![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Marzec zapachy,pielęgnacja i trochę kolorówki
foto 1:
Yves Rocher Ambre Noire 50ml nówka w folii Yves Rocher Hoggar,nówka bez folii Yves Rocher Nature nówka, w pogniecionym kartonie foto 2: Burberry pierwotnie 100ml zostało myślę z 75 widać na zdjęciu,brak nakrętki Ck one , 200ml nówka sztuka leci do Sensualistka Davidoff Cool Water Game.. pierw 100ml zostało ok 78? Davidoff cool water game happy summer ok 98 ze 100ml Tokyo by kenzo 30ml ubytek testowy CK Obsession form men 30ml ubytek testowy DOKŁADKA 04.03.16 Za cos fajnego nowe: Yves Rocher Vanille Noire edp 50ml Yves Rocher Rose Oud edp 50ml Yves Rocher 400ml żel mango i kolendra Yves Rocher 400ml żel jeżyna i lawenda Yves Rocher 400ml żel migdał i kwiat pomaranczy
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2016-03-23 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
świece - opis później,
tylko za inne świece yankee candle, goose creek,kringle candle, village candle, perfumy lub sprzęty z wish listy foto 1: Goose Creek, raz palona duża foto 2: Fruit Fusion yankee candle średnia nowa Picnic In the park duża yankee candle raz palona foto 3: Yankee Candle Hazelnut Coffe duża raz palona Clean Cotton duża yankee candle raz palona foto 4: nowe yankee candle duże winter glow sicilian lemon foto 5: nowe yankee candle małe beach wood berrylicious serengeti sunset foto 6: za coś mega, nowy piękny kominek do wosków,z tluczonego szkła lekko uszkodzone opakowanie-a raczej steropian w srodku,jednak nie pasuje mi do wystroju pokoju Dokładka! nowa Diatomid ziemia okrzemkowa,1kg rozważam wymianę ![]() nowa,klasyczna zielona herbata lipton mam kilka opakowań,
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2016-03-26 o 00:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
foto 1:
wszystko nowe -żel peelingujacy czarne owoce yves rocher -żel kawowy yves rocher -peeling do ciała biała czekolada 500g stara mydlarnia -żel limonkowy yves rocher -żel granat yves rocher foto 2: wszystko nowe Balbinek balsam emolient skarb matki dla dzieci i niemowląt Natura siberica rokotnikowo-miodowy scrub do ciała yves rocher lotion kokosowy le'maadr intenswynie działajacy krem na rozstepy i blizny 100ml soraya body diet 24 krem do biustu foto 3: wszystko nowe dove serum in oil dove maska regenerujaca green pharmacy szampon łopianowy yves rocher szampon zwiększający objętość elfa pharm balsam-maska łopianowa foto 4: Henna orientana 50g karmelowy brąz nowa henna khadi natural hazel 150g około połowy khadi henna jasny brąz 150g Mały ubytek khadi henna i amla 150g mini ubytek khadi henna light brown 150g NOWA foto 5: wszystko nowe! Loreal Professionnel Density Advanced szampon przeciw wypadaniu włosów, i zwiększający ich gęstość 500ml to moje drugie opakowanie,na prawdę działa, ale jedną butelkę już używam od września i konca nie widać więc za coś super mogę rozważyć oddanie tej najlepiej za coś innego z loreal professionnel Radical med szampon przeciw wypadaniu wlosów foto 6: Revitalash 1ml odżywka do rzęs nowe Murier Lash 4,5ml odżywka do rzęs nowe Revitalash żel do brwi 7,4ml nowe ok 3/4 oleju ze słodkich migdałów foto 7: dove dermaspa roller masujacy oriflame 30ml upiększający balsam do twarzy foto 8: wszystko nowe Skinchemists - bardzo dobre i drogie kosmetyki,mam zapas więc częścią mogę się podzielić -Skinchemists Apple Stem Cell Moisturiser 50ml -SkinChemists Bee Venom Facial Serum -Skinchemists Vitamin Serum 30ml -yves rocher serum vegetal pod oczka -yves rocher anti age global -corine de farme krem przeciw zmarszczkowy do skóy normalnej -Iwostin wzmacniajacy krem na naczynka na noc -Tołpa krem przeciw pierwszym zmarszczkom foto 9: wszytsko nowe -kokosowy balsam do ust ziaja -delia 100% serum witaminy a+e+f -Le'maadr krem do cery naczynkowej z komorkami maciezystymi --Revitacell pod oczy,opakowanie otworzone w celu sprawdzeni dw. dw:19.05.2016 foto 10: wszystko nowe -Tolpa krem regenerujacy na naczynka -Skinchemistc Coldtox Serum 25ml -Yves rocher hydra vegetal zel/krem nawilzajacy -skinetic nawilzajacy krem na pierwsze zmarszczki
