|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() guma do ćwiczeń pod młotek!
NIEAKTUALNE
Mam na wymiankę gumę do ćwiczeń, dostałam na szkoleniu( bez łaski, nieżle sobie za nie policzyli ![]() Jest to guma zielona-najsłabsza(stawia najmniejszy opór podczas rozciagania). Może którejś z was się przyda, wiem że wiele spośród was ćwiczy w domu. Guma pomoże urozmaicić trening i zwiekszyć intensywność ćwiczeń siłowych. podaje od razu linka do strony, gdzie pokazane jest , jak taką gumę można wykorzystać ![]() http://www.rubberband.cz/Poland_txt.htm W zamian nie szukam niczego konkretnego, moze jakieś spodenki lub bluzeczkę do fitnessu?(tego u mnie nigdy w nadmiarze ![]() pozdrawiam i zapraszam do licytacji ![]() UWAGA! REZERWACJA NUTTELLA Edytowane przez moriam Czas edycji: 2006-01-15 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: guma do ćwiczeń pod młotek!
Mnie by interesowała
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
ZANIM ZACZNIEMY SIE "TARGOWAC"
![]() ![]() sorki za duze literki, nie chcialam krzyczec ![]() aha jakim kolorkiem wykonczona jest ta rozowa bokserka, czarny, granat,nie widze dokladnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Wykonczona jest na granatowo.
A wymiarki ich to: bokserka: od pachy do pachy: 35, długosć: 52 crazy: od pachy do pachy: 39 dł. 46,5 filoetowa: od pachy do pachy: 33.5 dł. od dekoltu w dól 34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
kazda z osobna mi sie podoba
![]() hmm, po dluzszym namysle.. chetnie przygarne bokserke+ crazy.Co ty na to? ku scislosci Crazy jest w kolorach? hmm blekitny i szary wykonczona bialym? no i jak oceniasz stan zuzycia tych koszulek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
ok , tu jest moj watek z kosmetykami, pogrzeb, moze cos wybierzesz
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=86256 poza tym proponuje pol balsamu z uzej butli 400ml Oriflame Body Milk |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
znalazłam te błyszczyki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
oki, niech bedzie, guma+ blyszczyki za dwie bluzeczki.
od razu uprzedzam, ze zakretka(czy raczej pokrywka) od blyszczykow jest peknieta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.