Pudry do twarzy

Inglot Loose Powder Puder sypki

Inglot Basic Matujący Puder Sypki Doskonale Utrwalający 15 30g

Nasi użytkownicy zostawili 393 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 kwietnia 2025 o 14:46
    puder inglot
    Mój must have od co najmniej 10 lat, pięknie rozświetla, lekko kryje, przez co skóra wyglada na świeża, No i jest niesamowicie wydajny, opakowanie wystarcza mi na 5-6 miesięcy, warto! Zima używam koloru sxl2, a latem sxl3, oczywiście z drobinkami
    Zalety:
    • sam puder jest cudnowy
    Wady:
  • 16 marca 2025 o 8:43
    Dobrze utrwala podkład.
    Recenzja: Inglot Loose Powder – Sypki puder utrwalający Puder zamknięty jest w eleganckim, minimalistycznym plastikowym słoiczku z sitkiem, które pozwala na wygodne dozowanie produktu. Opakowanie jest solidne, ale brakuje w nim puszka lub gąbeczki, więc do aplikacji potrzebny jest własny pędzel. Produkt ma bardzo drobno zmieloną, lekką formułę, dzięki czemu dobrze stapia się ze skórą. Po nałożeniu daje naturalne, aksamitne wykończenie – nie jest to suchy, mocno pudrowy mat, a raczej subtelne wygładzenie i utrwalenie makijażu. Świetnie sprawdza się przy technice bakingu oraz jako puder do całej twarzy. Loose Powder dobrze utrwala podkład i kontroluje błyszczenie przez kilka godzin. W przypadku cery tłustej może wymagać drobnych poprawek w ciągu dnia, ale nie powoduje efektu ciastkowania ani nadmiernej suchości. Nie bieli skóry i dobrze współpracuje z różnymi podkładami. Puder jest odpowiedni dla większości typów cery, szczególnie dla mieszanej i tłustej. Osoby z cerą suchą mogą potrzebować dodatkowego nawilżenia przed aplikacją, aby uniknąć podkreślenia suchych skórek. Inglot Loose Powder to świetny wybór dla osób szukających lekkiego, wygładzającego pudru do utrwalenia makijażu. Nie daje efektu maski, ale skutecznie kontroluje błyszczenie. To dobry produkt zarówno na co dzień, jak i na większe wyjścia.
  • 13 stycznia 2025 o 16:22
    Porządny puder
    Puder ma ładne, satynowe wykończenie, trzyma się około 6 godzin. Nie jest to najlepszy puder, który miałam, ale stosunek cena-jakość jest bardzo korzystny
    Zalety:
    • Ładne wykończenie
    • Nie podkreśla niedoskonałości
  • 25 sierpnia 2024 o 16:05
    Fajny puder sypki
    Puder sypki Inglot to produkt, który sprawdza się dobrze, ale nie wyróżnia się niczym szczególnym. Ma lekką formułę, która ładnie matuje skórę i utrwala makijaż, jednak efekt ten nie utrzymuje się przez cały dzień. Produkt dobrze stapia się z cerą, nie tworzy efektu maski ani nie podkreśla suchych skórek, co jest na plus. Mimo to, nie zauważyłam, żeby dawał coś więcej niż standardowy puder – nie oferuje szczególnie długotrwałego matu ani wyjątkowego wykończenia. To przyzwoity wybór, jeśli szukasz czegoś klasycznego, ale nie spodziewaj się efektu "wow".
    • Nie podkreśla suchych skórek
    Wady:
    • Nie daje długofalowego utrwalenia
  • 13 maja 2024 o 18:21
    Kiedyś tak
    Ten puder kupiłam parę lat temu i był boski! Po paru przygodach z innymi pudrami postanowiłam do niego wrócić. Niestety z wiekiem cera z suchej zmieniła się w tłustą i myślałam że poradzi sobie, ale nic bardziej mylnego. Pojawiły się pierwsze zmarszczki i oj jak on wchodził w nie, podkreślał tak każde załamanie, że sama aż byłam w szoku. Szkoda.