowe spodenki SinSay. Rozmiar XS. Stan idealny (założone z dwa razy). Spodenki są dość mocno wycięte, posiadają fabryczne dziury/przetarcia. DOKŁADKA 24.05. ![]() 8.9.10. Rurki Bershka. Rozmiar 34. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-05-24 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1.2.3.4.5. Pistacjowa rozkloszowana sukienka. Rozmiar z metki S/M. Z tyłu zamek. Sukienkę miałam na sobie tylko jeden raz na wesele, jednak z przodu ciut się pozaciągała od kolii.
6. Miętowy sweterek z wycięciem z tyłu Reserved. Rozmiar z metki S. Stan idealny - sweterek raz założony. DOKŁADKA 19.05.
![]() 7.8.9.10. Rurki H&M. Rozmiar 36 (będą dobre również na 38). Stan bardzo dobry z minusem za małe przetarcie z tyłu na szewku (widać na zdjęciu). Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-05-19 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1.2. Nowy z papierowymi metkami sweterek Stradivarius. Rozmiar z metki S.
3. Chabrowy gruby komin na jesień/zimę. Stan bardzo dobry. DOKŁADKA 19.05.
![]() 4.5.6. Jeansowe spodenki Only. Rozmiar z metki 28 (dla mnie większe S/M). Stan idealny. 7.8.9.10. Jasne spodnie z dziurami/przetarciami. Rozmiar 36. Stan ogólny bardzo dobry, spodnie założyłam może z dwa razy. Niestety nie wiem z czego, ale w kilku miejscach spodnie mają maleńkie plameczki (trzeba się bardzo mocno przyjrzeć z bliska aby je zobaczyć). Plamek nie próbowałam sprać, bo nie mam akurat w domu odplamiacza, a spodnie i tak są na mnie za duże. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-05-24 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1.2.3. Karmelowe wysokie platformy. Rozmiar 5, ja noszę 37 i były idealne. Stan bardzo dobry. Buty były założone dwa razy. Przebarwienia widoczne na zdjęciach są od nowości.
4.5.6. Czarna spódniczka dżety Stradivarius. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry, kilka razy założona. 7. Musztardowa sukienka/dłuższy sweterek Bershka. Sukienka jest nowa bez papierowej metki. Chciałam aby była ciut krótsza i "złapałam' ją sobie od spodu nitką, można bez problemu odpruć. Z tyłu zip. Rozmiar z metki S. Na życzenie mam jeszcze do niej paragon. 8. Apaszka w pastelowych kolorach. Stan bardzo dobry z minusem za jedno zaciągnięcie (przywarłam ją zamkiem z kurtki). Wady nie widać podczas noszenia. DOKŁADKA 19.05.
![]() 9.10.Białe elastyczne body. Rozmiar uniwersalny. Stan bardzo dobry z minusem za zerwane zatrzaski w kroku (trzeba wszyć nowe). Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-05-19 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. Nowe (bez papierowej metki) brzoskwiniowe body. Body zostały kupione w Butiku. Rozmiar z metki 36.
2. Szara bluza Sinsay z neonowym napisem. Rozmiar z metki S jednak bluza to typowy oversize. Stan bardzo dobry. 3. Szara bokserka z sercem. Rozmiar uniwersalny (ja nosiłam przy rozmiarze S). Stan idealny. 4.5.6. Beżowy płaszczyk zapinany na zamek ze skórzanymi wstawkami. Rozmiar z metki S. Płaszczyk był założony tylko dwa razy, nigdy nie był jeszcze prany. W komplecie jest odpinany kaptur, którego nie ma na zdjęciu. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-05-27 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1.2.3.4. Granatowe leginsy z zamkami. Rozmiar S. Stan idealny - raz założone. Leginsy mają po boku delikatne wstawki z eko skórki.
5.6. Pudrowa ciepła sukienka House ze skórzanymi elementami. Rozmiar z metki S. Sukienka ma szerszy krój. Stan idealny - raz założona. 7. Beżowy bardzo ciepły komplet - czapka + komin. Stan oceniam na idealny gdyż komplet miałam tylko raz na sobie. Kosztował 59zł. DOKŁADKA 19.05.
