|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chanel No5 - Marzec
Chciałabym Piąteczkę
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy jedną, czy obie, to zależy, co Ci się w ogóle u mnie podoba
![]() Nie bardzo wiem, co proponować. Addict jest chyba na wylocie. No i nie oddam unikatowego L'ora i Blonde. Z reszty mogłabyś wybierać. Chętnie oddam dwie flaszki
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Oczywiście, zapraszam
|
|
#8 |
|
:)
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Muszę się chwilkę zastanowić. Addicta edt miałam już "dogadanego" do wymiany na edp. Ale wizażanka się nie odzywa, nie wiem, czy coś się stało, bo nie loguje się wcale ![]() Sama nie wiem, czy czekać, czy nie. A czy oddałabyś oba flakony i dobrała sobie coś w odlewkach albo Mitsouko z wątku? ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Nie, no cenowo, to jeżeli już, to na Twoją niekorzyść. Addict tańszy niż Piątka. No szkoda, bo akurat bardzo potrzebuję flakonu po Piątce, a swojej też mam jeszcze ponad 40 ml.
|
|
#12 |
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo Cię przepraszam, że się nie odzywałam, ale wyskoczyły mi niespodziewanie kłopoty w domu
![]() Myślę, że możemy się wymienić 1:1, jeżeli nic innego nie da rady, ale to już pewnie świętach, jeżeli dalej będziemy zdecydowanie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.