|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co na krosty?
Witam wszystkie wizażanki
![]() Mam pytanie ![]() Czy moze mi ktoś odpowiedzieć na to pytanie ![]() Ile w tym prawdy? Z góry dziękuje za odpowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Co na krosty?
Witam nową wizażanke
![]() Prawde mówiąc, pierwszy raz słysze ową radę ![]() Oczywiścię moge się mylić i również chętnie poczytam inne odpowiedzi wizażanek na ten temat ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja odkąd przestałam się smarowac podkłądem to poprawiła mi się cera i zmniejszyła liczba krostek.
dla mnei wydaje twoja informacja wydaje isę nei prawdziwa. zobaczymy co powiedzą inne wizażanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja odkąd mam problemy z cerą czyli już jakieś dobre kilka lat, nie rozstaję się z podkładem czy tam korektorem, w zależności od tego jak bardzo mnie obsypało. Może nie jest to dobre wyjście, bo skóra nie oddycha etc., ale już wolę się umalowac i mieć lepsze samopoczucie że nie widać mi tego, co chciałabym zakryć. A czy to co wyczytałaś jest prawdą, czy nie tego nie wiem bo nie spotkałam się z czymś takim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W ogóle mi się wdaje, że teraz dużo jest fluidów, które pomagają w uporaniu się z pryszczami ![]() ![]() ![]() Falkka a jakiego fluidu/pudru używasz?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hehe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja zawsze używam podkładu Under 20 i wcale mi się nie pogarsza cera od niego...ale też się nie polepsza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.