|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Trencz Esprit S, botki i wiatrówka chłopięca
oczywiście STYCZEŃ 2016
![]() Witajcie ![]() granatowy trencz Esprit, rozmiar z metki 34 (dość duże, raczej na 36 ) kupiony na zalando jesienią i założony raz - trochę na mnie niestety za duży. Poniżej zdjęcie ze strony, fotki real trencza i więcej informacji dodam, jak ktoś będzie zainteresowany. chłopieca kurtka pilotka - wiatrówka z C&A, rozmiar z metki 134, jednak jest mniejsza ( wg mnie na 128, na szczupłe dzecko) porządna, fajny materiał, granatowa, nie używana - z metką. botki Bullboxer, rozmiar 39 - nie ocieplane, z porządnej matowej skóry naturalnej, trochę używane - stan jak na zdjęciach; wymiana na rzeczy nowe lub bardzo niewiele używane - chętnie porządny trencz, marynarki, buty w rozmiarze 38 na płaskim obcasie (pilnie szukam japonek Birkenstock model Gizeh z profilowaną wkładką ), porządne torby. Dziękuję za stricte młodzieżowe ubrania, chyba że dla chłopaka 134 -140 ![]() do obejrzenia zdjęć zapraszam do wątku Wymiana, dziś wieczorem zrobię z tym porządek ![]() Edytowane przez dixi Czas edycji: 2016-01-25 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Trencz Esprit S, botki i wiatrówka chłopięca
Może tym razem coś u mnie za dziecięcą wiatrówkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś za kurtkę dla chłopca?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
moze coś u mnie za trencz ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Kochana, ja nadal nie mam w skrzynce ani jednej wiadomości od Ciebie. Nie wiem co się dzieje, specjalnie nawet po Twojej pierwszej wiadomości u mnie w wątku, że wysłałaś PW oczyściłam skrzynkę, ale to nie pomogło.
![]() ![]() Właśnie wysłałam Ci PW ze swoimi namiarami... Mam nadzieję, że odpowiadając na moją wiadomość wszystko się zapisze i końcu odczytam wiadomość. W razie czego daj sygnał u mnie w wątku że wysłaś odpowiedź. Jeśli nic nie będzie to piszę do administratora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.