|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
LUTY pielęgnacja, perfumy zapraszamm!
NIEAKTUALNE
Witajcie Krótko o zasadach wymiany ze mną. Osoby o mniejszej ilości przekupek wysyłają pierwsze, zdarza się że kosmetyki o mniejszej wartości wysyłam równocześnie, nie mam z tym problemu. Jedynie czego się ściśle trzymam to wystawianie przekupek, za dużo mi ich brakuje, więc oczekuje wystawienia jednocześnie, po uprzednim kontakcie. Przesyłki zawsze dobrze zabezpieczam i tego samego oczekuje Przesyłka rejestrowana, perfumy raczej paczką lub mini paczką. Ja odpisuje u Ciebie Ty u mnie. Zdarza się że na wizaż zaglądam raz na dzień lub co drugi dzień, proszę więc o wyrozumiałość i cierpliwość, zawsze odpisuje chyba że naprawde zapomnę, to proszę upomnij się. Pytaj o daty, o stan zużycia na wszystko odpowiem. Nie przy wszystkich produktach mam opis ponieważ wynika to z mojego braku czasu, ale na wszelkie zapytania odpowiem. Mam wszystkiego pod dostatkiem, a nawet jeszcze więcej więc obecnie jestem dosyć wybredna, zależy mi na pozbyciu się wielu rzeczy i nie chce gromadzić kolejnych. Kilka nowych punktów, dzięki pewnym doświadczeniom: 1. Wysyłka perfum tylko i wyłącznie paczką, dobrze zabezpieczoną- niedopuszczalne jest by wrzucać perfumy ot tak do koperty bąbelkowej, bez żadnego dodatkowego zabezpieczenia pomimo że jest nawet kartonik. !!!!!!!! 2. Zanim dojdzie do wymiany, poproszę Cię o dodatkowe zdjęcia i okreslenie DOKŁADNIE pojemności wyjściowej. Ja zawsze zdjęcia dodatkowe wysyłam. 3. I przede wszystkim uzgadniamy date wysłania wspólnie, ja wiem, ze w zyciu są różne sytuacje. Ale nie możliwe jest że ja się umawiam na jednoczesną wysyłkę, przy czym ja wysyłam danego dnia a na wysłanie do mnie czekam prawie tydzień. Osoby posiadające mniej przekupek niz ja poproszę o wysłanie jako pierwszą. Reszta do uzgodnienia. Nie ukrywam skąd pochodzą moje zapachy, orientuje się gdzie sa kody, dlatego jeśli nie masz pewności co oryginalności swoich zapachów- NIE PROPONUJ MI WYMIANY! Nie cierpię na nadmiar czasu i nie będę weryfikować kazdej jednej rzeczy. Szanujmy siebie i swój czas, dziękuję za uwagę i przechodzę do meritum ![]() PROSZĘ CZYTAĆ, NIE WSZYSTKO JEST NA ZDJĘCIACH Dokładka na czerwono Oddam bez żalu: niebieski Dokładka: Whishlista Pudru matującego, wykańczającego makijaż najlepiej Clinique -peelingi cukrowe -balsamy do ciała apteczne, hypoalergiczne z takich drogeryjnych to Isana, Ziaja dla ASZ, Pilarix -olejki do włosów, dla dzieci najlepiej -olej z orzechów brazylijskich, oliwki dla dzieci Babydream -szampon do włosów Biovax (pełowy, diamentowy, czy też ten z henną) -płyny micelarne -żel do całego ciała dla dzieci Babydream -konkretne kremy do twarzy: Avene- Eluage, Redermic C (do skóry suchej) -żel hialuronowy (HL, Paese, BU) KOLORÓWKA -muter matujący wykańczający Clinique -fluid Pharmaceris Ochronno Korygujacy SPF 50 01 - LRP Toleriane Teint puder w kamieniu odcien: 11 Pielęgnacja i ochrona. Clinique, Even Better Dark Spot Defense SPF 45, nowy ODLEWKA Clinique, Anti Blemish BB Cream, Light Medium SPF 40 Estee Lauder, Double Wear Stay- In- Place Wear Concealer SPF 10, korektor w kolorze 02 light medium, 2 x uzyty otwarty w lipcu miniatura [SIZE=5][COLOR=Magenta] Vichy, Liftactiv Night, 15 ml, nowy Ziaja, kuracja naycznkowa, krem uszczelniajacy naczynka krwionosne, na noc, 50 ml, nowy Barwa, Siarkowa Moc, krem Nowy Guess Seductive Body Cream 75 ml, nowy Tutaj bede wybredna : My Beauty Diary, Royal Jelly Mask (azjatycki bazar) Soo Beaute, oriental herbal maska, Angelicka-Ginseg, (azjatycki bazar) To sa maski w plachcie. PERFUMY Ck Euphoria Forbidden 49/50 ml (lotnisko) jest kartonik CK Obsession 28/30 ml (źrodło: SP) Guess, Seductive 29/30 ml (źródło: DM Wiedeń) INNE: Spodnie bordowe, rozm 36 H&M, wyprałam je tylko, zawsze to robie po zakupie, ale nigdzie w nich nie wyszłam. Kupiłam bez mierzenia, co robie w 90 proc. podczas zakupów, ale tym razem nie trafiłam, wyglądam jak szynka. Normalnie nosze 36 z hm ale nie ten krój, kolor, materiał, rozmiar... Zdj na zyczenie Pozdrawiam !