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2016-03-25 o 06:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
foto 1:
nowe urzadzenie do pedicuru aeg uszkodzone lekko pudełko foto 2: suplemet diety dla kobiet VITA- FEMIN nowy, do 2017 mam 2 opakowania Dokładka lakiery hybrydowe wymienię tylko na inne hybrydy! Semilac 140 użyty raz 3 sztuki eurofashion każdy użyty na 5 paznokci w sumie ![]() -18 -02 -41
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2016-03-16 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
foto 1:
cienie do powiek maybelline color tatoo kolory i zuzycia widać na zdjęciach foto 2: Blink Lash stylish care Masquerade 6 rodzai foto 3: szminki kobo,paese foto 4,5,6 różne lakiery każdy uzyty 1,2 razy przerzuciłam się na hybrydy
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2016-03-01 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
bogusia32
so elixir purple hoggar cienie hot 2 mgiełki
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2016-03-23 o 06:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Ck one , 200ml
-żel kawowy yves rocher coś u mnie?
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Podoba mi się kominek ale pewnie nic za niego nie znajdziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
to mogę prosić o przesłanie tego zaległego żelu kawowego z YR?
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś za Manifesto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Czesc! Cos za Manifesto.Poza watkiem mam klasycznego Amorka ok.23/50 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie? Najbardziej zależy mi na hennah i świecy clean cotton
Poza wątkiem z Twojej wish mam frezarkę, i brązową torbę mieszczącą a4 <eco skóra> David Jones Na aukcji napisane, że męska, ale jest to zdecywowanie unisex. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Gwarancję ma, jest z plusa ale nie wiem czy ma locka, bo chyba w tych nowszych już nie mają, w każdym razie nie sprawdzałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Tak na pierwszy rzut oka podoba mi się:
- Loreal Professionnel Density Advanced szampon przeciw wypadaniu włosów - ok 3/4 oleju ze słodkich migdałów - Iwostin wzmacniajacy krem na naczynka na noc -Le'maadr krem do cery naczynkowej z komorkami maciezystymi ale nie wiem jaką te rzeczy mają wartość, więc mogę wybrać coś innego ![]() To może zamiast tego szamponu, szampon YR zwiększający objętość i peeling cukrowy (lub ten z Tołpy, jeśli jeszcze go masz)? ![]()
wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=56958396 Edytowane przez rilyel Czas edycji: 2016-03-03 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Hej, podobają mi sie świece, szczegolnie Yankee Candle Clean Cotton oraz natura Syberia scrub. Moze znajdziesz cos u mnie?
![]() ![]() Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2016-03-02 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Hej, może znajdziesz u mnie coś za Allure? Naszło mnie na ten zapach
![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Szkoda, bo 100ml Armaniego za 25 Allure to dla mnie mało opłacalny biznes ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hej jeśli jesteś jeszcze zainteresowana to mi wciąż euphoria się podoba i moglabym przygarnac np DKNY te 50 ml lub CK Downtown w zamian za klatki,amora i In2U
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
2 lata, a simlocka to nie wiem bo nie mam innej karty niż plus, ale z tego co widzę to w internecie piszą że za pomocą kodu za darmo można zdjąć(z tym że ja wolę telefonu nie ruszać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
dokładka:
Yves Rocher Vanille Noire edp 50ml Yves Rocher Rose Oud edp 50ml Yves Rocher 400ml żel mango i kolendra Yves Rocher 400ml żel jeżyna i lawenda Yves Rocher 400ml żel migdał i kwiat pomaranczy
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Yves Rocher 400ml żel mango i kolendra
Yves Rocher 400ml żel jeżyna i lawenda Yves Rocher 400ml żel migdał i kwiat pomaranczy żel peelingujacy czarne owoce yves rocher coś u mnie?
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.