![]() 8.9.10. Sandałki na koturnie Quazi. Rozmiar 36. Stan ogólny bardzo dobry jedynie część gdzie są palce wymaga przeczyszczenia. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-05-27 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. Czarna bluzka z napisem SinSay. Rozmiar z metki S jednak bluzka ma szerszy krój także będzie dobra na mniejsze jak i większe rozmiary. Stan ogólny bardzo dobry jedynie napis w niektórych miejscach jest delikatnie popękany.
2. Biała bluzka na jedno ramię SinSay. Rozmiar XS, ale będzie pasować również na S i małe M. Stan bardzo dobry. 3.4.5.6. Beżowe ażurowe kozaczki. Rozmiar 37. Z tyłu ozdobne zipy. Stan ogólny oceniam na bardzo dobry z minusem za lekkie rysy na czubkach oraz zagięcia z przodu. DOKŁADKA 19.05.
![]() 7. Fioletowy elastyczny golfik. Rozmiar uniwersalny. Stan idealny. Golfik idealnie przylega do ciała. 8.9.10. Śliczne białe sandałki zapinane z tyłu na zamek. Rozmiar 39. Stan bardzo dobry jedynie biała część jest do lekkiego przeczyszczenia. Buciki noszą normalne ślady użytkowania, nigdzie się nie rozklejają. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-05-27 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1.2.3. Eko skórka w kolorze rudym/karmelowym. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry.
4.5.6. Czarna sukienka z ćwiekami na ramionach. Brak metki z rozmiarem, ale według mnie to S. Z tyłu sukienka zapinana na złoty suwak. Sukienka z tyłu ma lekkie wycięcie. Stan ogólny bardzo dobry (bez dziur, plam) jedynie sukienka jest troszkę zmechacona i należy ogolić ją maszynką do ubrań. 7. Szal w panterkę. Stan bardzo dobry. DOKŁADKA 24.05.
![]() 8.9.10. Marmurki z zipem z tyłu. Rozmiar z metki 36, ale spodnie są bardzo elastyczne także na rozmiar 38 też będą pasowały. Spodnie wizualnie wyglądają jak nowe jedynie z tyłu są zrobione dwie zakładki (które oczywiście można w każdej chwili odpruć), bo spodnie były za szerokie w pasie. Dodatkowo zamek z tyłu się rozdwaja i trzeba go wymienić (zamek jest krótki także koszt wymiany będzie mały). Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-05-27 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1.2.3. Jeansowa koszula Stradivarius. Rozmiar S. Stan bardzo dobry z małym minusem za małe poprucie na szewku przy kołnierzu.
4.5. Śliczny biały sweterek z zamkiem przy biuście. Rozmiar uniwersalny (według mnie najlepiej będzie leżeć na osobie noszącej rozmiar S). Stan idealny. 6.7.8. Jasno szare botki z ćwiekami. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry z minusem za delikatne ryski na przodzie butów oraz małe przetarcie na jednym bucie z tyłu. Ćwieki są wszystkie, fleki nie wymagają jeszcze wymiany. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-05-24 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1.2. Baleriny floral Cropp. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry.
3.4. Koralowy żakiet. Rozmiar z metki M, ale według mnie jest mniejszy. Stan oceniam na bardzo dobry. 5.6.7.8. Czarne legginsy ze skórzanymi wstawkami. Leginsy mają jeszcze częściową metkę. Rozmiar z metki S, polecam na XS. 9. Nowy zestaw bransoletek Mohito. W skład zestawu wchodzi łącznie 5 bransoletek. DOKŁADKA 24.05.
![]() 10. Gumowe sandałki. Rozmiar 37. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-05-24 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1. Bluzka Bershka. Rozmiar S. Stan bardzo dobry.
