|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
marzec -Maybelline, Rimmel,Adidas, AA, Versace -chętnie wymienię wszystko jako całość
Wątek nieaktualny, zapraszam do nowego
![]() Niezbyt ładnie ujmując chciałabym się pozbyć tych kosmetyków, dlatego najchętniej oddam jako całość za coś ciekawego. Mały wish tutaj ![]() Zapraszam ![]() -(dokładka) - tusz Loreal Volume Million Lashes Feline (zielony) - używany kilka tygodni, ale wciąż mokry i jest go sporo -(dokładka) -puder w kompakcie AffiniMat Maybelline, kolor 10 - jasny, łady żółty kolor, użyty kilka razy -(dokładka) - Etude House - AC Clinic Daily Gel Lotion, lotion na problemy skórne/trądzikowe - została ok. połowa, mam go od zeszłego roku, nie wiem jak sprawdzić datę ważności. Nie mniej jednak konsystencja ani zapach się nie zmieniły, był dobrze przechowywany (jak z resztą wszystkie moje rzeczy) -korektor Maybelline Affinitone, kolor 01 - ok. 70% -podkład AA Cover, 103 Light Beige, wg mnie zostało ok. 40-50% -Essence XXXL Shine lipgloss, kolor Fabulous Fuchsia, użyty 2-3 razy -szminka Rimmel The only 1 - 510 - best of the best, tylko test -MAC Prep+Prime BB Creme Teintee, kolor Light, ok. 50%- po terminie - kod:C82, ale konsystencja i zapach ok. Mam z wymianki, nie pasuje mi jednak kolor. -Versace Eros pour Femme edp, miniatura 5 ml nowa -Adidas Friuty Rythm edt, zużycie ok. 20-25% z 75 ml -wcierka Jantar (odżywka z wyciągiem z bursztynu do włosów i skóry głowy), zużycie ok. 25%, jeszcze stara wersja (podobno lepsza, ale nie miałam nowej) pęknięte zamykanie, ale nic się nie wylewa dodatkowo mogę podzielić się pudrem sypkim Inglota nr 14 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...se-powder.html
wymiana Edytowane przez martuunia Czas edycji: 2016-04-03 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: marzec -Maybelline, Rimmel,Adidas, AA, Versace -chętnie wymienię wszystko jako
cos za jantar i inglot?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: marzec -Maybelline, Rimmel,Adidas, AA, Versace -chętnie wymienię wszystko jako
coś u mnie za Versace Eros pour Femme?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Niestety nic mnie już nie kusi, pozdrawiam ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Pewnie, zarówno Si, jak i Well Dressed by mnie interesowały. Tylko pod warunkiem, że wizażanka, dla której 'wstępnie' MUFE zarezerwowałam, zrezygnuje. Ale to postaram się dać znać do końca weekendu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Proponuj
![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Ah i gdybyś mogła podrzucić jakieś zdjęcia WD (łącznie ze zdjęciem kodu) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Właściwie niczego konkretnego nie szukam, nie mam nic potrzebnego na ten moment. Czekam aż coś wpadnie w oko ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
W sumie wolałabym więcej Si, ale jak np. nie masz w co wlać, to może być opcja nr 2.
Zdjęcie jeszcze przodu, może przez PW spróbuj? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,
Skoro mówisz, że konsystencja ok to może znalazłabyś coś u mnie za przeterminowanego MACa BB? Jeśli tak, to wzięłabym też małą odsypkę pudru z Inglota (ale naprawdę małą, bo boję się że kolor nie do końca mój) Pozdrowienia ![]() Edytowane przez ysabela Czas edycji: 2016-03-13 o 01:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ok, w razie czego MUFE na pewno wolne
![]() A na ile oceniasz ten ubytek WD? Dodam jeszcze, że przynajmniej przez najbliższy tydzień w Łodzi jestem, więc możemy osobiście się umówić na wymianę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Nie, nie jest ciemny. Maxineczka używa 5, chociaż teraz w filmiku napisała, że 3 i 5, więc nie wiem. Ten właśnie wpada trochę w żółty, ale nie taki nachalny, bo po wklepaniu właśnie był bardziej neutralny. Tj. skóra nie wyglądała na żółtą. W każdym razie - na pewno żadnych różowych podtonów nie ma. Nie jest najjaśniejszy, ale na pewno nie jest też po środku całej gamy, tylko bliżej jasnych odcieni. ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Właśnie nie mam, nigdy nie robiłam żadnych odlewek ani nie dostawałam, więc żadnych nie posiadam ![]() Róż+Si+Versace byłoby super. Buu, a już się cieszyłam, że osobiście. No chyba że będziesz w Łodzi do świąt jakoś? ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Tak, będzie odpowiadało. Jak mus to mus, poczta i już. Chyba że Paczkomaty by Ci pasowały? ![]() MUFE tak, użyłam chyba 2 razy, może 3. Tego bardzo malutko się aplikuje, więc jak tam jest 15ml, to w zaokrągleniu 1ml może być zużyty. Ponoć to starcza na dłużej niż rok, ludzie się wkurzają, że to takie duże i że mogłoby być 2x mniejsze ![]() Edytowane przez be_zludna Czas edycji: 2016-03-13 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Hej, może coś u mnie za:
MAC Prep+Prime BB Creme Teintee, kolor Light, ok. 50%- po terminie - kod:C82, ale konsystencja i zapach ok. Mam z wymianki, nie pasuje mi -wcierka Jantar (odżywka z wyciągiem z bursztynu do włosów i skóry głowy), zużycie ok. 25%, jeszcze stara wersja (podobno lepsza, ale nie miałam nowej) pęknięte zamykanie, ale nic się nie wylewa Rozumiem. A co podkładu no to mimo, że to Vanilla to jest ciemny niestety, a żeby tego było mało to jest i lekko różowy :/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1283675 Edytowane przez Nessaya Czas edycji: 2016-03-13 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.