|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() w marcu: Max Factor, Maybelline, Dermedic i inne
Hej!
![]() ![]() Regulamin: 1. Wysyłam zawsze poleconym, kosmetyki dobrze zabezpieczam. I tego też oczekuję od Ciebie ! 2. Jeśli jesteś czymś zainteresowana, wystarczy że wpiszesz nazwę ![]() 3. Jeśli nie masz w opisie linku do swojego wątku, napisz mi adres u mnie w wątku proszę ![]() 4. Odpowiadam, w Twoim wątku i tego oczekuję też w zamian ![]() 5. Kosmetyki dostępne zaznaczam na zielono, a wymienione na czerwono Chętnie wymienię się zarówno na kosmetyki, jak i ubrania i książki ![]()
Wymieniam się ![]() Wishlista - KLIK ......................... .................. ![]() ![]() Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2016-03-17 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: w marcu: Max Factor, Maybelline, Dermedic i inne
1. MAX FACTOR Face Finity All day flawless 3 in 1 kolor: war almond 45.
Raz użyty, kupiony 15.03.2016. 2. MAYBELLINE Affinimat kolor 02 light porcelain. Używay. Zostało ok połowy tubki. 3. AFY Czarna maska, użyta dwa razy, na nos i okolice. Praktycznie cała ![]() 4.DERMEDIC laboratorium HYDRAIN HIALURO, Serum nawadniające twarz, szyję i dekolt. zostało 2/3. 5.UNDER TWENTY pianka oczyszczająca pory do mycia twarzy z kwasem migdałowym. Zostało jakieś 3/4 produktu. 6.MARION hair anti-age lotion odmładzający do włosów osłabionych i zniszczonych. Zostalo ok 6/7 produktu. (zaginął mi gdzieś korek. 7.JANTAR Mgiełka z wyciągiem z bursztynu do włosów zniszczonych. psiknięte z 2 razy ![]() ![]() 8. JOANNA Szamponetka koloryzująca 03 natural blond.
Wymieniam się ![]() Wishlista - KLIK ......................... .................. ![]() ![]() Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2016-03-17 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
.DERMEDIC laboratorium HYDRAIN HIALURO, Serum nawadniające twarz, szyję i dekolt. zostało 2/3.
cos u mnie?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
dok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Coś za
3. AFY Czarna maska, użyta dwa razy, na nos i okolice. Praktycznie cała ![]() 4.DERMEDIC laboratorium HYDRAIN HIALURO, Serum nawadniające twarz, szyję i dekolt. zostało 2/3.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
4.DERMEDIC laboratorium HYDRAIN HIALURO, Serum nawadniające twarz, szyję i dekolt. zostało 2/3.
5.UNDER TWENTY pianka oczyszczająca pory do mycia twarzy z kwasem migdałowym. Zostało jakieś 3/4 produktu. 2. MAYBELLINE Affinimat kolor 02 light porcelain. Używay. Zostało ok połowy tubki. ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.