|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
♥Sierpień 2016♥Sleek♥Zapachy♥Kolor ó wka♥Pielęgnacja♥Witam w nowym wątku
![]() Uwaga wysyłka dopiero 21 sierpnia, prędzej nie ma mnie w Polsce. Zasady takie jak wszędzie, wysyłka tylko poleconym/kurierem. Nie wysyłam pierwsza do osób z naprawdę małą ilością przekupek. Czasami używam kopert/kartonów z odzysku ![]() Rzeczy wymienione zaznaczam na szaro. Szukam: *Kremów pod oczy, tłustych dobrze nawilżających. *Pudrów, róży i bronzerów. *Lakierów do paznokci Yves Rocher i innych. *Kremu do twarzy na dzień, skóra tłusta i mieszana. *Żeli do higieny intymnej Biały Jeleń i Venus. *Thierry Mugler Eau de Star - oddam dużo ![]() *Zielonej herbaty Yves Rocher *La Roche Posay Effaclar Duo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥Sierpień 2016♥Sleek♥Zapachy♥Kolor ó wka♥Pielęgnacja♥
Davidoff Cool Water 50ml Zużycie widoczne na zdjęciu. Vip Cosmetics Extasy 50ml Zużycie widoczne na zdjęciu. Sally Hansen Miracle Cure Użyty dwa razy. Nicole by OPI 15ml Kolor Hint Of Mint Użyty kilka razy, zostało około 3/4 buteleczki. Baza pod cienie Absolute New York Użyta raz. Maybelline Master Kajal Czarny, sporadycznie używany. Tusz Rimmel Wake Me Up Czarny, zostało więcej niż połowa. Błyszczyk Nouba Mam z wymiany, nie pasuje mi kolor Nie wiem jaki to numer i ile zostało, ale na 100% około połowy jest ![]() Carmex użyty max 10 razy. Rimmel Match Perfection puder sypki 001 Transparent Używany od czasu do czasu, zostało trochę mniej niż pół opakowania. Mac Studi Fix NC30 Nie mam pojęcia czy to oryginał, dostałam go w prezencie Zużycie widoczne na zdjęciu. Duża paleta cieni do brwi 3 kolory cieni + rozświetlacz Pęseta + szczoteczka Nowe, brak szablonów. Paleta cieni Sleek Oh So Special 658 Zużycie widać na zdjęciu. Bieledna Only For Men Lekki krem nawilżający do 3-dniowego zarostu Użyty max 4 razy, zostało dużo więcej niż połowa. Ziajka pasta do zębów Raz użyta, mój syn nie lubi jej smaku. No-spa forte Nowe opakowanie Data ważności 08 2018. 3 nowe sprężynki H&M. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Książki, stan bardzo dobry. -Wielka Księga Dziecka -Pozytywne Szkolenie Psów Polaroid papier do drukowania zdjęc Użyte max 5 kartek z każdego rozmairu Małe opakowanie 50 kartek, duże 40. Pampers pieluchomajtki 2 sztuki, rozmiar 5. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Paleta cieni Sleek
Oh So Special 658 Zużycie widać na zdjęciu. ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.