![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Ciuszki nati__xxx :)
1. DŻINSY szerokie,z obniżonym stanem i suwakami na nogawkach
![]() ![]() Rozmiar na metce to 40 a wymiary: pas- 39cm długość- 104cm szerokośc nogawki- 30cm 2.DŻINSY CZARNE sztruksowe wstawki,noszone-stan dobry Rozmiar z metki 30,wymiary: pas- 35cm długość- 102cm szerokość nogawki- 26cm 3.BIAŁE SPODENKI nowe (mama kupiła ale nie są w moim stylu ![]() Rozmiar z metki 40 (znacznie zawyżony) wymiary: pas- 32 długość- 33 3.BŁEKITNE DRESY raz założone Wymiary: pas- bez rozciągania 26cm,rozciągnięte 44cm długość- 101cm szerokość nogawki- 24cm 4.SPÓDNICZKA MORO 2,3 razy założona,stan oceniam na bardzo dobry.Wymiary: pas- 37cm długość 41cm 5.BIAŁA BLUZECZKA NOWA nienoszona (też nie mój styl :P ) lekko prześwitująca,z cekinami,rozmiar uniwersalny-bardzo ciągliwa. 6.BLUZKA NEW YORK raz założona.Wymiary: długość- 54cm szerokość pod pachami- 42cm długość rękawa- 67cm 7.BLUZECZKA NA RAMIĘ z jednej strony ramię szerokie,z drugiej troczek do wiązania,kilka razy założona,stan bardzo dobry.Wymiary: długość- 46cm szerokość pod pachami- 38cm 8.BLUZECZKA PLAYBOY noszona,stan dobry.Wymiary: długość- 49cm szerokość pod pachami- 37cm 9.BLUZECZKA Z DZIEWCZYNKĄ noszona,stan dobry.Wymiary: długość- 44cm szerokość pod pachami- 32cm 10.BLUZKA MORO raz założona,stan bardzo dobry.Z tyłu jest gładka.Wymiary: długośc- 52cm szerokość pod pachami- 39cm 11.BLUZECZKA Z SIATKĄ noszona,stan dobry.Na szczupłą osobę,ponieważ siateczka w przeciwieństwie do materiału pod spodem sie nie rozciąga-dlatego też na zdjęciu prezentuje się niezbyt ładnie,lepiej wygląda na kimś.Wymiary: długość- 47cm szerokośc pod pachami- 33cm 12.KOSTIUM KĄPIELOWY NOWY,nienoszony (kupiłam zły rozmiar ![]() 13.BUTY Raz założone,nie mój styl :P długość wkładki to 26/27cm,rozmiar 37 SZUKAM: -emulsji rozświetlającej/pudru sypkiego Skinlights Revlon -błyszczyków (jasny róż ale inne kolory też wchodzą w grę) -różu do policzków -perfum-najlepiej lekkich,owocowych ogólnie jestem bardziej zainteresowana kosmetykami,chętna byłabym też na kolczyki do pępka,uszu ![]() ![]() ZAPRASZAM !!!
![]() Edytowane przez nati__xxx Czas edycji: 2006-01-17 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Re: Ciuszki nati__xxx :)
Podoba mi sie ta spodniczka moro znajdziesz cos za nią u mnie?
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ciuszki nati__xxx :)
hey interesuje mnie BLUZECZKA Z SIATKĄ oraz z dziewczynką zpraszam do mnie
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
znalazłaś coś czy nie ??????????
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Hiacyntho,patidj to co mi akurat wpadło w oko akurat nieaktualne
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
interesuje mnie strój :d moze coś znajdziesz
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
a moze u mnie cos za bikini ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie kostiumik kapielowy
Mam: 1 Blyszczyk vipery magic holography (jasny roz nr 47)-uzyty 2 razy 2 Blyszczyk PUPA rozowo bezowy 3 podklad MAYBELLINE fresh matte light honey nr 45 -nowy 4 Podklad EVELINE 12h bezowy 5 tusz do rzes BURJOIS volume glamour nowy 6 zielona koszulka zwiewna z cekinkami (regulowane ramiaczka) nowa 7 cienie: MARGARET ASTOR granatowy polyskujacy, VIRTUAL jasno rozowy, MANHATTAN jasny niebieski polyskujacy. 8 puder prasowany z drobinkami odbijajacymi swiatlo 9 blyszczyk LANCOME jasny braz 10 guma do wlosow profesjonalna INDOLA -nowa 11 lakiery do paznokci: MANHATTAN kameleon rozowo-fioletowy, MAXFACTOR jasny roz, AVON niebieski opalizujacy Jestem nowa i nie bardzo wiem jak zaladowac zdjecia. Moge przeslac na maila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
sweeney niestety nic nie znalazłam,a masz może jakieś kosmetyki?
Motylekst zapoznaj się z regulaminem obowiązuje tylko wymiana ![]() ewelino wyślij mi fotki na natalia_krzywanska@wp.pl
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
SWEENEY !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
szukam przede wszystkim emulsji i pudru skinlights revlonu,różu do policzków i błyszczyków (odcień przede wszystkim jasny róż) ale jakieś perfumki,cienie tez mogą być,z tym że to zależy czy coś mi wpadnie w oko bo w sumie nic takiego teraz nie potrzebuję
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Mam jeszcze kilka ciuszków i innych rzeczy. A co konkretnie by cię interesowalo? Spodnie, bluzki, kosmetyki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się ta bluzka: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1137492607
wybierz coś za nią |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
prosze o wymiary i rezerwacje tej bluzeczki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1137492707 czy bedziesz miala jakies dokładki ciuszków?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Ewelino fotek nadal nie ma
![]() Ishtar nic nie wybrałam Kasiuniu u Ciebie też niestety nic nie znaazłam Paulino zainteresowały mnie perfumy w twoim wątku,jednak chciałabym jeszcze je powąchać,jutro lub pojutrze będę w perfumerii to je sprawdzę i dam znać,ok?Czy te Yvresse są bardzo "mocne",duszące?Jaka jest ich pojemność??
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
iwonko bluzka Truth z housa jest przeźroczysta czy to jakaś normalna dzianinka?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.