|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
W kwietniu poszukuję! :) Zajrzyj, proszę. :)
Poszukuję kilku rzeczy i chętnie się na nie wymienię.
![]() *Zdjęcia zaczerpnęłam z internetu 1. Marynarki taliowane, zapinane na jeden guzik, do połowy bioder lub dłuższe (matowy materiał, ale nie dresowy) - granatowej i czarnej, rozm. 36/38 2. Czarne, szare rurki, elastyczne, nie biodrówki! rozm. 36/38 3. Dżinsowe rurki Mango, rozm. 36 - oczywiście nie wszystkie, ale lubię je, więc chętnie zerknę 4. Parki jesiennej, dłuższej za pupę, w kolorze: beżu, khaki, granatu lub szarości, rozm. 36/38 5. Tuniki szarej, rozkloszowanej, z półgolfem lub małą stójką - patrz zdjęcie, rozm. 36/38 6. Botki jesienne, na pewno z grubą podeszwą, typu biker, rozm. 38 - brązowe/karmelowe/czarne KSIĄŻKI!: 1. Ryan Holding - Growth Hacker Marketing. O przyszłości PR, Marketingu i reklamy 2. Mai Ali - Marketing i pr w małej firmie 3. Martyna Zastrożna - Google Analytics dla marketingowców 4. Marcin Żukowski - Twoja firma w social mediach. Podręcznik marketingu internetowego dla małych i średnich przedsiębiorstw 5. Guy Kawasaki = Jak Cię widzą, tak Cię piszę. Sztuka autopromocji z mediach społecznościowych Dajcie znać, jeśli coś macie. ![]() Edytowane przez CzerwonaKokarda Czas edycji: 2016-06-06 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: W kwietniu poszukuję! :) Zajrzyj, proszę. :)
Hej
![]() Widziałaś u mnie czarne rurki promod z wyższym stanem? Są mega elastyczne ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: W kwietniu poszukuję! :) Zajrzyj, proszę. :)
mam czarną taliowaną marynarkę Mango
nie wiem, czy o taką dokładnie Ci chodzi, ale wrzucam szybkie zdjęcia (kolor kruczoczarny ![]() rozmiar z metki 38 (UK12) ale malutkie, bardziej jak 36 Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2016-04-12 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.