|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
WOLNOŚĆ I SWOBODA,czy głupota
http://plaze.onet.pl/3486,1528928,artykuly.html
...wolność i swoboda,niech żyje zabawa i dziewczyna młoda... Jak się zapatrujecie na ten temat. Czy jest to skrajna nieodpowiedzialność,czy upragniona wolość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WOLNOŚĆ I SWOBODA,czy głupota
Chyba bylo juz.
Temat stary jak świat. Kobiety do krajów arabkich/muzułmańskich a faceci -tajlandi. Znajomi za ktorych ręcze głowa ,byli w egipcie i tam kobieta hulała z takim tubylcem ,tydzien po powrocie spotkali ja z mezem i dzieciakami na miescie ![]() Bywam tu i tam i mnie nacja arabska odrzuca :-/ uwielbiam egipt ale tylko ze wzgledu na morze i rafy ,jak narazie stac mnie tylko na nurki w egipce ,ich mentalnosc ,styl bycia grrrr. Wgapianie się w biale kobiety brrr. Jade tam i nasze kontakty ograniczam do minimum ,takie grzecznosciowe pierdu-pierdu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
nie rusza mnie to bo co za roznica czy z tubylcem sie taka pani wozi czy z takim co przylecial z nia samolotem?
normalne ze na wakacje ludzie romansuja bylo tak od zawsze ![]() ja tak bym nie robila ale nie potepiam
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
czytałam to dzisiaj i uważam, że każdy żyje i szaleje w wakacje jak chce
![]() jaks mnie to ani grzeje ani ziębi, może dlatego, że w Egipcie czy Tunezji nigdy nie byłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jeżeli ktoś ma na to ochotę, jego sprawa. Wakacje, słońce, inny klimat... łatwo ulec chwili. Ja bym tak nie potrafiła, ale chyba jestem staroświecka
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Sorry, ale wg mnie jest duza roznica - mezczyzni jada na seks, kobiety nieraz mrzonki ze to wielka milosc i daja sie robic w balona; mezczyzni placa za seks, u kobiet tak to raczej nie wyglada (?).
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Przecież to nie są dzieci. Robią sobie co chcą i tyle.
![]() |
![]() |
#8 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Faceci to nie muszą nigdzie jechać mało to "ofert" w kraju...?
![]() Dla mnie to dość neutralne o ile dwa warunki są spełnione. Kobieta jest samotna i nikogo nie zdradza, oraz - zdaje sobie sprawę, że to tylko wakacyjna znajomość, a nie "coś więcej". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech rozmarzyłam się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chciałabym złapać syfa i mieć pamiątkę z wakacji na całe życie :/ jak inni chcą się zarazić, to co mnie to obchodzi. droga wolna.
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
głupota tylko ze względu na aids i pokrewne, co do reszty, ich sprawa, jak sobie zyją, przynajmniej nie przelatują na drugim koncu swiata;-) 13letnich dzieciaków stręczonych przez za stare;-) 16letnie rodzeństwo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.