|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
marzec - zestaw
NIEAKTUALNE!!
Wymienię zestaw ze zdjęcia za jakieś drobiażdżki, np. kawy, herbaty, słodycze, książki, cokolwiek, żeby tylko opłaciła mi się wysyłka ![]() Zestaw chcę wysłać jako całość do jednej osoby. Na zdjęciu znajdują się: Krem na dzień Anti Global Age SPF 20 Yves Rocher ok. 25/50 ml Henna do włosów Venita, nowa kredka dwustronna do oczu Yves Rocher, kolory złoto i Purpura, użyta ze 3 razy perfumy Chloe (zielone), ok. 10/30 ml, mam z wymianki, więc nie wiem czy oryginalne, perfumy zakupione prawdopodobnie dawno temu bo zrobiły się już mętne perfumy w roletce (te fioletowe) odlewka Diptyque błyszczyk Eveline, użyty ze 2 razy błyszczyk Givenchy, możliwe że już po terminie różowe kolczyki zegarek, trzeba wymienić baterie, brak cyferki 3 2 aluminiowe kubeczki kalendarz kserówki "profesjonalny kurs rysowania" karty dla tych co lubią rękodzieło - coś o hafcie i firankach :P
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2016-04-13 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: marzec - zestaw
Ja bym była chętna ,znajdziesz coś u mnie? Mam też czekolady duże Milka i kawę
![]() Edytowane przez Bebunny Czas edycji: 2016-03-28 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Mam niecały kg mielonej Minges Royal, duże Milki bisquits & choco i jelly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Aha to odcień henny nie bardzo mi pasi
![]() Balsam odbudowujący do skóry bardzo suchej Yves Rocher, 150 ml, nowy ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Bebunny Czas edycji: 2016-03-30 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
I jak tam namyśliłaś się?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jestem jak najbardziej chętna na taką wymianę z tym,że odświeżacz Neroli&Lime wysłałam już innej Wizażance . Aha za kolczyki podziękuję bo praktycznie nie noszę w ogóle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Mniej więcej jesienią tamtego roku był otwarty,dokładkę postaram się zrobić jutro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ok,nie ma sprawy ,jakbym o czymś zapomniała to powiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.