|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Pani Pech
|
Guerlain, Estee Lauder, Guerlain, Sensai STYCZEÑ
Szukam :
- Kosmetyków naturalnych - roz¶wietlacza bare minerals - perfum : Miss Dior Blooming Bouqet, Guerlain LPRN edt, miniaturek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bez zdjêæ ( bêd± pó¼niej ) : 1. Ming shu Yves Rocher unikat 30 ml 2. Flowerparty 2 x 30 ml , 50 ml 3. Yves Rocher Elixir 7.9 na dzieñ na zdjêciach : 1. ¿el do hig. int bia³y jeleñ 2. Szampon artego raindance 150 ml 3. Yves Rocher delikatny samoopalacz 200 ml 4. Yves Rocher balsam do cia³a owies 400 ml 5. Yves Rocher balsam karite 75 ml 6. Eris balsam 50 ml 7. Vaseline balsam w sprayu 8. Shiseido eye 5 ml 9. Norel Hyaluron 25 ml 10. eris 25 ml institute solutions 11. Yves Rocher Anti age global 12. caviar collection 5 ml 13. krem rozgrzewajacy shefoot 14. garnier micel 15. charmine rose krem z kwasami 16. makeup for ever demakijaz oczu 25 ml 17. burberry fresh glow 5 ml 18. dior capture totale eye 3 ml 19. diorskin star 3 ml 020 21. estee lauder new dimensions serum 7 ml 23. Sensai cell refiing esence wipe off 3.5 ml 24. too faced porless baza 5 ml 26. yves rocher riche creme 50 ml 27. Yves Rocher lilac 100 ml 28. paese kulki ciemne z³oto raz u¿yte 29. revlon photoredy raz uzyty 30. podk³ad AA raz u¿yty 31. wibo star glow kulki ala meteoryty raz uzyte 32. mini szminka givenchy kolor 107 33. guerlain super aqua serum 3 ml 34. revlon podklad kolor 220 35. estree belle szminka w kredce czerwona 36. revlon cien 37. ró¿ serce raz uzyty |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 30 796
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Guerlain, Estee Lauder, Guerlain, Sensai STYCZEÑ
hej moze cos u mnie za
ró¿ serce raz uzyty revlon podklad kolor 220 wibo star glow kulki ala meteoryty raz uzyte garnier micel
|
|
#3 | |
|
Pani Pech
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz co¶ u mnie za miniatury:
8. Shiseido eye 5 ml 9. Norel Hyaluron 25 ml 18. dior capture totale eye 3 ml 21. estee lauder new dimensions serum 7 ml x 2 33. guerlain super aqua serum 3 ml x 2 16. makeup for ever demakijaz oczu 25 ml + wszystkie pozosta³e EL ze zdjêcia, je¶li s± (DayWear, ANR, Eye Mask) Poza w±tkiem mam jeszcze dwie firmowe próbki LPRN, trochê miniatur naturalnych i perfumowych. Bardzo mi zale¿y, wiêc mam nadziejê, ¿e uda³oby nam siê jako¶ dogadaæ
Edytowane przez michalina_86 Czas edycji: 2016-01-22 o 01:15 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
8. Shiseido eye 5 ml
17. burberry fresh glow 5 ml 18. dior capture totale eye 3 ml 19. diorskin star 3 ml 020 21. estee lauder new dimensions serum 7 ml 23. Sensai cell refiing esence wipe off 3.5 ml 32. mini szminka givenchy kolor 107 33. guerlain super aqua serum 3 ml zajrzyj do moich w±tków
|
|
#7 | ||
|
Pani Pech
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#8 |
|
BAN sta³y
|
Hej cos u mnie znajdziesz?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
1. ¿el do hig. int bia³y jeleñ
2. Szampon artego raindance 150 ml 4. Yves Rocher balsam do cia³a owies 400 ml 5. Yves Rocher balsam karite 75 ml 6. Eris balsam 50 ml 7. Vaseline balsam w sprayu 26. yves rocher riche creme 50 ml ?
|
|
#12 |
|
Pani Pech
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz co¶ u mnie ?
|
|
|
#17 |
|
Pani Pech
|
Niestety nic
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
co¶ u mnie za:
4. Yves Rocher balsam do cia³a owies 400 ml 5. Yves Rocher balsam karite 75 ml 6. Eris balsam 50 ml 9. Norel Hyaluron 25 ml 14. garnier micel 37. ró¿ serce raz uzyty |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, mia³am spor± dok³adkê, zajrzyj do mnie, proszê.
Poza w±tkiem mam próbki podk³adów/pudrów mineralnych, kosmetyków To³py, mini ¿ele pod prysznic Yves Rocher oraz Modern Muse EL (nowa miniatura zafoliowana 7 ml). U Ciebie podoba³o mi siê: 8. Shiseido eye 5 ml 9. Norel Hyaluron 25 ml 18. dior capture totale eye 3 ml 21. estee lauder new dimensions serum 7 ml x 2 33. guerlain super aqua serum 3 ml x 2 16. makeup for ever demakijaz oczu 25 ml + wszystkie pozosta³e EL ze zdjêcia, je¶li s± (DayWear, ANR, Eye Mask) |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.