|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
sierpień dużo firmówek, różne rozmiary, na wszystkie pory roku!
ZAPRASZAM
MOZNA PISAC opisy bede dodawała ![]() 1. Najmocniej przepraszam wszystkie osoby którym przestałam odpisywać w poprzednim wątku ![]() 2. Wysyłam pierwsza, wiadomo, z tym że mogę od środy przyszłego tygodnia (ale później już codziennie praktycznie poza nd) 3. Ciuszków mam aż za dużo, dlatego wymieniam się tylko za coś co mi się bardzo przyda CO MI SIE PRZYDA/WISH - kiecki na wesele - ciuchy boho - buty na jesień/zime (niezniszczone) 39/40 - wszystko dla koteła - legginsy sportowe jakieś wypasione i inne ładne ciuszki do biegania/na siłke
"..would you know my name if I saw you in heaven?" Edytowane przez LovinLight Czas edycji: 2016-08-06 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: sierpień dużo firmówek, różne rozmiary, na wszystkie pory roku!
kurteczka Paul's Boutique oryginalna rozmiar s/m założona 2x
bluza vistoria's secret pink oryginalna byla noszona ale na pewno jeszcze może poslużyć jest śliczna xs/s
"..would you know my name if I saw you in heaven?" Edytowane przez LovinLight Czas edycji: 2016-08-06 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
bluza stylizowana na VS pink, z tylu na plecach ma tez taki duży znaczek jak z przodu rozmiar s/m dość krótka ale super sie układa
parka/płaszczyk khaki new yorker kosztowała 149zł noszona 1 sezon bluza new look noszona oversize nowy golf/tunika uni
"..would you know my name if I saw you in heaven?" Edytowane przez LovinLight Czas edycji: 2016-08-06 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
nowy pasek czarny
nowy pasek biały nowa sukienka Love Label kosztowala 250zł w tkmaxxx xs/s nowa sukienka asymetryczna xs/s założona raz śliczna sukienka idealna na wesele xs/s bejsbolówka z metki 12-13 lat to takie typowe xs noszona
"..would you know my name if I saw you in heaven?" Edytowane przez LovinLight Czas edycji: 2016-08-06 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
nowa kurtka NICKELSON rozmiar xs/s
idealna na późną jesien i wczesna zime za cos super bo kurteczki tej firmy kosztuja w okolicy 800zł (mozna spr w necie) króciutka ramoneska river island noszona 2 guzików brakuje poza tym wszystko z nia ok bufki na ramoionach xs/s meski oryginalny tshirt harley dawidson fajny jako damski over
"..would you know my name if I saw you in heaven?" Edytowane przez LovinLight Czas edycji: 2016-08-06 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Skórzana (PRAWDZIWA skóra) ramoneska Goosecraft
załozona moze z 3x, jest mi przymała i sie nie czuje w niej xs za cos super bo sa strasznie drogie (mozna sprawdzic w necie) nowe bikini USA nawet nie mierzone mozna nosic z ramiaczkami lub bez rozmiar z metki m ale jak dla mnie to uni nowe rurki z tkmaxxx rozmiar 27 to takie wieksze s mniejsze m za cos extra
"..would you know my name if I saw you in heaven?" Edytowane przez LovinLight Czas edycji: 2016-08-06 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
spodnica atmosphere zalozona tylko na egzamin
xs/s uklada sie identyko jak ta biala pierdołki wszystko 925 srebro nowe rurki marmurki h&m xs nowa aksamitna spódnica Stradivarius z metki m ale jak dla mnie na s tez ok nowa tunika no name ze złotym dodatkiem xs/s
"..would you know my name if I saw you in heaven?" Edytowane przez LovinLight Czas edycji: 2016-08-06 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
koralowe rurki z materiału xs/s
czerwone (nie daja po oczach) rurki xs/s nowe w ogole nie noszone woskowane rurki z zipami zameczkami xs włochaty biały sweter oversize no name zalozony moze 2x nowa złota sukienka new yorker xs/s nowa srebrna sukienka new yorker xs/s
"..would you know my name if I saw you in heaven?" Edytowane przez LovinLight Czas edycji: 2016-08-06 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
dokladka4
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Tak, wiem o którą chodzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Dł całkowita- 89 cm
szer pachy do pachy- 37/38 cm talia-32 cm Niestety zdjęc w internecie nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1470499912 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1470499713
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1470499713 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1470499912
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za czarne rurki z zipami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() cos u mnie za koszulkę: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1470499317
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.