|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Oddam Za Darmo Kilka Rzeczy!
jak w tytule oddam za darmo rzeczy ze zdjęcia:
blyszczyk różowy (nie mój kolor) lakiery (jak ktoś ma rozcieńczalnik to może jeszcze coś z nich potworzyć) błyszczyk cukierek, tylko go wypróbowalam, jedna polowka nie ruszona paski do francuza jak na zdjęciu, nawet ich nie uzywalam paski do francuza z avonu, na zdjeciu nie widac ksztaltu, ale to sa takie normalne luki, zostalo mi ich bardzo duzo. wysylam inpostem, bo taniej, wiec wysle tylko do tej osoby,ktora ma w miescie inposta ![]() ![]() uwaga! jezeli do wieczora nie bedzie chetnej, wszystko wyrzucam, bo zajmuje mi tylko miejsce.
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-03-14 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam Za Darmo Kilka Rzeczy!
www.inpost.pl < konkurencja dla poczty polskiej
z jakiego miasta jesteś?
#5 |
Zakorzenienie
|
TYLKO inpost!!! na ich stronie jest wykaz miast
jezeli jestescie chetne piszcie od razu z jakiej miejscowosci jestescie!!!!!!!!!! bo i naczej nie bede was brala pod uwage.
#7 |
Zakorzenienie
|
no i to mi sie podoba. podaj mi swój adres na PW. jak tylko bede w okolicach inposta to ci wysle, mysle ze do piątku powinnam się wyrobić..
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.