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265270 Edytowane przez sowaa5 Czas edycji: 2016-03-26 o 22:48 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: LUTY pielęgnacja, perfumy zapraszamm!
witaj, znajdziesz coś u mnie za:
Truth or Dare Naked, Madonna, 47/50 ml?
|
|
#3 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
hej
,zaopiekowałabym się CK Obsession 28/30 ml ![]() Co Ty na to? ![]()
|
|
#4 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
całkiem możliwe, że bym oddała So Elixir
acz tak dla pewności, dasz mi chwilkę na testy obu w sklepach, myślę, że wykonam je dziś
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, niestety w tej chwili nic
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Chętnie bym się wymieniła, ale niestety niczego nie wybrałam
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
Przepraszam ale miałam okazję powachac ten zapach i to jednak całkiem nie moja bajka😉 pozdrawiam
|
|
#12 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
No i mam niestety złą wiadomość - niegdyś kochane Obsession przybrały na mnie swoją gorszą wersję
![]() Przepraszam za zawracanie głowy - aż takiej wolty w odbiorze nie przewidziałam
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Estee Lauder, Double Wear Stay- In- Place Wear Concealer SPF 10, korektor w kolorze 02 light medium, 2 x uzyty otwarty w lipcu miniatura [SIZE=5][COLOR=Magenta]
Vichy, Liftactiv Night, 15 ml, nowy Ziaja, kuracja naycznkowa, krem uszczelniajacy naczynka krwionosne, na noc, 50 ml, nowy Barwa, Siarkowa Moc, krem Nowy Guess Seductive Body Cream 75 ml, nowy Tutaj bede wybredna : My Beauty Diary, Royal Jelly Mask (azjatycki bazar) Soo Beaute, oriental herbal maska, Angelicka-Ginseg, (azjatycki bazar) To sa maski w plachcie. Ck Euphoria Forbidden 49/50 ml (lotnisko) jest kartonik CK Obsession 28/30 ml (źrodło: SP) Truth or Dare Naked, Madonna, 47/50 ml -wymiana z Misianka ![]() Guess, Seductive 29/30 ml (źródło: DM Wiedeń) ?
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, podobają mi się Twoje perfumy:
Ck Euphoria Forbidden 49/50 ml (lotnisko) jest kartonik CK Obsession 28/30 ml (źrodło: SP) Truth or Dare Naked, Madonna, 47/50 ml -wymiana z Misianka ![]() Guess, Seductive 29/30 ml (źródło: DM Wiedeń) Mam do oddania Choparda u siebie w wątku
|
#17 |
|
Bang Bang Bang
|
Niestety nic
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wypatrzylam
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Cześć,
Jardins de Provence, sól do kąpieli argan i wanilia ZIAJA - Tonik zwężający pory na dzien/na noc liście manuka 200ml, ponad 90% Paleta LOVELY CLASSIC nude make up kit, użyta max. trzykrotnie wymieniłabym za puder w kamieniu
|
#26 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
|
Skusiłabym się na 'Ck Euphoria Forbidden 49/50 ml (lotnisko) jest kartonik'
Ale nie jestem pewna czy krem i tusz wystarczą.
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się tylko Madonna
|
|
|
|
#28 |
|
BAN stały
|
hej, zdjecie na pewno jest...wczoraj byl jakis problem ze zdjeciami na wiazu, sprobuj wejsc teraz, bluzka troszke kosztowala i jest solidnie wykonana na podszewce itp.
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

- aż takiej wolty w odbiorze nie przewidziałam