2. Koronkowe body. Rozmiar z metki 38, ale według mnie to 36. Stan bardzo dobry z minusem za wystające gdzieniegdzie niteczki (niestety przy koronkach jest to nieuniknione). 3. Szary sweterek Stradivarius. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry 4. Top oversize New Yorker. Rozmiar z metki S jednak top jest dość szeroki więc będzie dobry także na większe rozmiary. Stan bardzo dobry z minusem za małą plamkę na dole bluzki. 5. Czarny żakiet Reserved. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry z małym minusem. 6.7.8. Elastyczne rurki. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry z minusem za zepsuty zamek (trzeba wszyć nowy) oraz miniaturową dziureczkę. DOKŁADKA 27.05.
![]() 9.10. Białe koronkowe spodenki New Yorker (Censored). Rozmiar z metki S jednak będą dobre również na M gdyż spodenki w pasie mają bardzo rozciągliwą gumkę. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-05-27 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
1.2.3.4. Czarne elastyczne rurki z pikowanymi wstawkami. Rozmiar M. Stan bardzo dobry. Kupione zostały w Butiku u mnie w mieście za 89zł.
5.6. Miętowa koszula nocna. Stan idealny - raz założona. Rozmiar S. 7.8. Nowe koronkowe miętowe body. Rozmiar z metki 38 jednak jest to bardziej 36. Body mają urwaną metkę (niestety podczas wieszania do szafy zahaczyłam o wieszak i metka się urwała), ale są nowe. 9. Bluzeczka Stradivarius. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. 10. Elastyczne czarne body. Metki wewnętrzne wycięte także nie pamiętam jaka to firma i jaki rozmiar (ja nosiłam przy S/M). Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-05-02 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
1.2.3.4. Jasno beżowe botki z klamrami. Rozmiar 37. Stan ogólny bardzo dobry - buty noszą normalne ślady użytkowania, ryski na obu butach (widoczne na zdjęciu).
5. Kalosze w panterkę. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry. 6.7.8.9. Grafitowe leginsy ze skórzaną wstawką po boku. Rozmiar S. Stan bardzo dobry z minusem za trzy małe dziurki na jednej z nogawek - nie widać tego podczas użytkowania. 10. Chusta w panterkę. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-05-02 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
1.2. Koralowe balerinki Boot square. Rozmiar 38. Miękka wkładka wewnętrzna z ozdobnymi kwiatkami. Stan bardzo dobry.
3.4.5. Czarne baleriny z ćwiekami. Rozmiar 38 lecz dla mnie to bardziej 37 ( wkładka ma nie całe 24cm) dlatego taki też zaznaczyłam. Stan bardzo dobry. DOKŁADKA 27.05.
![]() 6.7.8.9.10. Ciemne rurki z wysokim stanem Pieces. Rozmiar S/M. Stan ogólny bardzo dobry jedynie na jednej nogawce jest mała dziura (zahaczyłam spodniami o kant). Spokojnie można zszyć, ale ja z lenistwa nosiłam spodnie podwinięte tak jak na zdjęciu. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-05-27 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
1. Ażurowy komin Pieces. Stan idealny.
2. Kremowy komin. Stan bardzo dobry. 3. Beżowy komin z frędzlami. Stan bardzo dobry. 4. Karmelowy/ciemno beżowy komin. Stan idealny. 5.6. Złota kolia. Kilka razy założona. 7. Ciepły, gruby komin w kolorze pudrowego różu. Kupiony w sieciówce, ale nie pamiętam dokładnie gdzie, bo ucięłam metki. Komin ozdabiany jest delikatnie cekinami. Stan idealny. DOKŁADKA 27.05.
![]() 8.9.10. Czarna sukienka z baskinką. Rozmiar z metki M jednak dla mnie to XS/S dlatego taki też zaznaczyłam. Sukienka ma dość wycięte plecy. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-05-27 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ubranka dziecięce rozm. 74-86
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1462132569 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1462132752 ? Pozdrawiam ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Coś za skinny Zara?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za 5.6.7. Miętowa sukienka. Nowa z papierowymi metkami. Rozmiar uniwersalny (według mnie S). W biuście wbudowane miseczki, które idealnie eksponują biust.
i legginsy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.