|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
WYMIANA - Perfumy CK Truth
WYMIANA NIEAKTUALNA
Rzeczy wymienione ![]() Chętnie wymienię : 1) Oryginalne perfumy CK Truth, kupione niedawno, zużycie widoczne na zdjęciu - chętnie na inny zapach 2) Nowy strój kąpielowy, rozm M, miska B- małe C, usztywniana 3) Woski : YC nowy Snow in Love, YC Werbena- pół wosku, YC oliwka i tymianek 1/3 wosku ( bardzo mocny), YC brzoskwinia -1/3 wosku ( bardzo mocna), WW kokos - kostka na próbę ( nowa kolekcja), YC Salt Water Taffy - 2/3 samplera, zapach niedostępny w PL YC Oceanside - 2/3 samplera , zapach niedostępny w PL YC Crisp Morning Air - nowy sampler, zapach niedostępny w PL GC - Wosk White Coral ( brak 2 kostek, pozostało 4 kostki) - woski tej marki są 3 razy większe niż Yankee Candle i bardzo mocne. Samplery YC topię normalnie w kominku jak wosk, mają wtedy znacznie większą moc ![]() Wysyłam raz w tygodniu, paczką lub listem poleconym. Edytowane przez Carola16 Czas edycji: 2016-04-21 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: WYMIANA - Perfumy CK Truth
hej, coś za truth i kilka wosków?
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
może zechciałabyś Roberto Cavalli 30 ml za Truth ? wiem, że ilościowo różnica jest wielka ale cenowo wychodzi podobnie
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hej, znajdziesz cos u mnie za yankee?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
a mogłabyś coś dołożyć spoza wątku do tej wymianki? bo loverdose bardzo lubię i nie muszę koniecznie wymieniać a cenowo się trochę różnią
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
w wątku z tym co szukam mam wszystko wypisane
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
cos za CK z watkow?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
nic dziękuję. za daisy szukam ciężkiego słodziaka w stylu DG The one lub La vie est belle
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.